Дон Цеци зове Рашкови да се изселят от Катуница

Високомерието на една богаташка фамилия довело до напрежението
Обновена: 26 сеп 2011 15:09 | 26 сеп 2011 11:06,
260
Дон Цеци зове Рашкови да се изселят от Катуница
Цветелин Кънчев. Снимка: Булфото

Лидерът на Евророма Цветелин Кънчев призова Кирил Рашков и неговото семейство да напуснат Катуница в името на етническия мир и ако "имат съвсем малко капка морал".

Според него случващото се в Катуница не е сблъсък между българи и роми, а израз на недоволство срещу едни хора, които са се самозабравили.

„Високомерието на една богаташка фамилия, за което високомерие много голяма вина имат и вашите колеги от края на 80-те и началото на 90-те години, когато безразборно раздаваха титлите „царе”, „барони”, „фараони”, доведе до много сериозен социален отпор от цялото население“, смята Кънчев.

Според него сега изходът от ситуацията е МВР да си свърши работата. „Солидарен съм с премиера, че МВР не си е свършило работата”, смята още лидерът на Евророма.

Лидерът на „Евророма" Цветелин Кънчев дойде в Съдебната палата, където е подсъдим за изнудването на бившия директор на Гражданска защита Никола Николов, за да не бъде пуснат в медиите компромат срещу него.

Още по темата
Подсъдими по делото, което се разглежда от Софийския градски съд, са и Христо Върбанов (Папата) и Димо Станчев.

Станчев не се яви днес, тъй като е бил приет в болница и процесът бе отложен за 25 октомври.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


260
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
186
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Никоя медия не каза дали въобще са извършени следствено-процесуални действия след прегазването на Ангел Петров,нито дали му е направена аутопсия и как е доказано,че точно този 55 годишен *** го е прегазил.Това са извънредно важни неща,за които адвокатите на Кирил Рашков ще се хванат и ще оневинят *** както винаги досега е ставало.
185
8
 
0
 
! Отговори
KASAPINA преди 12 години
BULGARI PAK 6E VI EBT TOIA PT 1000 GO.
184
5
 
5
 
! Отговори
циганин преди 12 години
Абре Цветелине това което се случи в Бургас и в Пловдив и това ли е че и те са се самозабравили или пак ще печелиш дивиденти от бедните и несправидливо обвивнени *** от тези *** които са тръгнали да сеят мъст и омраза . Или искаш да стане като Косово ли . Не забравяй че повечето *** в Пловдив се наричат мюсулмани и ..............помисли . А Този Киро да го д. у х. а .
183
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ами като се изселят, нали все някъде ще се заселят.. давате ли сметка, че отърване от *** няма!
182
0
 
25
 
! Отговори
Топ Елит Манго преди 12 години
"Дон","Цар"."Барон". Брей много били важни и аристократични ***. Пък ние не сме им викали роми ами ***. Та това било обида за аристократичната кръв на бай ***. Щеше да е смешно ако положението с тези роми (Аз обичам да има викам роми защото е съкращение от "Разни Остро Миришещи Индивиди") не беше трагедия за България.
181
2
 
38
 
! Отговори
АЗ преди 12 години
БТВ ПРОДАЖАНА МЕДИЯ!
180
0
 
18
 
! Отговори
бг преди 12 години
дон Цеци,Цветан Цветанов,Цар Киро -имат ли нещо общо а?....Ц....Ц......Ц много Ц-та....а!!!!Все *** а?..има нещо а?Елате в плевенско бееей, елате То е ***,корупция,..нещо страшно.Като под турско е бе,турчеят се ***, безчинстват,власта е с тях,пият с ченгетата,бият,изнасилват,убиват...а ние със свалени *** седим и търпим,не е виновна само тая власт..ама и те нищо не направиха а обещаваха.Да вземем сопите и да ставаме, щот децата ни ще теглят...сега да леем кръв...
179
2
 
5
 
! Отговори
..за Бенатова ли? преди 12 години
Мене гледа ,тебе вижда ...?
178
0
 
2
 
! Отговори
до 186 преди 12 години
Искаше да кажеш преброяванията. Май че нищо не е скрито, просто преброяването беше неработещо и безсмислено. Ти го виждаш че е от остров Тамбукту, а той казва българин ме пиши. И после някакви мъдри статистици с бели глави мъцат по телевизията кво било...
177
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
na zar kiro nisto nemogat da mu naprawiat , sastoto togawa ste si otwori ustat s koi 4engeta e rabotil saedno
176
0
 
13
 
! Отговори
наблюдател преди 12 години
Дон Цеци+Цар Киро = затвор
175
0
 
11
 
! Отговори
Хитлер преди 12 години
Кръв за Кръв! тоя *** даже го и интервюирате...може да е топ журналистката Любобира Аналнова!
174
0
 
19
 
! Отговори
rumen221 преди 12 години
Приятели,Наблюдавахме *** слово на омразата, последвано от убийство от етническа омраза!!! УБЕДЕТЕ СЕ САМИ...:1. След многократни обиди ***(Слово на омразата от страна на внуците на *** цар) и заплахи с убийство на ОТВЪРНАЛИЯ НА *** ОБИДИ АНГЕЛ. Информирали полицията и тя отговорила - "До-о-обре"...- Няколко часа по-късно Ангел е убит (Убийство от етническа омраза, предизвикано и ОРГАНИЗИРАНО от семейството на царя на местните бандити), а още ДВАМА ГРАЖДАНИ И ТРИМА ПОЛИЦАИ ОСАКАТЕНИ...!!!Наказателен Кодекс:Чл. 20. (1) Съучастници в извършването на умишлено престъпление са извършителите, подбудителите и помагачите.(2) Извършител е този, който участвува в самото изпълнение на престъплението. (Цял бус със ***).(3) Подбудител е този, който умишлено е склонил другиго да извърши престъплението. (Лично Цар Киро).(4) Помагач е този, който умишлено е улеснил извършването на престъплението чрез съвети, разяснения, обещание да се даде помощ след деянието, отстраняване на спънки, набавяне на средства или по друг начин. (Цялата фамилия на Киро Рашков).2. Полицията научава, че ИЗБИВАНИТЕ ЩЕ СЕ ЗАЩИТАВАТ и...: - Над 200 жандармеристи, които са тежко въоръжени, охраняват селото и семейството на Цар Киро... В Катуница се командироват специални части от цялата страна."Изводи: - Очевидно е, че ПРАВОТО НА ЖИВОТ на българин е нищо, пред правото на Бандитски цар да живее където си поиска и да УБИВА КОГОТО СИ ПОИСКА - Ето това е НАЛОЖЕНОТО ни СВРЪХЛИБЕРАЛНО РАВЕНСТВО и извратеното разбиране на ПОЛИТИЦИТЕ НИ за КОНСТИТУЦИОННОТО ни единство на ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ- *** има право да изнасилва и убива, а българина задължението да търпи насилията и убийствата на децата си!!!Вижте въпиющия ЦИНИЗЪМ изречен от Министъра на МВР Цветанов: - Случаят в Катуница е станал предвид факта, че се е насъбирало напрежение в продължение на дълго време, което е ескалирало след убийството. Ще бъдат взети всички необходими превантивни мерки, за да не се допускат повече инциденти и безредици.Признания на министъра и неговите Изводи: 1. В България цари *** терор и ТОВА Е ДОБРО2. След това поредно убийство на българин, българите протестират и ТОВА Е ЗЛО3. *** терор ще продължава и занапред, под закрилата на МВР и ТОВА ЩЕ Е ДОБРО4. Важното е българите да са потиснати и отчуждени от държавата и себе си, да МЪЛЧАТ КОГАТО ГИ УБИВАТ и ТОВА ЩЕ ВИСШЕ ДОБРО ЗА ВЛАСТТА!!!Цинизъм, нагъл цинизъм, ВЪПИЮЩ ЦИНИЗЪМ НА КВАДРАТИ НИТО ДУМА ЗА СПИРАНЕ НА *** ТЕРОР!!!
173
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
AS JIWEIA W GERMANIA , NO TUK IMA MALKO 4iSTI INTENSKI BALGARI ; SWI4KO OSTANALO E bg turzi , i ostanaloto e zigani , germanizite si mislat we4e 4e bg sa samo zigani , saradi tia ziganski ***
172
0
 
28
 
! Отговори
4efo преди 12 години
Великият цар *** заплашва от телевизионните ни приемници, а българите посмели да се опълчат са смазани и тикнати в пандиза!Срамота е...
171
0
 
4
 
! Отговори
българин преди 12 години
Правителството защо засекрети резултатите от изборите? защо не казаха колко точно са българите, турците и ***? Защо не изнесоха данни колко от подрастващите са ***? Защото са много, вероятно с пъти повече от българчетата. И останалите тук са 2 милиона пенсионери, т.е хора на доизживяване, а всеки млад, умен и кадърен българин отдавна е зад граница и никога повече няма да се върне! След 15 години тази страна може да се казва ***. С основание при това.
170
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Аз мисля, ЧЕ ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ТРЯБВА ДА ТРЕНИРАТ ЗДРАВО ТОЗИ НАЧИН НА ПРОТЕСТ, КОЙТО В МОМЕНТА ВЪРВИ СРЕД НАС. Когато който и да е управляващ или ЧЕЗ, ЕОН, ЛУКОЙЛ ИЛИ НЯКОЙ ДРУГ ЗАПОЧНЕ ДА СЕ *** С НАС - излизаме и им палим кочините. Така ще се научат да идват и да ни питат- с РЕФЕРЕНДУМ. Така ние ще им наложим условия за диалог. Иначе да си *** майката. Ако те така - и ние така.
169
3
 
27
 
! Отговори
FRANCE преди 12 години
ОСТАВКА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО
168
0
 
18
 
! Отговори
Koрлеоне преди 12 години
Кви са тия дон цеци...цици кви са тия *** мутри да живее ХИТЛЕР и тия мазни муски дон сиси ДУРУ износ за европа!
167
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Значи не ни взеха заради *** в шенген,а те започнаха да трепят българите и полицията ги пази.Какви са тия шуротии.Каква е тази политика.Разбирам че *** са им евтина електора,но това не означава че трябва да се самозабравят,защото българина плаща данък а не ***.Тоя *** киро трябва да е на подсъдимата скамейка а не пазен от полицията,която получава заплатата си от българина.Много му дойде на народа.Това си е чиста гавра.ОСТАВКА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО