Дон Цеци зове Рашкови да се изселят от Катуница

Високомерието на една богаташка фамилия довело до напрежението
Обновена: 26 сеп 2011 15:09 | 26 сеп 2011 11:06,
260
Дон Цеци зове Рашкови да се изселят от Катуница
Цветелин Кънчев. Снимка: Булфото

Лидерът на Евророма Цветелин Кънчев призова Кирил Рашков и неговото семейство да напуснат Катуница в името на етническия мир и ако "имат съвсем малко капка морал".

Според него случващото се в Катуница не е сблъсък между българи и роми, а израз на недоволство срещу едни хора, които са се самозабравили.

„Високомерието на една богаташка фамилия, за което високомерие много голяма вина имат и вашите колеги от края на 80-те и началото на 90-те години, когато безразборно раздаваха титлите „царе”, „барони”, „фараони”, доведе до много сериозен социален отпор от цялото население“, смята Кънчев.

Според него сега изходът от ситуацията е МВР да си свърши работата. „Солидарен съм с премиера, че МВР не си е свършило работата”, смята още лидерът на Евророма.

Лидерът на „Евророма" Цветелин Кънчев дойде в Съдебната палата, където е подсъдим за изнудването на бившия директор на Гражданска защита Никола Николов, за да не бъде пуснат в медиите компромат срещу него.

Още по темата
Подсъдими по делото, което се разглежда от Софийския градски съд, са и Христо Върбанов (Папата) и Димо Станчев.

Станчев не се яви днес, тъй като е бил приет в болница и процесът бе отложен за 25 октомври.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


260
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
166
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ако се изтърве този момент и оставим обстановката да утихне,ще направим услуга на всички политически партии и на ***.Неглижирането на трагедията и последвалите събития от управляващи и опозиция е именно с тази цел-да затихне народното недоволство...и всичко да си продължи по старому т.е. както на тях им е угодно.Произвола на *** и политическият чадър над тях трябва да бъдат спряни!Гласоподаватели само със завършено средно образование!
165
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
НЕКА ДА ИЗЛЕЗЕМ ВСИЧКИ ДНЕС! НАСТАНАЛО Е ВРЕМЕ РАЗДЕЛНО!!!
164
0
 
12
 
! Отговори
дон цеци преди 12 години
цар киро можеш ли да ми направиш 40 годишно уиски?ха аз от 20 години правя уиски и ракия,че 40 годишно ли не мога да направя бе!
163
0
 
20
 
! Отговори
кк преди 12 години
Шофьорът на автобуса арестуван, поръчителят на убийството - мръсния *** Киро - пазен от МВР, Жандармерия и части от Бургас и Смолян дори! За 22 години демокрация има една глоба от 50 лева. Въпреки многобройните намирани нелегални и незаконни цехове за алкохол, конфискувани стотици хиляди бутилки, предназначени за продажба, въпреки далаверите, убийствата, кражбите, наркотиците, пребиваванията на българи, обиди, изнасилвания! Това държава ли е?! Това не е държава, уважаеми политици. Защо преди 10 дена почнахте проверка на един милионер, осъждан 7 пъти на общо 30 години затвор? Навреме се сетихте. Преди изборите всички се правят на големи държавници, но това е държава, в която организираната и всякаква друга престъпност е с протекция на властта! Независимо коя партия е била на власт, бандитите и мутренските босове са били недосегаеми. И после защо бягали българите в чужбина? Ами да живеят нормално и като бели хора. Не в *** Мутроландия.
162
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
PO4TI SWI4KI POLITIZI SA SLOJILI PORTRET NA VASIL LEVCKI , NO KATO STANE NESTO SE NAGASWAT DA GI EBAT DRUGITE I NESASTITAWAT BALGARSKITE BLAGA
161
0
 
8
 
! Отговори
до ПИЧ преди 12 години
"Тук става въпрос за систематични безнаказани престъпления. Тук става въпрос за убийство! Това е проблема. А не кой колко бил богат и високомерен. И най-вече става въпрос за протекция от страна на полиция и държава. " - Прав си, така е ! Но я се замисли кой може да извършва престъпления и да остава ненаказан ? И кой кой ползва протекции от страна на държавата ? Дали аз /примерно/, с моите пикливи доходи бих могъл ?!? Тези неща струват ПАРИ, МНОГО ПАРИ !!!
160
0
 
14
 
! Отговори
111 преди 12 години
еййй явно има и *** с комп....слага минуси...на времето тези елементи не можеха да припарат по централните улици, не ги пускахме и в по-големита магазини да влизат, а сега с най-големи права са те! Мда случилото се, трябваше прпстп да се случи! Браво на момчетата от Пловдив!
159
0
 
15
 
! Отговори
До 168 преди 12 години
Като казваш "Киро ***", кого имаш предвид - Киро Рашков от Катуница или Киро Йорданов от Варна? И двамата са ГЕРБерски ***, затова по-добре уточнявай...
158
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ОСТАВКА НА ГЕРБ! НЕ ИСКАМ БЕЗРОДНИ МУТРИ ДА НИ УПРАВЛЯВАТ! И ГОЦЕ ДА СИ ХОДИ И ТОЙ ПОРАДИ СЪЩАТА ПРИЧИНА.
157
0
 
13
 
! Отговори
виж преди 12 години
КОЛКО МЪКА И БОЛКА ЗА РОДИТЕЛИТЕ,НО НИЕ СМЕ СИ ВИНОВНИ,ТОЗИ НАГЪЛ *** КИРО,30Г ПРИСЪДИ ПРЕДИ 89Г А ПОСЛЕ 1000 ЛВ,ТОЙ НЕ БИЛ ЧОВЕК,А В КРЪВТА СИ ПРЕСТЪПНИК,НО НИЕ БЪЛГАРИТЕ ОТ СТРАХ СЕМЕ ТЪРПЕЛИ ДО ...........ДАНО СЕГА СВЕТНЕ ЛАМПИЧКАТА НА ВЛАСТИМАЩИТЕ,НО ТЯХНИТЕ ДЕЦА НЕ СА ПРИГАЗВАНИ ОТ КИРОВИТЕ МИШЕРЕТА,ЗАСЛУЖАВА ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР ,ЦАРИЦА КРАДЛА В ИТАЛИЯ,ПРОСТИТУЦИЯ И КРАЖБИ,И ВИЖДА ВСЕКИ ПАЛАТИ И НИКОЙ ДО СЕГА НЕ ДЪРЖИ СМЕТКА ДОРИ ЗАСЛУЖАВА ЛИНЧ С КАМЪНИ И ПРЪТИ КАКТО В АФРИКАНСКИТЕ ДЪРЖАВИ
156
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
киро *** се издига все повече и повече
155
0
 
12
 
! Отговори
знаещ 3 преди 12 години
Бременна,уж болна,а ходи да преджобва моряците разнасяйки нивенерически болести и"славата"ни по целия свят!Много са хитри и ловки,не зная дали обаче при залавяне от екипажа някоя не е била удавена от бесните моряци/поне досега не съм чул/установяващи липсата на заплатите си,откраднати от КАСАТА в капитанската каюта!Така че, след като властите са безсилни и не могат да се справят по законния начин, адмирирам и закона на Линч, приложен като в Дивия запад към конекрадците примерно!
154
0
 
9
 
! Отговори
tim преди 12 години
19 души са били отведени в полицията във Варна заради безредици по време на протест за събитията в с. Катуница26 септември 2011 | 12:25 | Агенция "Фокус"Начало / ПолицияВарна. 19 души са били отведени в полицията във Варна вчера. Осем от тях е са задържани за 24 часа, останалите са освободени след обяснения за нарушения на обществения ред по улиците на Варна вчера следобед, съобщиха от пресцентъра на МВР.Около 14.00 часа вчера в Първо РУП - Варна е съобщено за събрала се група от около 20-30-*** пред катедралния храм в областния град. По думите им, те се организирали чрез социална мрежа на спонтанен мирен протест в памет на загиналия младеж в пловдивското с.Катуница.След около час групата се разрастнала и се отправила към ОДМВР - Варна, а по-късно отново към Катедралния храм през площад Независимост, като за около 10 мин. е блокирано пътното движение по бул. Мария Луиза.На бул. Съборни, неустановени засега участници от групата от общо 150-200 човека, нападнали случайни минувачи - мъж и жена, като ги замерили със стъклени бутилки. Пострадал е 40-годишен варненец. Прегледан е в МБАЛ Св. Анна, където е установена контузна рана на главата. Освободен е без опасност за живота.По-късно групата се насочила към Кооперативния пазар, като по пътя емоциите видимо ескалирали, без обаче да се стигне до сериозни инциденти с пострадали.В Първо РУП са отведени общо 19 души, сред които жена и седeм непълнолетни. След обяснения, за 24 в ареста са оставени осмина варненци, на възраст от 18 до 36г. Изяснено е, че основната част на групата са от градските футболни агитки.На всички са съставени предупредителни протоколи по чл. 325 от НК, а на пълнолетните - и констативни протоколи за участие в нерегламентирани протестни действия. Констативните протоколи са изпратени в Община Варна за вземане на отношение. Материалите и информацията са докладвани своевременно на прокуратурата.Образувани са две досъдебни производства по чл. 163, ал.1, т.2 от НК и по 131, ал.1, т. 12 от НК.
153
4
 
20
 
! Отговори
FRANCE преди 12 години
ОСАТВКА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО!!!ТЕ СА НЕКАДЪРНИ ДА СЕ СПРАВЯТ С ОБСТАНОВКАТА И ТЕ СА ВИНОВНИ ЗА НАПРЕЖЕНИЕТО В БЪЛГАРИЯ.КАКВИ СА ТИЯ КПП В 21 ВЕК?КАКВИ СА ТИЯ *** ЦАРЕ И ДОНОВЕ.ОСТАВКА
152
1
 
17
 
! Отговори
НАЦИОНАЛНА СЪПРОТИВА преди 12 години
Доказателство, че България се управлява от българомразеща шайка ***, убийци и престъпна лумпенизирана *** са последните арести на патриоти извършвани в страната:Още до 10 часа сутринта днес, 127 от протестиращите в Катуница са арестувани!Поне 5 от патриотите вече са осъдени!Съдят българи за това, че не се оставят безропотно да ги да ги убият, да изнасилят дъщерите им, да смачкат децата им, да ги грабят, да ги ликвидират физически. Убийците и *** по улиците, патриотите в затвора."Умирайте, но мълчешком!" - Това е посланието което ни отравя фашизоидната човеконенавистна хунта управляваща страната! Престъпниците и те самите могат да убиват безнаказано, българите обаче нямат право на съпротива.Лумпенизирани медийни *** като Миролюба Бенатова, Николай Бареков, някакво кюфте което водеше снощния репортаж на Нова ТВ, всички те истерясаха и с пяна на уста тия бесни кучета на мафията, наричат българите тълпа, пияници, ***. Българите са "престъпници" за тези проядени от сифилиса журналисти на хунтата, само защото не искат да умрат мълчешком. Само защото искат да останат живи! За тази *** и господарите им палатите на един престъпник са в милиони пъти по важно от убитите български младежи. След медийното мълчание в националните телевизии от вчера, днес всичко продължи!Нито една телевизия не излъчи пряко събитията, като едва вчера след като във Фейсбук и няколко независими сайта изтече информация за случващото се кучките на властта се опитаха да излъчат няколко манипулирани в желана от тях посока репортажа. Днешните събития в Катуница и Пловдив също не бяха отразени и едва след като информация за ставащото отново се промъкна в мрежата няколко телевизии се опитаха да представят протестите на българите като политически, а не като борба за живот и оцеляване. Убитите български деца не значат нищо за тези ***! За тях са важни палатите на Цар Киро и пачките които получават от мафия и политици за да ги рекламират! Според мразещия нацията си, издигнат от ДС и мафията велик везир на Цар Киро - Бойко Борисов "Полицията изпусна ситуацията в Катуница!" - само защото подпалиха къщата на приятеля му и колега *** Кирил Рашев. Вчера изтече в мрежата и следната информация:Бопаджии масово трият в Интернет всяка информация, че цар Киро е член на ГЕРБ. Официално удостоверение за членство в ГЕРБ получи известният ромски бос Кирил Рашков, по известен като Цар Киро. Монархът бил получил мястото си в Бойковата партия лично от нейния неформален лидер в централата й, в административната сграда на НДК - afera.bgСпоред медиите и властта - Ситуацията е под контрол когато умират български деца, но когато родители и техния прители опитват да се съпротивляват на геноцида, това е престъпление! Гавазите на хунтата арестуват партиоти, а съдилищата и ги съдят по бързата процедура. За 22 години над 2 000 000 са избитите, умрелите от стрес, мизерия или избягали от страната българи. Ликвидацията на нацията е вече в заключителна фаза и посланието е ясно - "*** безропотно!" и е време е да решим, дали заедно с къщите на Цар Киро в република България, трябва да пламнат и къщите на политиците които стоят за него и *** като него от 22 години. Време е да се запитаме, ще оставим ли да избият нас и децата ни? Ще се оставим ли да ни затварят, репресират и мачкат докато ни ликвидират преднамерено и с необяснима им към нас омраза един по един? Или ще се борим?Ще се оставим ли тихо да потънем в историята, без съпротива, без вопъл и стон, или ще грабнем оръжие, ще се браним с голи ръце ако се наложи, но ще завим ясно и силно "Няма да потънем безропотно в мрака!"
151
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
*** си е ***
150
1
 
3
 
! Отговори
До # 159 преди 12 години
Тая и за любене не става. Ако я видиш през нощта може и да сбъркаш, но през деня - съмнявам се.
149
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
киро *** е много нагъл слушах го сутринта при бареков
148
0
 
4
 
! Отговори
tim преди 12 години
elate tam i ne se straxuvaite akop osven ne vi puka za bulgariq i iskate da jivete vse taka v mizeriq glad ubistva i iznasilvaniq i v strax v 21 vek
147
1
 
6
 
! Отговори
Говедарин преди 12 години
дон Цецко много знае... Щото и пак да го осъдят, Гоце ше го амнистира. Нали са си авери.А пък Миролюба - искам да я люба