Нямаме проблем с арабския свят, освен че бих посланиците им на футбол

Борисов призова да не се раздухват слуховете за евентуални терористични атаки
Обновена: 7 яну 2012 11:25 | 7 яну 2012 09:04,
236
Нямаме проблем с арабския свят, освен че бих посланиците им на футбол
Борисов реже лентата на новата пречиствателна станция. Снимка: БТА

Бойко Борисов призова медиите да не раздухват тиражираната информация за евентуални терористични атаки на 12 февруари срещу израелски граждани в България.

Той взе отношение по темата по време на посещение в Търговище вчера, където откри пречиствателна станция.

"Считате ли, че ако техните служби имат такава информация няма да ни предупредят и да вземем мерки?", обърна се към журналистите премиерът.

Според него на подобни слухове не трябва да се отдава значимост и да бъдат водеща новина. Информацията за готвена терористична атака в България е удар срещу туризма и икономиката на страната ни, смята той.

Борисов не пропусна да демонстрира характерния си стил и заяви, че "България има прекрасна външна политика към арабския свят. Като изключим, че завчера бих арабските посланици на футбол".

Още по темата

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


236
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
202
9
 
53
 
! Отговори
Антикомунистов преди 12 години
На калпава тиква станишев и Костов и виновни!
201
9
 
54
 
! Отговори
до преди 12 години
Бойко ви не строи,не го ли разбирате герберчета неграмотни.Просто сега е времето да се усвояват пари от ЕС и трябва да се усвояват иначе ги губим.Което и правителство да беше на власт това щеше да прави.Но че вожда ви е голям самохвалко и хвалипръцко това вече цяла България го знае.Но защо като си ръси глупостите, уж учени хора са край него а се хилят на простотиите му -слагачи!
200
8
 
37
 
! Отговори
SREDEN BULGARIN преди 12 години
Kato takuv iskam da popitam tezi koito pishat, che nesuglasnite sa BERB sa kumanoidi, komuneta..ili komunisti.Tezi hora ne pazaruvat lli, ne zarejdat li kolite si s gorivo, ne si li spomnjat kak jiveehme pri Carja i Stanishev, kolkoto i neprijatnii da bjaha.Te pone bjaha obrazovani, s ezici i izkaza. A toz "spasitel nash", Borisv kakvo napravi, doubiva pensionerite, razbi malkija i sreden biznes, ubi vsjakakva nadejda za neshto po-dobro.e otkradna 1 MILIARD . I kazvate, che shte e dobra godina??
199
10
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Новата професия открита от Тиквата Ленторезач
198
9
 
43
 
! Отговори
NARODITE NE ISKAT преди 12 години
NE MOGA DA SI PROSTQ, 4E GLASUVAH ZA TOZ NENORMALNIK. EDIN 4OVEK NE MOJE DA SEE GLUPOST SLED GLUPOST OSOBENO KATO PREMIER.TOZ T.N. 4OVEK NI SE PODIGRAVA V O4ITE I NIE SE GU6IM.ZA6TO? NE VIJDATE LI, 4E TOVA E EDIN STRAHLIVEC, S NEIZJIVQNO DETSTVO, ZASTINAL NA 15 GODI6NA VUZRAST? NE RAZBBIRATE LI, 4E TOI NE OBI4A NARODA SI A SAMO SEBE SI. I PARITE. NAGLOSTTA MU E BEZGRANI4NA.NQMA NAROD PO SVETA KOIT DA TURPI TAKUV ***. HORATA SE SUBUJDAT.VIJTE HUNGARIA, RUSIA, NE ISKAT SATRAPI!!!!
197
12
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
На Боко Тиквоко от рязане на лентички и игра на футбол остава ли му време за нещо друго ?
196
13
 
54
 
! Отговори
7676 преди 12 години
Бойчо,благодарение на твоя уникален мозъкмладите са в Европастарите в гроба!
195
8
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
За ББ незнам, но съм чувал, че на кривата ракета космоса бил виновен.
194
11
 
35
 
! Отговори
religite kakvo sa ? преди 12 години
---- Прикрепено писмо (Нито срам ,нито страх от Господа НЯМАТЕ.) ----Подател: евгени славков <evgeni70251***abv.bg>До: sinod***abv.bg, bartholomeos***superonline.grОтносно: Нито срам ,нито страх от Господа НЯМАТЕ.Дата: Събота, 2012, Януари 7 14:27:53 ЕЕТДядо попе,няма да те питам защо носиш брада,понеже е ясно,че искате да приличате на дървения си господ,когото рисувате,при все ,че Господ не е с брада.Няма да те питам защо толкова много "акробатики",ритуали и обряди и зависимости относно Христос,при все ,че Той не е казал да се правят такива неща,но напротив-премахнал е зависимостите и обвързването,което е дело на самият дявол,използваики Божието име.Също няма да те питам защо и вашите православни колеги в Йерусалим,онези с брадите и подобно на вашите килимявки се клатят по цял ден около една стена и мислейки си подобно на вас ,че служат на Господа,но уви и те като вас и папата служат на "Звяра".Няма да те питам и защо НЕ МОЖЕТЕ ДА СЕ АРГУМЕНТИРАТЕ с Божието Слово и библията,но продължавате да заблуждавате вяравщите.Освен кланянето на идоли-икони,човешки кости в златни кутийки,НАЙ-ОПАСНОТО ОТ ВСИЧКО Е ЛЪЖЛИВОТО слово,което проповядвате,защото казано е в Откровение на Йоана глава-21/последната/,в стих-15 следното : "А отвън са псетата/заблудителите/,чародейците,блудниците,убийците,ИДОЛОПОКЛОНИЦИТЕ,и ВСЕКИ,КОЙТО ОБИЧА ЛЪЖАТА И ЛЪЖЕ". Това е описанието на обитаващите в ада.И още е казано в същата глава в стих-19: "И ако някой отнеме от думите на тая пророческа книга,Бог ще му отнеме дела от дървото на живота и от светия град,които са описани в тая книга." А ВИЕ КАКВО НАПРАВИХТЕ С Въртоломей и Бенедикт 16-ти ????! Не преставихте ли Божията Истина ,такава,че да ви е угодна да ограбвате народите и предавате душите им на Сатана чрез "Звяра" ????!
193
11
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Къв проблем да имаме с Арабския свят ?! Имаме проблем с тебе...
192
11
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
NIAKOGA CARETE IMALI SHUTOVE,NO NIKOGA SHUT NE BE STAVAL CAR . NO ETO I TOVA STANA V BULGARISTAN!?!
191
11
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Абе Боко Тиквоко што не се внедри като редовен футболист някъде и да освободи премиерския пост.Всички ще са доволни
190
11
 
58
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
*** хвалипръцко.Направи държавата ни за смях пред света.
189
11
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Цирк "Борисовски" ви кани на съвършена клоунада...Вход бвзплатен, ако се движите по магистралите!
188
12
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Премиер на който са му виновни всички управляващи последните 150 години.
187
9
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Няма ли в нашата държава авторитетна личност,било то учен,медик, журналист,политик,въобще с обществен авторитет да обясни на тази банкянска тиква да спре да говори,защото с всяко свое изказване,ръси простотии,за които цял свят ни се смее!То не,че сме цъфнали и вързали,но поне малко по-добре да изглеждаме в очите на света!
186
12
 
48
 
! Отговори
Дудука преди 12 години
Бойко е велик, най-велик!А аз съм след него.
185
9
 
61
 
! Отговори
ХА ХА ХА преди 12 години
ако простотията имаше крила тоя щеше да е изстребител
184
9
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До кога този наш "вожд" ще се фукняри (нон стоп)?
183
9
 
54
 
! Отговори
Бареков Николай преди 12 години
След като загубиха на футбол, дипломатите от арабския свят са предложили на българския вожд Бойко Борисов да се изиграе и един реванш, но реваншът да бъде в една не толкова спортна област, а именно да се организира състезание по надяждане с дюнери. От канцеларията на премиера са дали вече заявка за участие, като се очаква любимият на всички българи вожд сам да се състезава срещу всички арабски дипломати, като дори е обявил, че състезанието ще се провежда по етапно на всеки ъгъл и във всяка дюнерджийница в София. Вожда сподели пред медиите, че очаква този път всички медии да отразят борбата му срещу световният арабски тероризъм и грижата му за спокойствието на българските граждани от терористични актове.