Отстраняват временно шефа на Напоителни системи

Срещу Георги Харизанов са повдигнати обвинения по дело от 2001 г.
Обновена: 21 фев 2012 09:52 | 20 фев 2012 23:31, Миглена Иванова
151
Отстраняват временно шефа на Напоителни системи
Министърът на земеделието Мирослав Найденов. Снимка: Impact Press Group

Георги Харизанов ще бъде отстранен временно от длъжността председател на Борда на директорите на „Напоителни системи”, съобщи за "Агенция Фокус" министърът на земеделието и храните Мирослав Найденов.

Днес земеделският министър е бил информиран от Харизанов, че в края на месец януари му е повдигнато обвинение във връзка с дело от 2001 г. На свой ред Найденов е информирал премиера Бойко Борисов.

Взето е решение Георги Харизанов да бъде отстранен от длъжността председател на Борда на директорите на „Напоителни системи” до приключване на предварителното следствие, обясни земеделският министър.

Още утре Найденов ще събере борда на директорите на “Напоителни системи”, за да се прецени кой да поеме ръководството на дружеството.

Повдигнато обвинение на Георги Харизанов е свързано с предишна негова месторабота, коментира още Мирослав Найденов.

Още по темата

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


151
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ало гербаджиите, не ви ли станаха много отстранените?.Не усещате ли че и вие отивате към отстраняване?Нали целия български народ трябва да понася еднакво кризата която създадохте в България.Ще си раздавате бонусчета А....?*** долна ***!!!!!
49
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Диплома няма, свидетелство за съдимост няма, Найденов и теб да те няма
48
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ромският наркобос Стефан Бонев Сако превъртал парите, които печели от дрога, в зарибяване на язовири, издават разследващите. Гангстерът е разработван от почти две години, когато е задържан за първи път по обвинения за убийството на Боби Цанков. Сако е един от най- големите разпространители на кокаин в София. Преди седмица беше арестуван заедно с още петима души за наркоразпространение.Схемата с развъждането на риба за прикриване на незаконните пари на ромския бос действа от близо година, смятат от МВР. Преди това Стефан Бонев превъртал крупните печалби от кокаин през строителна фирма.
47
0
 
14
 
! Отговори
хахо преди 12 години
Страната е "България", но в "РБ" Б-то идва от "***", на бунището му викат "власт", на събирането на отпадъците му викат "избори", а на сметището "парламент".
46
1
 
15
 
! Отговори
Българин преди 12 години
Тези нямат срам, а ние (избирателите)нямаме смелост да си признаем ,че сме сгрешили.Бъдете сигурни ,че ни очакват още много и много "изненади" и то на още по-високо ниво вуправленската йерархия.
45
0
 
20
 
! Отговори
123 преди 12 години
При Герб милиционер, мутра, държавник, чиновник,министър, престъпник е все едно и също все *** ЗА ТРЕПАНЕ
44
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Уволнението на назначен от ГЕРБ некадърник вече не е новина, най-добре дайте имената на читавите ръководители, сигурно се събират в два-три реда:)
43
0
 
15
 
! Отговори
прозрял преди 12 години
Гадни Егоисти Работеще за Благосъстоянието си
42
0
 
18
 
! Отговори
мафиот преди 12 години
Нищо ново!Мафията и ченгетата които са на власт по цял свят назначават зависими хора от тях,примерно с висящи присъди или обвинения,да бъдат маши при изпълнение на тяхната политика за грабеж!След това ги изхвърлят на ***!Затова и при нас са така чести смените на министри и зам.министри!
41
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Квартален хитрец от Красна поляна, занимаваше се известно време със строителство покрай баща си, нищо чудно часовникът да е подарен от доволни бизнес партьори на Напоителни системи, фамилията Харизанов не е случайна", споделиха отлично запознати източници на 19`. ТакЪви управници - такЪви резултати!
40
0
 
17
 
! Отговори
123 преди 12 години
Това е Герб - некадърни, необразовани, крадливи мутри
39
0
 
22
 
! Отговори
Бил Гейтс преди 12 години
Не закачайте двойника ми!Толкова кадърно момче как можа да попадне на такива лоши началници!Долу ръцете от" Бил Гейтс Български"!
38
0
 
24
 
! Отговори
сиси преди 12 години
Миро Найденов е много алчен и нагъл.Назначаваш неграмотни и зависими хора-коитох са готови безприкословно да крадат за тебе и да можеш да ги махнеш по всяко време и да си измиеш с тях ръцете.и в неговата гордост Агенцията по храните има много ръководни специалисти с разследвания за престъпления по служба,отстранявани за корупция, но в момента много удобни за министъра,че добре крадат за него.и там има много Калинки, които тепърва ще избухват.
37
0
 
18
 
! Отговори
бесен преди 12 години
Бе този миро бре,той хубаво сравни нашето момче с американец,*** трябвало вместо с бил гейтс,с ал капоне бре...пфуууууу никога повече и тези
36
0
 
17
 
! Отговори
Харамия преди 12 години
У Герп е пълно с айдуци
35
0
 
19
 
! Отговори
bolka преди 12 години
"Днес земед. министър е бил информиран от Харизанов, че в края на месец януари му е повдигнато обвинение във връзка с дело от 2001 г"Не може да не се е знаело при наличието на 2 обвинения, странно прекъснати в минало време! Освен това няма и необходимия ценз! Дори министърът най-нагло го сравни с уменията на Бил Гейтс??!!Ужас - колко ли още такива има на ръководни постове и само случайността ги разкрива?Затова сме и най-бедната държава в ЕС и няма изгледи за подобрение!
34
1
 
2
 
! Отговори
patriot преди 12 години
zatova i drugata mu ataka be6e kam oranjerite koito si napoiqvat s sobsveni kladencsi a ne kopuvat voda ot napoitelni sistemi prosto niqkoi vidiqha 4e v razru6enite ka6ti i 10 jertvi mogat da napraviqt barzi pari ot 4ove6koto ne6tastie ni6to novo za BG prez 2005 godina bsp i dps razdadoha 1 miliard na tehni firmi za borba s navodneniqta
33
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не посягайте на българският Бил Гейтс! Момчето е ученолюбиво герберче, скоро ще завърши изгорелия университет, а е само на 33 г. Наистина много знае, опитен кадър е - знае на заплашва с убийство, знае да краде много, знае да лъже непрекъснато, а това, че в главата прилича на мутра е само визуално изкривяване.
32
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
в интернет могат да бъда срещнати изказвания по адрес на Харизанов от хора, които го познават и го наричат квартален хитрец.Явно това определение не е много погрешно, тъй като самият Харизанов определя подопечните му водоеми като селски гьолове.
31
0
 
5
 
! Отговори
patriot преди 12 години
4oveka koito izpolzva edna kamara laji za da obvini riboproizvoditelite za edin iqzovir koito e sobstvenost na M.O. i niqma niakav arendator na nego izlezna poredniqt *** koito po partino nazna4enie popada vav vlasta i po4va da gazi tezi koito mu zikarvat zaplatite bonusitei privilegiite .A vsi4ko e tolkova prozra4no napoitelni sistemi darjat samo 160 iqzovira ot 3000 smetnete kolko im se gubiqt i kolko o6te pari moje da pribirat ot ribovadite i ot prodajba na vodata za napoiqvane