Прокуратурата нищи случая "Начкови"

Започнато е дело срещу неизвестен извършител за средна телесна повреда
21 фев 2012 21:25,
52
Прокуратурата нищи случая "Начкови"
Семейство Начкови Снимка: Impact Press Group

Прокуратурата е започнала дело срещу неизвестен извършител за причинена средна телесна повреда на Петър Начков, чийто арест предизвика шумен скандал.

Говорителят на районната прокуратура в София Руси Алексиев съобщи пред bTV, че обвинителите са събрали достатъчно данни и поради тази причина не са изчакали резултатите от проверката на Инспектората в МВР. 

Начков и съпругата му бяха задържани през януари по подозрение за търговия с контрабандни цигари. Семейството се оплака от полицейски произвол, а МВР с неохота призна грешки при планирането на операцията, но не и насилие. 
 
Няколко полицейски началници бяха наказани, а призивът на премира за оставки не бе чут, по-късно Борисов одобри раздадените санкции.  
Още по темата
Начкови твърдяха, че срещу тях са изпратени  30 тежко въоръжени полицаи, че главата на семейството е бил бит, а дъщерята Ралица е била оставена по бельо на студа при претърсването на къщата им в Мировяне.
 
Малко след  ареста им Начкови получиха обвинения  за откритите при обиска пет кутии цигари без бандерол.  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
АКО ВСЯКО СЕМЕЙСТВО В БЪЛГАРИЯ ПЕЧЕЛЕШЕ КАТО НАЧКОВИ ОТ ЕДНО МАГАЗИНЧЕ И БЛАГОДАРЕНИЕ НА ТОВА МАГАЗИНЧЕ МОЖЕШ ДА СИ НАПРАВИШ КЪЩА НА 3 КАТА МИНИМУМ 500 кв.м. И НЯКОЛКО МЕРЦЕДЕСА В ГАРАЖА , ТО НИЕ СМЕ СТАНАЛИ ВЕЧЕ ПО-БОГАТИ ОТ ШВЕЙЦАРИЯ ...
37
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
За полицията - испанската: ПРЕПРАТКА В " Данят в снимки".И там няма "погача и сол", нали?!
36
1
 
7
 
! Отговори
Старшина Ушев преди 12 години
Народната милиция-биещото сърце на партията.Сега сериозно-тия Начкови са си престъпници-това е ясно.Всеки престъпник в България вече се оплаква от т.нар.полицейско насилие,дори и да е отнесъл един шамар.Навсякъде по света полицията бие,защото по този начин се задържат престъпниците.Никъде не ги канят на кафе и кекс.По света полицията дори стреля за много по-малко отколкото в България бие.Полицията трябва да бие престъпници като Начкови ,Кленовски и останалата ***,които се мислят за недосегаем
35
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ТРИМАТА *** пак са на сцената. Е, това е твърдият червен електорат - ***, дебели, мазени, гадни, цинични,прости, безочливи, лъжливи, ***, на кратко - ***.И моето магазинче е 2 на 3 метра, но печеля от него прехраната си, а не МИРОВЯНСКАПРОГИМНАЗИЯ.
34
1
 
7
 
! Отговори
живи сме преди 12 години
Полицията е сърцето на народа - докато бие, значи сме живи
33
11
 
7
 
! Отговори
Алоо 33-ти преди 12 години
Алоо 33-ти в момента сме 2012 г. и България не е народна република, че да се радваме на възможността да се оплачем от милицията, нищо че тъпанарите от герб се опитват да ни вкарат отново в диктатура. Онзи ден и Флоров каза, че за да има ред трябва да се върнем в "преди 89-а"... Бойко все повече затъва заобиколен от такива като него - ........ празнота и в думи и в дела и в главите им...
32
9
 
9
 
! Отговори
до ИК -глупака преди 12 години
Като се съмняваш в честността на хората, защо не накараш любимия ти и *** министър на МВР да си свърши работата и да ДОКАЖЕ извършените от тях престъпления, а не да ги хваща с 5 к. цигари, колкото има във всяка втора къща в държавата. Затова ли му даваш 1 милиард. как може да сте с такива капаци всички гербери. Не разбирате ли, ча за да няма осъдени престъпници МВР са си свършили НЕКАДЪРНО работата описан в 23 стр. на НПК - способи за събиране на доказателства.
31
5
 
8
 
! Отговори
ИК преди 12 години
Начкови са честни търговци от Илиянци! Защо ги закачат хората!Да си въртят бизнеса и от едно павилионче да си купуват хубава къща и скъпа кола и т.н.
30
6
 
10
 
! Отговори
Дани преди 12 години
Какво полицейско насилие, дело за клевета трябва да им се образува.megafon.blog.bg/politika/2012/02/17/ei-policeiska-dyrjava-sme-1va-chast.903268Я си припомнете на линка какво става.
29
11
 
11
 
! Отговори
Истината преди 12 години
Полицейския ботуш мачка само обикновените граждани за други нямат смелост!
28
3
 
10
 
! Отговори
ALO преди 12 години
ALOO CHERVENITE BOKLYCI NE RABOTIAT LI PAK LI SI SPRETNAXTE PARTIINA SBIRKA TYK,PRAV SI 34 SHTO NE REVAXTE PREDI 89 A SEGA SE KASATE OT REV,SHTO NE DOIDAT V KASHTI SHTOTO AZ NE PYSHA KONTRABANDNI CIGARI CHE PAK I BITI I STRESIRANO LELE AMI PITAITE KAK E BILO V BELENE AKO E IMALO NIAKOI OT VASHITE FAMILII AMA MAI MAI SAMO BEL XLIAB STE QLI I POTNI VODA NE STE PILI REVETE EVALA CECO
27
14
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ако бяхме наистина полицейска държава щеше ли да има толкова "смело ревящи " по форумите що не ривахте преди 98 а
26
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А имало ли е контрабанда на цигари от семейство Начкови?И не се заблуждавайте: който и да си даде оставка, която и власт да дойде - полицията все ще бие!По времето на соца имаше един лаф: "Днешната милиция не бие, ама .. снощната!" :)Полицаите, далеч не са най-големите интелектуалци, нито пък началниците им!Това е масовия манталитет на хората в тази държава!Може да ви звучи цинично, но.. радвайте се че изобщо може да се оплачете, да коментирате и това да се обсъжда от медиите!
25
2
 
3
 
! Отговори
revlio преди 12 години
до 30 ти също си за там утре като минеш на червено предлагам да ти орежат ухото
24
17
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тия дебели прасета са за специализираната прокуратура и съд !
23
0
 
7
 
! Отговори
до Щуката преди 12 години
като се мислиш за щука нас за рибки бананки ли ни вземаш айде наври си я тази пирамида нали знаеш къде
22
11
 
18
 
! Отговори
ллл преди 12 години
Позволявайте да ви манипулират по купените от правителството с ваши пари телевизии и вестници разни Пеевски, Васил Ивановци. Продължавайте така и ще бъдете винаги грабени, бити и бедни, децата ви ще живеят в белите държави, а вие ще измрете сами тука като кучета.
21
8
 
1
 
! Отговори
Щуката преди 12 години
Новата интернет сензациа - Wazzub. За по-малко от два месеца сайта събра над половин милион потребителя и бройката им се увиличава заплашително бързо. Този вид изкарване на пари е нов. Компании като Google и Facebook изкарват милиарди, защото ние използваме техните услуги. Какво общо има това с Wazzub? Общото е, че ние потребителите ще получаваме 50% от парите, които този сайт ще получава. Това е линка чрез който трябва да се регистрирате signup.wazzub.info/?lrRef=e6019b23
20
12
 
25
 
! Отговори
Присъда преди 12 години
Според мен му е малко на тоя мировски наглец! Тлъсти и подли муцунки, свикнали да си играят със закона.
19
12
 
26
 
! Отговори
Жоро преди 12 години
Само като им гледам НАГЛИТЕ СЕЛЯНДУРСКИ МУТРИ на тия аграри хич не ми става жал, че са ги понабили...