Съдебната система да си мисли за Галеви, ядоса се Цветанов

Омръзна ни да им берем плодовете, заяви МВР шефът
Обновена: 10 май 2012 19:13 | 10 май 2012 19:10,
141
Съдебната система да си мисли за Галеви, ядоса се Цветанов
Издирването може да продължи с години. Снимка: архив Булфото

Темата къде са братя Галеви трябва да се коментира от съдебната система, а не от МВР, заяви вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов.

”Омръзна ни да им берем плодовете”, ядоса се МВР шефът.

Той уточни, че за момента не може да даде данни за издирването на братя Галеви и дали те се намират в страната.

Цветан Цветанов обеща, че когато има резултат от издирването на Пламен Галев и Ангел Христов веднага ще бъде съобщено.

Междувременно от прокуратурата в Кюстендил заявиха, че появилата се информация, че Пламен Галев и Ангел Христов, по-известни като братя Галеви, са напуснали страната, може да е опит за заблуждение.

Оттам засега нямат данни братя Галеви да са напуснали страната, а търсенето им продължава.

Прокуратурата допусна, че е възможно издирването на двамата бизнесмени да продължи с години. Извършват се проверки на граничните пунктове.

Ако двамата са напуснали пределите на страната през "зелена граница" или с чужда самоличност, и се появи оперативна информация за това, Пламен Галев и Ангел Христов могат да бъдат обявени и за международно издирване.

От прокуратурата добавиха, че предстои да се извърши щателно претърсване в страната и паралелно с това - по граничните пунктове с Македония, Сърбия, Турция, по "преценка на риска".

Двамата дупнишки бизнесмени се укриват вече седми ден, след като ВКС потвърди присъдата им и двамата трябваше да бъдат настанени първоначално в затвора в Бобовдол, където да преминат адаптация, а след това да бъдат преместени в затворническото общежитие в Самораново - на метри от дома им.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


141
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
85
8
 
8
 
! Отговори
Бургас преди 12 години
Родната "милиция" удари дъното!Лятото работя с чужденци и честно да си призная, понякога ме е срам като видя смотаните с грозни униформи полицаи на летище,които гледат като *** и се викат един друг като хамали. Пълна пародия на всичко сме ние тука, за мое щастие спечелих зелена карта преди седмица,така че тва лято няма да гледам *** необразовани ченгета.
84
4
 
15
 
! Отговори
капка сидерова преди 12 години
МВР, вие при врачки ходихте ли?
83
4
 
7
 
! Отговори
Марк Грей преди 12 години
Имаме пълното доверие, че българските власти ще направят всичко възможно, за да върнат обратно пред правосъдието онези, които са били намерени за виновни, срещу които са били издадени присъди и които, поне според информация в медиите, са напуснали страната.Това заяви пред български журналисти в Брюксел говорителят на Европейската комисия Марк Грей Тоя не знае че Цецко се движи като на стар *** кожата и нищо не прави вика:Мола ви са бе предайте се!
82
1
 
4
 
! Отговори
до 102 преди 12 години
Номера вече е друг - "Кой ми бръкна в дупето..."...ха-ха-ха-ха-ха
81
3
 
7
 
! Отговори
Ха,ха,хаааа.... преди 12 години
МУТРИТЕ НА ПАРТИЯТА , МИНАХА В НЕЛЕГАЛНОСТ...!УТРЕ "УРИНАТОРА",ЩЕ ГИ ОБЯВИ ЗА ПЪРВИТЕ "АБПФК".....ПРЕЗ ВРЕМЕТО НА БОЙКО И ГЕРБ!......МОЖЕ ПЪК ДА СА КОМАНДИРОВААНИ ОТ ПОЗИТАНО-20, ЗА ЗАМЕСТЯТ ТАКЕ , В ДУБАЙ....????!СИГУРНО , ВЕЧЕ, "УРИНАТОРА" ИМ Е ПОДПИСАЛ КОМАНДИРОВАЧНИТЕ ,КАТО "оперативно инересни И ПОДХОДЯЩИ лица" ЗА БКП/бсп!!!НИЩО НОВО ПОД НЕБЕТО НАПАРТИЯТА....
80
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Цвъцко да не се прави, че той е осъдил катилите!ВКС само ПОТВЪРДИ присъдите, трета година текат обжалванията.
79
7
 
13
 
! Отговори
Безплатен драскач преди 12 години
Ами виновна е тройната коалиция по нейно време Бойко като главен секретар на МВР и пикаещия във фонтани Румен Петков ходеха да пият кафе при Галеви!Мисля че е крайно време да бъдат обявени Цветанов и Борисов за невменяеми и да постъпят за лечение този номер кой ми *** в гащите вече се износи!!!
78
6
 
10
 
! Отговори
Пешо преди 12 години
На Цецко пак ме е виновна съдебната система! Кой трябва да лови престъпници? Естествено МВР! Кво прави Цецко два дена им се моли и сто пъти им повтори че ще са близо до дома си!Не знае и къде са нито как да ги търси сигурно ходи и при врачки е това е полиция и това са граници всеки мафиот маже да отиде където си пожелае.
77
2
 
12
 
! Отговори
123 преди 12 години
ХВАЛА НА ТАКИВА ЮНАЦИ КАТО БРАТЯ ГАЛЕВИКОЙТО ОТКРИТО ОБЯВЯВАТ ВОЙНА НА РЕАКЦИОННАТА КАПИТАЛИСТИЧЕСКА КОРУПИРАНА ВЛАСТУТРЕ ПАМЕТНИЦИ ЩЕ ИМ ВДИГНЕМ
76
1
 
5
 
! Отговори
до 97 преди 12 години
изобщо имаш ли най-малка идея какво точно означавамярка за неотклонение "подписка" или ей тъй се правиш на компетентенщото сега е модерно ?
75
3
 
6
 
! Отговори
до 95 преди 12 години
тук не става въпрос кой ще доведе някое лице, а защо е допуснато това лице да си бие камшика ....
74
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Защо съдебната система бе, Цуцик? Те бяха с мярка "подписка" - ако не сте се усетили че ги няма до сега - какво ви е крив съда? Те всеки ден трябва да се подписват в районното по местожителство, на границата трябва да не ги пуснат защото нямат право да напускат страната докато са с мярка за неотклонение.... Така че Цуци - тоя път МВР се *** до ушите, again!
73
3
 
13
 
! Отговори
outsider преди 12 години
Кой трябваше да закара братя Галеви в затвора след произнасяне на присъдата: служителите на две министерства това на правосъдието и това на Цецо Цветанов. Ето какво пише в НПК:Органи, които задържат осъденияЧл. 418. (Доп. - ДВ, бр. 109 от 2008 г.) Задържането на осъдения и отвеждането му до мястото за изпълнение на наказанието се извършва от службите на Министерството на правосъдието, които могат да ползват съдействието на съответните органи на Министерството на вътрешните работи.
72
3
 
17
 
! Отговори
Демон преди 12 години
Цвъцко, да не би прокуратура да управлява гранична полиция. Ама ти никога не си виновен. Те другите са виновни. От Кратуня си го научил!!!
71
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Колко още и каква власт им трябва на ГЕРБ, за да почнат най-после да работят нещо? Имат цялата власт в държавата, съдебната система също вече е тяхна (щом миналата година призна изборите им при толкова нарушения, явно е така), а само си прехвърлят топката и се оправдават един с друг. Докога тия крадци ще мислят само какво и как да отмъкнат, а при поредния гаф да се измъкват от отговорност?
70
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Пожелавам на Цвък-Цвък през есента на 2013 г. да влезе в панделата при братята Галеви!
69
0
 
16
 
! Отговори
Невинни преди 12 години
нито съдът,нито мвр са виновни,че ги търпиме 23 години!
68
1
 
10
 
! Отговори
Две черти преди 12 години
цвъко е невинен,той не осъзнава постъпките си!
67
4
 
9
 
! Отговори
Значи така... преди 12 години
Това хубаво, ама в таз прекрасна ситуация, някой прокурор пропуснал... или не намерил за необходимо... да поиска... някой пък съдия по вътрешно убеждение преценил..че, не са налице достатъчно данни, за това че е възможно "братята" да се укрият иииии ПРЕЦЕНИЛ, че мярка за неотклонение "подписка" е напълно достатъчна.И като така.... взело че станало братята, да не се явят по желание за влизане в затвора. Бре изненада !!! Сега пак МВР виновно. Евалла.
66
1
 
13
 
! Отговори
краси преди 12 години
Българските съдии никога нямаше да вкарат в затвора убийците на Борилски,ако не беше изказал възмущението си от българските магистрати френския посланник!!!