Да покажем "Солидарност с пострадалите в Перник"

Изпратете DMS TRUS на кратък номер 17 777
Обновена: 5 юни 2012 12:16 | 5 юни 2012 12:14,
71
Да покажем "Солидарност с пострадалите в Перник"
Снимка: архив, Булфото

Община Перник стартира дарителска кампания "Солидарност с пострадалите в Перник".

Инициативата пое лично кметът на Перник Росица Янакиева, като целта е събирането на средства за възстановяване на пораженията след труса в града на 22 май. 

Земетресението нанесе щети на над 15000 сгради и остави без подслон стотици перничани.

В хода на кампанията ще бъдат набирани средства чрез дарителски SMS на кратък номер 17 777 с текст DMS TRUS (1,20 лева с ДДС), както и чрез дарения по банков път в Централна Кооперативна банка АД
BIC : CECBBGSF
IBAN: BG49CECB97908460879300
Код за вид плащане: 445100

Прозрачността при разпределянето на средствата е гарантирана, тъй като даренията от SMS ще постъпват директно в сметката на Община Перник, а изразходването на събраните помощи ще става единствено и само с решение на Общинския съвет в града.

Dnes.bg като партньор на инициативата апелира към сънародниците ни в страната и чужбина да помогнат за възстановяването на разрушенията, за да може миньорският град да възстанови нормалния си ритъм на живот и хората да преодолеят страха от преживяното.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
0
 
28
 
! Отговори
Боби преди 11 години
Понеже държавата вечно ''няма'',айде пак парички от народа,щото той е много забогатял....айде писна ми!!!!
39
17
 
14
 
! Отговори
азз преди 11 години
азз пък се чудя,дали да не пратя смс до хаарп-аджиите,отново да треснат Перник!да го сринат до под основи!90% в перник са за под земята!баш солидарност за котилото на ***!!!?!?-Никога!!
38
0
 
28
 
! Отговори
/m преди 11 години
ДДС-то си остава за мобилните оператори, нали знаете.
37
0
 
39
 
! Отговори
бесен преди 11 години
Айде стига бе,омръзна ми.Като наближи коледа,Ани Салич,ни призовава,да пратим СМС,за болни деца.Оказва се после,че сълзливичт и гласец е вънаграден с 10 бона хонорар.В здравното,ек,и каквото си искате министерство вземат баснословни БОНУСИ,ЗА ТОВА,ЧЕ УПРАВЛЯВАЛИ МНОГО ПАРИ?????????????????????????.И сега,пак опряха до нашето левче,ОТ КОЕТО,ТОЗИ СМОТАН МИНИСТЪР ПАК ИЗВЛИЧА ПАРИ ,ЗА ДА ИМАТ ЗА БОНУСИ,ЗАЩОТО ДАРИТЕЛСКИЯТ СМС,НЕ Е ОСВОБОДЕН ОТ ДДС.ПФУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ
36
0
 
23
 
! Отговори
Един Българин преди 11 години
От това глупаво управление (вероятно предимно местно) и положение преди всичко страдат за съжаление обикновените хора. Защото всеки знае че парите отиват за *** и ако останат тогава за хората . . . До кога ще ги търпим с този геноцид срещу мнозинството???
35
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До софиянец,да се надяваме ,че знаеш дето онанизъм и чукане са две различни неща.Не губи надежда може и да се научиш да правиш разлика.
34
0
 
26
 
! Отговори
Един Българин преди 11 години
25 , за съжаление си МНОГО ПРАВ!!! Ако не искаш да плащаш ДДС, може банков превод да направиш, но всичко отива за ***!!! Освен да отидеш там и да дадеш директно на някой керемиди и тухли как можеш инак да си сигурен, че даваш за нормални хора (били те и ***, но живеещи в къщи, които работят поне земя) и ще ги използват за къщи? Имам познат от Перник и казва общината е дала по 325лв веднага на ***, нищо че нищо не са загубили. Че и всички фургони за тях! Какво е прозрачно г-жо кмет?
33
2
 
22
 
! Отговори
аре стига бе преди 11 години
напиши "смс" с текст "винкел" за всички мобилни оператори за да помогнеш на всички пострадали от това разрушително земетресение!!!
32
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
***,дано ти се разлигавиш по подобен начин и за подобни две три тухли.Може ли такава злоба в такъв момент,това е БЪЛГАРИНА,хората в другите държави при подобни ситуации имат друго поведение.После се обиждаме,като ни представят като клозет,е какво да искаме от другите,като сами към себе си се отнасяме като.....
31
1
 
25
 
! Отговори
кунг-фу паяк преди 11 години
Не че нещо, ама тия 300+ лева, дето им ги дава държавата, пак са от нашия джоб. Нали никой не смята, че държавните пари се самозараждат от дъжда и слънцето?
30
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
а данъците ни за какво се харчат, за бонуси, или за финансиране на Партията Му ?
29
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Това със застраховките е най-голямата пирамида.През 90-те урагана Мич(не съм сигурен,дали беше той) направи бразда през Флорида и всички застрахователи обявиха фалита, а хорицата взеха една голяма нула.Обясни ми кой може да ми гарантира,че при земетресение с по-голяма степен и разрушения,няма да се получи същото?
28
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
perni4aniiii, suberete padnalite tyhli , pa s tqh pred parlamenta elate
27
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
A kude otivat parite ni ot danuci...mai samo za slyjebni- partiini i parlamentarni mercedesi i komandirovki i za honorari na HIDROINJINERI i tem podobni
26
1
 
20
 
! Отговори
оо да бе преди 11 години
то не бяха смс за полицай пожарникари после за села сега за перник после и да иска и за построяването на националния тстадион по футбол да пускаме така солидарно....Накрая все така солидарно държавата ни пуска по течението !!!
25
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
a niakolko vinkela ne 6tete li mo6ennici dolni perni6ki
24
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
така е много лесно, стигне ли се до там, държавата по някакъв начин да подпомага жителите си, почва се смс кампания - и вълка цял , и агнето сито, и ддс-то събраноникъде по белия свят го няма това - но си и нямат мутри за премиери де
23
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тоест, да дадем от личните си средства, за да могат от правителството да откраднат повече от парите предназначени за покриване на щетите ?
22
1
 
39
 
! Отговори
някой си преди 11 години
Бих пратил и 100sms, само ако ми се гарантира, че нито една стотинка няма да отиде за ***. Аз на *** и една стотинка не бих дал, ако ще и пред мен да умира. Искам тези пари да отидат за българите, като нямам гаранция, че това ще стане, как да изпратя.
21
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
няма лошо, обаче държавата ще прибере ддс-то пак...