Мафиот в горите ли? Режа си дърва, за да ми е топла камината!

Вижте какво сме направили в Етрополе и в Испания, призова Стоичков
Обновена: 13 юли 2012 18:51 | 13 юли 2012 17:33,
126
Мафиот в горите ли? Режа си дърва, за да ми е топла камината!
Христо Стоичков Снимка: архив, Булфото

Футболната легенда Христо Стоичков коментира пред журналисти в парламента, че му е неприятно името му да бъде споменавано индиректно във връзка с интереси в горите.

Той беше помолен да коментира думите на депутат от левицата при дискусията по промените в Закона за горите. Тогава народният представител от левицата Димчо Михалевски спомена за виден спортист, които имал интереси в горите и е свързан с депутат от ГЕРБ.

"Нека каже имена. Всички спортисти са много видни в България, но да споменават индиректно моето име не е приятно", отвърна му треньорът на „Литекс“.

„Ако има нещо спрямо мен, да дойде да види какво съм направил в Етрополе, да види какво сме направили в Испания и в Америка и какво продължаваме да правим за децата в България“, посочи той. Стоичков коментира, че не един и два пъти са го нападали и ще продължават да го правят.

„Защото когато жабата вдигне крака мисли, че се подковава като коня, но не е така в спорта и в живота“, добави той.

“А дали съм мафиот в горите - просто си режа дърва да си правя камината по-добра и по-топла“, каза Христо Стоичков.

Легендарната осмица обясни, че много лесно отстрелял 40-килограмовия вълк в Етрополския балкан, за което вчера го похвали лидерът на Евророма Цветелин Кънчев.

"С левачката, така че съм щастлив", обясни Стоичков. Кънчев отглежда там породисти коне, а наскоро три от кончетата му една нощ били изядени от вълка. Затова Стоичков определи лова като „едно добро дело за един добър приятел”.

Той заяви още, че е изключително притеснен за децата на България. "Почти ги изоставихме на улицата", подчерта той.

Според футболиста трябва да се върнат спортните паралелки в училищата, които навремето са донесли толкова златни медали на България.

Христо Стоичков дойде в парламента, за да се срещне с председателя на Народното събрание Цецка Цачева във връзка с проект за спортен празник в Плевен за децата от района. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


126
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
7
 
2
 
! Отговори
АЛОО,Бг преди 11 години
Бихте ли написали нещо хубаво, поне за един човек от Бг?Напишете поне за себе си нещо добро,или и това не можете?
39
3
 
7
 
! Отговори
Ицо ли? преди 11 години
Един от хората ,който си е ИЗКАРАЛ КИНТИТЕ ,А НЕ ГИ Е ---ОТКРАДНАЛ!ЯВНО ИСКАТ ДАМУ ГИ ОТКРАДНАТ ,КАТО ВСИЧКО В Бг,КАКТО СЕ КРАДЕ!
38
1
 
14
 
! Отговори
не син преди 11 години
Той само е ***,много успял спортист,но не е престъпник !
37
1
 
27
 
! Отговори
баба Вуна преди 11 години
Ицо баби, ти майка си не погляваш, а си седнал акъл на цяла България да даваш. Хайде холан откажи се, че е грешно баби, пък и смешно.
36
19
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
бат Ицо е направил повече за популизирането на България по светаот всички посланници дето сме ги имали
35
1
 
3
 
! Отговори
chach преди 11 години
Dokoga po zemiata ni ba6tina 6te vilnee taia stra6tna prosta6tina? R.Ralin
34
2
 
4
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 11 години
Номер 24...анонимен,е агент...провокатор на чужда централа,под прикритие.Не ги устройва нищо положително,което се прави у нас,дори и от такива,като футболната звезда Стоичков.Българският народ няма да се...самоунищожи,за ваша голямо...нещастие и елита на нацията нине се заключава само от футболисти,чалга певици и...пр.Много...плитко послание.
33
0
 
10
 
! Отговори
ицо преди 11 години
берем си тухли...
32
22
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ей, уникално завистлив народ сме! Повръща ми се от коментарите ви. Как можете да плюете човек, който е направил толкова много за България?!?!? Човекът е изключително прав за децата - не са това което бяха едно време. Точно от такива хора като вас и Бебатов, и Казийски се отрекоха от собствената си родина. Сега плюете ББ, но съм убеден, че повече от половината от вас са гласували за него.Не искам да си помислям какво ни очаква... ПС: Нищо лично към никого!
31
1
 
30
 
! Отговори
Ani преди 11 години
Голям футболист беше, но като интелект кръгла нула. Сигурна съм, че и името си с грешки ще напише. Колко години е ходил на училище. Като треньор на националния какво направи?И жалкото е, че такива простаци се докопват до власт и решават нашето бъдеще и това на децата ни.
30
1
 
16
 
! Отговори
баба гицка преди 11 години
АМ ЧЕ ТО ТАКА ВСЕКИ АКО ПОЧНЕ ДА СИ РЕЖЕ ДРЪВЦА ЗА ДА МУ Е ТОПЛА КАМИНКАТА ДОДЕКА ШЕ Я ДОКАРАМА БЕ? МАЙ ШЕ Я ДОКАРАМЕ ДО ПОД КРИВАТА КРУША. НАЧИ ТЕ ТОА МОЖЕ ДА СИ РЕЖЕ ТЕ ДРЪВЦА А АКО ОТИДЕ НЕКОЙ БЕДЕН ЧОВЕЧЕЦ ДА СИ НАРЕЖЕ ЕДИН НАРЪЧ ДРЪВЦА ШЕ МУ ОДЕРАТ КОЖИЦАТА. Е ТЕ НА ТОВА ОРАТА МУ ВИКАТ ПРОС ПА И НАГЪЛ. АМА ТАКА ШЕ ДАЕ. ОТИ НАРОДО ГИ ДОПУСНА ДО ВЛАСТА СЕЛСКИТЕ БЕКОВЕ И СЕГА ОТТЪРВАНЕ НЕМА. ТИ МУ ВИКАШ ВАНЕ ОН ТРЪЧИ ДА ТЕ ФАНЕ. ЩО Е ТО?
29
1
 
4
 
! Отговори
До 31 преди 11 години
Бих добавил и към България!
28
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ако искате да разберете колко струва един човек вижте как той се отнася към родителите си. Повече няма какво да се каже за Модерния ляв.
27
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
То и Марадона е футболна легенда и какво от това?НАШИЯ Е ФУТБОЛНА ЛЕГЕНДА, НО И СВРЪХ ***!
26
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Вчера убил вълк, днеска реже дърва, а утре какво ли ще е? Моля Ви пишете за умните и достойни хора в държавата. Не ни занимавайте с простотиите на някой си. Може да е бил велик футболист, но сега не виждам какъв фактор е в държавата, че всеки ден ни занимавате с него.
25
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
От всеки корав и здрав тъпан с *** става футболист, а с добър треньор и световна звезда. Въпреки това тъпана с цървулите си остава *** за цял живот и простотията му расте със славата му. Още в Барселона Ицо си беше мерило не толкова за футбол колкото за простотия, невежество и тапигьозлък. Още се помнят някои бисери от ония години кой от кой по цветисти препържени. Но като стигна до треньорския пост се видя какво става от него и кой е всъщност Модерният ляв ... (***).
24
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
da varnem sportnite papralelki , dali tolkova vidni mutri na bulgaria...
23
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ХАхахаха, неговият ДОБЪР ПРИЯТЕЛ, престъпникът, който лежа в затвора - Цветелин Кънчев. Добър приятел има, няма що! Какво ли правят заедно?!
22
1
 
24
 
! Отговори
до 22 преди 11 години
По-добре бедняшка, от колкото просташка. Но с такъв елит, който непрекъснато ни се натрапва, наистина сме и двете.
21
1
 
23
 
! Отговори
Никога преди 11 години
не е късно човек да се орезели.