Американец помагал на атентатора от Бургас?

Мъжът с фамилия Джебсън се опитал да наеме кола у нас
Обновена: 21 юли 2012 17:37 | 21 юли 2012 17:37,
255
Американец помагал на атентатора от Бургас?
Снимка: www.nrg.co.il

Американски гражданин с фамилия Джебсън е съучастникът на атентатора от бургаското летище. Това твърди bTV, като се позова на свои медийни източници в Израел.

CNN също съобщава, цитирайки българския вътрешен министър, че разследващите търсят американска връзка в престъплението, при което бяха убити шест души.

Израелски медии разпространиха фоторобот, за който се предполага, че е на помагача. В момента снимката обикаля хотелите в района, за да бъде евентуално разпознат.

Предполага се, че той е човекът, опитал да вземе под наем автомобил, с който да стигне до аерогарата. Въпросното лице било доста по-ниско от 180 см – височината, която се твърди, че притежава самият атентатор.

Още по темата

Атентатът е извършен с 3 килограма тротил, съобщи в петък вътрешният министър Цветан Цветанов. Досега се говореше за едно взривно устройство. Според експерти обаче е вероятно под багажното отделение да е имало още едно, освен поставеното в раницата на атентатора, тъй като повечето от пострадалите имат наранявания по краката.

Агентите на „Мосад”, които бяха на мястото на инцидента, вече са напуснали страната.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


255
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
157
1
 
12
 
! Отговори
do 197 преди 11 години
Израелци могат да влизат без виза в България до 90 дни. Отвори визовия режим на Външно и виж
156
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не знам дали е американец или Асан от Столипиново, но се е представял като Джебсън. Това накланя везните към Айсан Джебсъна, баш джебчията на маалата. И майка му е джебчийка, но баща му е фърст и от малък му викат Джебс он, демек вадете всичко от джобовете... Абе мноо съм пиян
155
1
 
2
 
! Отговори
^3DAttack преди 11 години
Това са глупости вече го опровергаха.. фоторобота е на камикадзето което е било с къса коса.. разбира се още не се знае но го отрекоха за сега
154
3
 
10
 
! Отговори
Очиларката преди 11 години
На мен този ми прилича на Станишев,ама без цайси.
153
0
 
6
 
! Отговори
Шишето преди 11 години
Въй Пепи,ако жена ти разбере какви си ги забъркал,ще те пребие.
152
4
 
11
 
! Отговори
до 197 преди 11 години
за евреите териториите на ев съюз и америка са безвизови! доста си необразован, почти колкото си *** и упорит. мосад по-скоро са доставили доказателства, отколкото са взели. интересно е друго, жоро милионера до като е бил в афганистан с кого ли се е запознал и къде всъщност са парите?!
151
6
 
4
 
! Отговори
De Georgio преди 11 години
Само за сведение - гражданите на Израел пътуват без визи в страниоте от ЕС далеч преди BG да стане член , а визите за наши граждани за влизане в Израел отпаднаха след приемането ни за пълноправен член на EU. Очевидно е ,че сте предубеден и не познавате възможностите и професионализма на работещите в МОСАД, така че партньорството с нашите служби в случая е от полза за изясняване на детайлите от това жестоко престъпление на наша територия.
150
0
 
1
 
! Отговори
азз до кащче преди 11 години
има да чакаш!както и аз чакам да ми се отговори на питането:има ли някой в форума да детонирал тротил!и къде изчезна "българина"?
149
7
 
7
 
! Отговори
Кашчей Безсмертний преди 11 години
До 192 и 193Не мога да ви разбера, герберасти.Израел не е член на ЕС, следователно за допускането на израелски граждани на територията на Република България е необходима ВИЗА! За два часа ВИЗА НЕ МОЖЕ ДА СЕ ИЗДАДЕ! Освен това местопрестъплението е било напъплено от Мосад, пипали са веществени доказателства, все неща, които биха довели до негодност доказателствения материал! Да чуем вашата версия, надявяам се, че вие сте достатъчно грамотни и можете да дадете рационално обяснение! Чакам.
148
11
 
6
 
! Отговори
qwer преди 11 години
Няколко още неграмотника запитали какво правят МОСАД,какво правят ЦРУ в Б-я,ами това се случва във всяка държава където има атентати бе бушмени,така беше и при атентатите в Мадрид от всички служби дойдоха да помагат тук,борбата с тероризмът е от световно значение,нали тези служби са за това бе,толкова *** като българите няма да се срещнат в никоя държава,комунизмът е довършил всичко човешко и интелигентно у вас бе,станали сте по-зле и от развиващите се постоянно аборигени.*** злобари.
147
6
 
6
 
! Отговори
qwer преди 11 години
191 - ви,защо се занимаваш с теми които не са за твоята глава,или си от тези червени тарамбуки които лаят и джафкат без да осъзнават,че приличат на улични ***.
146
5
 
8
 
! Отговори
do 191 преди 11 години
Ти си бил голям *** бе,от коя пещера се изхлузи толкова неграмотен ?
145
12
 
17
 
! Отговори
Кашчей Безсмертний преди 11 години
Много ми е интересно как за два часа ЦвъЦвъ издаде издаде визи на агенти на Мосад.Кой допусна чужди граждани на местопрестъплението?Или тук е еврейски кибуц??????
144
0
 
9
 
! Отговори
до Робин преди 11 години
Човече, твоята информация ми изглежда най-достоверна! :-))))))))Благодаря ти, смях се от сърце!
143
1
 
6
 
! Отговори
Атака преди 11 години
от ЦРУ нали!
142
0
 
4
 
! Отговори
до 177 преди 11 години
И да се окаже, мислиш ли ,че някои ще сподели или каже, просто държавата и да знае кои и защо.Тя ще следва една политика.
141
3
 
10
 
! Отговори
до 181 преди 11 години
Да се бомбардира първо родния град на Уорлик.
140
3
 
3
 
! Отговори
Jacob...son преди 11 години
Vsichki sa ,..kak da kazha..ot tipa na Judas Priest. Anglo Saxonska familia Jabeson njama , tova e evreiskata familia Jacobson ot Jacob , Jakob , Yjakov...Ima li zameseni evrei - bjagaite na daleche , te i mezhdu sebe si se lazhat i izbivat.. Evreiska rabota , sega vizhfdfame zashto ot hiljadi godini , koito e hvanal everein go e likvidiral , oshte ot bibleiski vremena - tazi rasa ne mozhe da zhivee nornmalno na tazi zemja , vse neshto im ima....kakto kazva majka mi : V dupe si chervei imat...
139
3
 
29
 
! Отговори
Робин преди 11 години
Жокера изби 14 души в даласко кино и рани над 100. Тоя горе на фоторобота е Спайдърмен. Батман е в Банкя и обмисля какво да прави. Супермен и Жената-котка са на секстуризъм някъде около Балчик. Дядо Коледа спи летен сън. Макдоналдс Роналд е преял и е в Карлуково. Никой не си е пил лекарствата, информира ни СЗО. Така е, когато вярвате на комикси...
138
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Веднага да се нападнат САЩ!