Вдигат спекулативно цената на захарта

На всичко отгоре е изчезнала и от пазара
Обновена: 28 юли 2012 13:26 | 28 юли 2012 09:00, Екип на Dnes.bg
89

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


89
Още по темата: ценизахар
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
11
 
16
 
! Отговори
до 15 преди 11 години
Аз не съм *** бе ***,аз живея от 14 год. в З.Европа и се боря за животът си сам ***,а това ми дава предимство пред вас червените кухари,защото съм се научил да работя и да се радвам на това което имам и съм сигурен,че подлогата си ти и то на един ГЕЙ,който освен,че няма трудов стаж има пари откраднати от баща му от твоят,моят и джобовете на целият народ и ви е повел като стадо остригани овце към жалкото ви бъдеще което ще ви предостави.Освен,че си *** ти си и майсторский глупендър.
19
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
да еб.. таз даржава ***
18
14
 
11
 
! Отговори
до 11 преди 11 години
Ха ха ха ***,мързи те да работиш,не можеш да се бориш защото си куха кратуна,единственото което можеш е да слагаш минуси на истините и да ръкопляскаш по оперативки,животът си е твой,но ти и това не можеш да разбереш за да го направиш по-добър. Единствените души които реват и им се дава са бебетата,ти от тях ли си ? Ако си от тех ще трябва да почакаш още толкова колкото и до сега си чакал за подобрението ти.Кукумявката СтаниШЕФ ви е научил и учи само на протести,ами яжте протести,***.
17
5
 
18
 
! Отговори
Томас преди 11 години
пп гроб не иска нищо да направи -все пак тяхната главна цел е да грабят от хората.
16
2
 
34
 
! Отговори
ПАТРИОТ преди 11 години
ЕЕЕЕЕЕЕ НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА ВСИЧКО ВДИГАТ САМО ЗАПЛАТИТЕ И ПЕНСИИТЕ СА МИЖАВИ НАЙ НАКРАЯ ЩЕ МИ ПРИКЕПИ И ЩЕ СЕ ВЗРИВЯ В ПАРЛАМЕНТА С 20 КМ ТРОТИЛ ДЕЙЙЙЙБА ВАЩА МАМА АЛЧНА САМО ВИЕ СЕ НЕ НАСИТИХТЕ НА ПАРИ :@:@:@:@:@:@:@:@:@
15
5
 
15
 
! Отговори
До 10 преди 11 години
Ние сме драскачи,а ти даже не знаеш какво си!Аз ще ти кажа,за да го научиш,ти си една *** на власт имащите!
14
18
 
7
 
! Отговори
до 11 преди 11 години
А ти си *** бесепедераст и кон с капаци. Изкарай си главата от ***, другарю профан и се огледай какво става в целият свят.
13
2
 
7
 
! Отговори
До номер 5 преди 11 години
А ДАНО !!! ЗЛАТНИ ТИ УСТА !!!
12
0
 
32
 
! Отговори
чичо Митко преди 11 години
Гриша Ганчев започва да прави секано на държавата. Нали не си мислите, че е случайно точно най-крупният търговец на захар в България изведнъж СПЕКУЛАТИВНО, както се казва в статията, да започне да вдига цената на суровината си, и то точно когато започнаха да го тормозят с разследване срещу него и да му ровят далаверите.
11
8
 
31
 
! Отговори
до 10 преди 11 години
Ти си гаден гербер
10
34
 
14
 
! Отговори
qwer преди 11 години
Да попитам тези драскачи тук : - някой сеща ли се в какво време живеете бе или драскате защото така ви е учила *** ви партия,мислите ли,че само в Б-я цените растат,но как да разберете като светът за вас е само курникът БСП,като околната ви среда е от червени кухи кратунки заобиколена,ако имаше малко поне някакво вещество в черепните ви кутии бихте разбрали,че с вой няма да се нахраните,че трудът е в основата на животът и всеки живее така както сам си го устрои,затова сте удавници нещастни.
9
1
 
28
 
! Отговори
БАЧКАТОР преди 11 години
То по вашата логика трябва и горивата да станат по 10 лева литъра- за по-чист въздух . Как успявате и в лошите новини да намерите повод за *** радост.
8
2
 
22
 
! Отговори
Ракия и ШопскаСалата преди 11 години
имигрант и аз така казвам. След време да спрем да пием и вода и без това я изпикаваме.
7
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Подсладителите са 100 пъти по-сладки от захарта (минимум), и много по-вредни. Консумирайте единствено кафява захар.
6
19
 
6
 
! Отговори
имигрант преди 11 години
Ами то е много хубаво това, като новина! Така хората няма да се разболяват от диабет!Двата бели убиеца - захарта и солта трябва да се ограничават. Пък то си има подсладители, нали така?
5
7
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Както изчезва захарта,така да изчезне и това скапано правителство!
4
1
 
29
 
! Отговори
тихата_стъпка преди 11 години
Причините за това са ясни- метеорологичните условия на остров Бали, както и подреждането в една линия на планетите в Слънчевата ни система. Покачването на цената на захарта няма нищо общо със спекулативното покачване на цените на горивата в България, докато цената на петрола пада по света. Няма общо и с фалита на НЕК + възвръщането на инвестициите на Цветелина Бориславова (която НЕ Е гадже на Вожда ;) за зелена енергия.
3
1
 
52
 
! Отговори
112 преди 11 години
Е - по Коледа - вдигат свинското- по Великден - агнешкото и яйцата- по Никулден - рибатаа през годината всичко останало,естествено без заплатите.Мила родна-мутро-политико-инвеститорска картинка
2
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
не яжте бяла захар, където и да е сложена - чиста отрова!
1
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
То остана ли нещо което да не се е вдигнало? Горивата също се качват спекулативно!!!