След футбола Марешки се впуска и в политиката

Аптечният бос започвал нов проект, но няма да е към ГЕРБ
Обновена: 2 авг 2012 15:13 | 2 авг 2012 10:08,
224
След футбола Марешки се впуска и в политиката
Веселин Марешки се гласи за политиката. Снимка: Булфото

Аптечният бос и нов собственик на футболен клуб „Локомотив Пловдив“ започва нов политически проект. Пред БНР обаче той беше категоричен, че няма да се присъединява към ГЕРБ, а става въпрос за собствена формация.

В понеделник лично премиерът Бойко Борисов представи Марешки като новия собственик на пловдивския клуб. Аптечният бос се съгласил да поеме клуба след 5-минутен разговор с министър-председателя.

„Ние започваме много сериозен политически проект, който смятам, че за следващия сезон ще бъде хит, но не е самоцел за моето влизане някъде във властта“, обяви Веселин Марешки.

Още по темата
Той отрече публикациите в медиите, че аптечният бос се готви да става здравен министър или кмет на Пловдив. 

„Всичко, което съм искал да стана, съм станал. Имам си ясни принципи и точки, които трябва да следвам. Основното е лекарствоснабдяването и подобряването му, постигане на цени на лекарствата, които да са достъпни за всички и да има достатъчно медикаменти“, отсече Марешки, като подчерта, че винаги ще си остане варненец.

Той обяви, че неговата формация ще има за цел да се изработват такива закони, които да „подобрят лекарствоснабдяването, да доведат до това да има достатъчно лекарства в болницата, да не се налагат унизителни кампании за събиране на пари и те пак да стигат само до определени хора“.

„Като цяло правенето на закон, които да стимулират бизнеса сам да подпомага спортни клубове, здравни, културни и образователни учреждения“, добави той. 

Марешки в качеството си на управител на "Локомотив Пловдив" представи и вижданията си за развитието на отбора.

На местните избори Веселин Марешки изгуби битката за кметския стол във Варна, след като загуби от подкрепения от ГЕРБ Кирил Йорданов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


224
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
159
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Който и да е следващия управляващ, само да не е от БСП. Тези трябва да се забранят със закон!
158
13
 
4
 
! Отговори
Аспирина преди 11 години
Не ми е симпатичен Марешки,но всеки който прави сечено,на БСП трябва да се уважава.
157
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Защо така нареченият "Министър-председател" разговаря по телефона с крупни предприемачи? Какво още са си говорили през другото време?А и да, голям избор за Варна. Вече стана очевидно кой стои зад този и зад Киро ****ата.НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА. ЗАКРИВАЙ!
156
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Ние започваме много сериозен политически проект, който смятам, че за следващия сезон ще бъде хит, "... Тиква-2. И проекта щял да бъде хит. Къв хит бе мой. Това да не е песен или филм.
155
1
 
17
 
! Отговори
6 6 6 преди 11 години
същия *** като Борисов и останалите крадци и лъжци от последните 24 години
154
2
 
19
 
! Отговори
vaipar31 преди 11 години
Поредният престъпник.Свръх грозна мутра.
153
0
 
10
 
! Отговори
Юстас преди 11 години
Не към ГЕРБ , а около ГЕРБ :)
152
1
 
17
 
! Отговори
Мишолина преди 11 години
Голяма изненада! Още един "бизнесмен" иска да влиза в политиката. Те там са си като у дома си.
151
1
 
16
 
! Отговори
защо преди 11 години
Има на Марешки портрет 30/20 м на НЕГОВА сграда на бул Вл.Варненчик, редом с пощата и Катедралата Св.Богоридица. По каква причина този ИЗВЪНЗЕМЕН портрет вече трета година "краси" Варна? Законно ли е ВСЕКИ на ЛИчната си сграда да изтипоса личен портрет с ГИГАНТСКИ РАЗМЕРИ? Кмет,Премиер,Президент,Депутати като идват във Варна,не са ли го забелязали? Питат ме чужди граждани "КОй е този?" какво да кажа-" скорошен варненски бизнесмен?" или " притежателят на сградата"- те се смеят"А-а като УЗБЕКИСТАН
150
0
 
12
 
! Отговори
От Варна преди 11 години
Да име честита на пловдивчани новата придобивка.А това за 5 мин. разговор ми напомня един стар лаф:Дон Корлеоне му направи предложение на което тоѝ неможа да устои.
149
10
 
13
 
! Отговори
Наблюдател преди 11 години
Марешки е приготвил брадвата на БСП.На следващите избори отново ще обещае на пенсионерите 15-20% по евтини лекарства,ако гласуват за него.За това червените го ненавиждат,щото им дърпа от "твърдия"електорат.
148
2
 
10
 
! Отговори
до 176 преди 11 години
Ако глупостта можеше да се лекува с хапчета,щеше да си излекуван.
147
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Няма да е към ГРАБ, към Боко Тиквата ще е!
146
16
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Е.ати злобните *** сте в коментарите си? Ами като не искате да влизате в аптеките му - *** бе ***!!!
145
0
 
1
 
! Отговори
Eлена преди 11 години
До Отчаян:Никой няма да се справи с *** мафия,няма да има гласовете им,ако го направи.Искам първо да видя,как се е справил,после ще го избера.Дотогава,посочвам няколко партии в бюлетината,хем не се сърдят,хем гласувам,хем не ми взема гласа.
144
3
 
7
 
! Отговори
Дрън-дрън преди 11 години
175-др.гербер, тези тъпотии за телевизиите си ги научил на някой семинар за подрастващи гербери! Изчезни подлого...!Бареков , мишко , ти ли си бе..., ей сега те познах!
143
2
 
2
 
! Отговори
74067 преди 11 години
Ами извикай телевизията и го разобличи,бе ***,с писане по форумите ли ти се изчерпва дълга към обществото.
142
3
 
15
 
! Отговори
74067 преди 11 години
70% от лекарствата на този грозник са ментета!!! Тиквата го знае и си прибира неговото , а хората боледуват и умират...Другото са приказки за наивници и герберофили-***!
141
0
 
14
 
! Отговори
чичо Митко преди 11 години
"Ние започваме много сериозен политически проект, който смятам, че за следващия сезон ще бъде хит... "Тц-тц-тц...какъв политически изказ само...Сякаш говори за новият модел сандали на "Giorgio Armani", a не за политическа партия :)))
140
0
 
7
 
! Отговори
до Коко преди 11 години
Ама ти сигурен ли си в гова,което пишеш.Получих информация,че няма никакво образование,освен две семестъра инженерство,което на значи нищо