Кошлуков иска от Маргарита Попова помилване за иконописеца

Настоява за референдум в защита на Опиц
Обновена: 15 сеп 2012 17:40 | 15 сеп 2012 17:24,
244
Кошлуков иска от Маргарита Попова помилване за иконописеца
Емил Кошлуков. Снимка: Булфото

Политикът и телевизионен водещ Емил Кошлуков настоява за референдум за помилването на иконописеца Йордан Опиц, който трябва да влезе в затвора за убийство на крадец в дома му.

От ефира на предаването си по ТВ 7 Кошлуков призова гражданите, че трябва да бъде притиснат вицепрезидентът Маргарита Попова.

Още по темата

„Крадецът е задържан 92 пъти от МВР. Няма никакво съмнение, че той е такъв и че намерението е такова. Когато ги задържат, господин Опиц отива да си вземе един пистолет, който е газов, той го е преправил на боен, абсолютно незаконен, няма спор и по това.

Когато тръгва да бяга, той го предупреждава, че ще го застреля. Застрелва го и малко по-късно Янев почива“, обяви Кошлуков.

„Маргарита Попова, след като беше толкова доволна от помилванията на Марин, след като се интересува от тези детски лагери, интересува ли се от Опиц? Знае ли за казуса?

Плевнелиев вчера беше казал, че не е сезиран. Сезираме го с това предаване, ще напишем и официално писмо до него“, допълни Кошлуков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


244
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
4
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ако и моят блок е нападан 40 пъти от крадци и до момента няма нито един задържан ,и аз ще се въоръжа. Нали там живее семейството му. Трябва да се промени закона като в САЩ. Влиза крадец, убиваш го, идва линейка, прибират го и край на историята. Да видим тогава дали ще крадат.
2
3
 
36
 
! Отговори
0 преди 11 години
Поне за мен има доста неясни фактически обстоятелства по този случай и не смея да взимам страна. Има обаче едно СЪВСЕМ ЯСНО обстоятелство: ако убитият е бил задържан 92 пъти, то преди да се притиска някой за помилването на Опиц, трябва да се притисне и за разжалване на всички, които са допуснали това. А ако е лъжа, че убитият е бил задържан 92 пъти, то да се арестува лицето, което е подало тази невярна информация в медиите.
1
4
 
44
 
! Отговори
до 1 преди 11 години
Като няма кой друг да го защити?Ние като сме силни само тука да се плюнчим?Какво направихме като убийството на Ангел от Катуница остана ненаказано и убийците получиха по скоро почивка отколкото затвор?Да изброявам ли още?НИЕ ПОЗВОЛЯВАМЕ ДА СЕ СЛУЧВА ВСИЧКО ТОВА-ЕДИНСТВЕНИТЕ ВИНОВНИ СМЕ НИЕ НАРОДЪТ.

Спонсорирани публикации