Кошлуков иска от Маргарита Попова помилване за иконописеца

Настоява за референдум в защита на Опиц
Обновена: 15 сеп 2012 17:40 | 15 сеп 2012 17:24,
244
Кошлуков иска от Маргарита Попова помилване за иконописеца
Емил Кошлуков. Снимка: Булфото

Политикът и телевизионен водещ Емил Кошлуков настоява за референдум за помилването на иконописеца Йордан Опиц, който трябва да влезе в затвора за убийство на крадец в дома му.

От ефира на предаването си по ТВ 7 Кошлуков призова гражданите, че трябва да бъде притиснат вицепрезидентът Маргарита Попова.

Още по темата

„Крадецът е задържан 92 пъти от МВР. Няма никакво съмнение, че той е такъв и че намерението е такова. Когато ги задържат, господин Опиц отива да си вземе един пистолет, който е газов, той го е преправил на боен, абсолютно незаконен, няма спор и по това.

Когато тръгва да бяга, той го предупреждава, че ще го застреля. Застрелва го и малко по-късно Янев почива“, обяви Кошлуков.

„Маргарита Попова, след като беше толкова доволна от помилванията на Марин, след като се интересува от тези детски лагери, интересува ли се от Опиц? Знае ли за казуса?

Плевнелиев вчера беше казал, че не е сезиран. Сезираме го с това предаване, ще напишем и официално писмо до него“, допълни Кошлуков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


244
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Куклата от Старозагорския затвор Ема-дългото бедро нещо, пак се изявява явно рейтинга и е под нулата , преди три месеца защитаваше гейовете сега краде и се опитва да лансира идеята на групата от фейсубк.*** си Емо/Ема и това си е!!!
22
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абе боже господи кво се правят на ненормални.С 92 "официални" престъпления до тях да е отишъл да му звънне на вратата и да го гръмне в тиквата на място пак трябва да му дадат медал.Тоя не е случаен.92 пъти са го хващали куките.Представете си колко още пъти не са?Може би още 400.Освен тва онзи не стана ясно от тоя пищак ли е умрял? Може да е предрусал.А присъдата е дадена сякаш от подобни на гръмнатия.Години затвор стотици хиляди левове глоба.Трябваше само да добавят и 1 милион удара с камшик.
21
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Всичко ми земи,не искам цял живот да ми тежиш на съвестта и да прегръщам децата си и да знам,че съм застрелял най-хладнокръвно човек.
20
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Утре влизам във вашия апартамент ,вземам ви парите или каквото имате... А сте ме наранили или убили влизате в затвора и плащате глоба.. Така излиза цялата история дами и господа...
19
1
 
2
 
! Отговори
si преди 11 години
Niama da im stiska za referendum - znayat si nakakanite gashti. Dano choveka vse pak da ne vleze v zatvora.
18
2
 
2
 
! Отговори
до 20 преди 11 години
Ходи им обяснявай.
17
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
*** сте деградиралите.Как ще преправя пистолети бе.Луди сте всички.Я помислете трезво
16
5
 
6
 
! Отговори
до 10 преди 11 години
абе,те сега започват едни митове,той първо каза,че бил газов,сега след това каза,че било при самозащита и че човекът е бягал към него и народът се връзва ,а не разбира,че си има позиции на трупа,по които следователите моментално могат да разберат дали починалият се е опитал да избяга или да нападне,очевдино им е било ясно още от началото,че се е опитвал да избяга...
15
1
 
18
 
! Отговори
хаха преди 11 години
Ами да! детето дори е носило и 20 сантиметрова отверка. Щяло е да помогне за някоя домакинска работа.
14
3
 
6
 
! Отговори
хм.. преди 11 години
Все си мисля, че Кошлуков, като депутат, председател на няколко комисии, вкл. парламентарна, водач на листа на партия ЛИДЕР, лектор и общественик, би следвало да има доста повече правна култура от обикновения гражданан и би следвало да знае, че искането му е, меко казано, странно от юридическа гледна точка. Остава възможна другата теза - напомня за себе си в публичното пространство с популистки призиви. Прочее, мотивите на ВКС по делото Опиц са вече публични. Прочетете ги.
13
1
 
33
 
! Отговори
до 10 преди 11 години
Кой нормален преправя газов на боен пистолет ли,ами такъв дето са взели дома му за кръстовище,кой *** откъдето и както си иска и влиза и си взима каквото иска,а нямат страх от нищо и ако гъкнеш ти резва гръцмула.Ей акива нормални преправят оръжията,щото който трябва не си върши работата.
12
4
 
19
 
! Отговори
правозащитник преди 11 години
Безсърдечен човек е тоя художник. Детето идва 92 пъти за да го осиновят, а той така да постъпи с него.
11
7
 
8
 
! Отговори
до 9 преди 11 години
Браво,герой,да ти дам още сега един Калашников и да почнеш да вършееш из улиците,като искаш да стреляш на стрелбището или се записваш доброволец във Френския легион,с пистолетите всичките по един шут отзад и заминавайте за фронта,никакви оръжия не искам да виждам около децата си.
10
2
 
24
 
! Отговори
до 6 преди 11 години
Какво ще прави детето в чужд имот ?! Не си спомням да съм влизала някога в чужд апартамент.И никой от хората, които познавам не го прави.
9
1
 
13
 
! Отговори
до 6 преди 11 години
Абе шеме,какво спамиш цял ден с това малко дете,това дете с 90 задържания в полицията ли е че да го застрелват,много си ***.
8
13
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Мислех, че присъдата на човечеца е несправедлива, но кой нормален преправя газов пистолет на боен.Трябва да лежи толкова за това, не за самото убийство.
7
9
 
16
 
! Отговори
До 6 преди 11 години
Детето няма място в чужд имот и точка ! Да се застрелва и това е. Ако от малко ходи по къщите, познай какво ще стане като порасне
6
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Хайде и тоя "яхна вълната". И що за безумие:"да бъде притиснат Вицепрезидентът".А иначе жалко за Опиц.
5
3
 
31
 
! Отговори
Хуманист преди 11 години
Всеки ***, който набарам у дома ще отнесе целия пълнител. Майната му на закона.
4
21
 
11
 
! Отговори
до 5 преди 11 години
утре влиза малко дете в чужд имот,собственикът е пиян и го застрелва,съдът го оправдава,из бъдещето ти.