Кошлуков иска от Маргарита Попова помилване за иконописеца

Настоява за референдум в защита на Опиц
Обновена: 15 сеп 2012 17:40 | 15 сеп 2012 17:24,
244
Кошлуков иска от Маргарита Попова помилване за иконописеца
Емил Кошлуков. Снимка: Булфото

Политикът и телевизионен водещ Емил Кошлуков настоява за референдум за помилването на иконописеца Йордан Опиц, който трябва да влезе в затвора за убийство на крадец в дома му.

От ефира на предаването си по ТВ 7 Кошлуков призова гражданите, че трябва да бъде притиснат вицепрезидентът Маргарита Попова.

Още по темата

„Крадецът е задържан 92 пъти от МВР. Няма никакво съмнение, че той е такъв и че намерението е такова. Когато ги задържат, господин Опиц отива да си вземе един пистолет, който е газов, той го е преправил на боен, абсолютно незаконен, няма спор и по това.

Когато тръгва да бяга, той го предупреждава, че ще го застреля. Застрелва го и малко по-късно Янев почива“, обяви Кошлуков.

„Маргарита Попова, след като беше толкова доволна от помилванията на Марин, след като се интересува от тези детски лагери, интересува ли се от Опиц? Знае ли за казуса?

Плевнелиев вчера беше казал, че не е сезиран. Сезираме го с това предаване, ще напишем и официално писмо до него“, допълни Кошлуков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


244
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
183
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
drugo si e kogato zadrzan se samoubie s nezakonnia pistolet na zadzania, koito pistolet secundi predi izstrelite v glavata, srceto i v belite drobove na umrelia zadrjan e bil zakonno pritejanie na komandira na milicionerite....
182
2
 
0
 
! Отговори
Жени преди 11 години
Нормално и естествено!
181
20
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не разбрахте ли най-после, че убитият не е бил крадец? Колко пъти още да ви се повтаря, че не е бил осъждан?
180
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ТЕЗИ,КОИТО КРАДАТ МИЛИОНИ ГИ ОПРАВДАВА Г%ЦЕВИЯ СЪД.ТЕЗИ,КОИТО ДИРЕКТНО КРАДАТ ОТ ДОМОВЕТЕ НИ СИ ГИ ОПРАВДАВАМЕ НИЕ.ПО СИЛАТА НА ТАЯ ЛОГИКА БИ ТРЯБВАЛО В ЗАТВОРИТЕ И В НАРОДНОТОСЪБРАНИЕ ДА НЯМА КРАДЦИ.МНОГО Е ЛЕСНО ДА ОПРАВДАВАШ ТОГАВА,КОГАТО НЕ СИ ПРЯКО ЗАСЕГНАТ.ЕДИН КРАДЕЦ ПРИ БЯГСТВО БИ МОГЪЛ ДА БУТНЕ ВЪЗРАСТЕН И ДА ПОСЛЕДВАСМЪРТ.ЕДИН КРАДЕЦ ПРАВИ ЖИВОТА НА ХОРАТА НЕСИГУРЕН И ОТЧАЙВАЩО СКАПАНЕДИН БЕЗРАЗСЪДЕН НАРКОЗАВИСИМ КРАДЕЦ Е РЕАЛНА ОПАСНОСТ И ЗА НАШИТЕДЕЦА.90 ПЪТИ Е АРЕСТУВАН.,И КАТО ПРИБАВИМ ПОНЕ ОЩЕ 2 ИЛИ 3 ПЪТИ ПОТОЛКОВА,КОГАТО Е УСПЯВАЛ ДА ИЗБЯГА...ТОВА Е ЧОВЕК,КОЙТО НИКОЙ НЕ ГО Е ЗАЩИТИЛ ПРИЖИВЕ,А СЕГА,ТЕЗИ КОИТОНЕ СА ПРЯКО ЗАСЕГНАТИ ОТ ПОДОБНИ ДЕЙСТВИЯ СА ЧОВЕЧНИ,КЪМ НЕГО.КАТО НЕГО ИМА ОЩЕ ХИЛЯДИ...ДА СИ ОСТАВИМ ЦЕННОСТИТЕ ПРЕД ВХОДОВЕТЕДА НЕ СЕ НАЛАГА ДА ПРЕСКАЧАТ,КАТО ПЕСОВЕ.ДА СЕ МАХНЕ,КАТО АНГАЖИМЕНТ КРАЖБАТА ОТ Г%ЦЕВОТО КРИВОСЪДИЕ.ЮРУШ НА КРАЖБИТЕ ОТ ПАРЛАМЕНТА ДО АПАРТАМЕНТА !...КОГА ЩЕ НАПРАВЯТ ПРАВОСЪДИЕ,КОЕТО ДА ПОЗВОЛЯВА ДА ВЪЗДЕЙЙСТВАМЕНА ПРСТЪПНИКЦОНЕВЦИ ДОКАТО ВСЕ ОЩЕ СМЕ ЖИВИ,А НЕ ПОСЛЕ !?...
179
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На морето е пълно с токсикомани!Чак и кучето ми ги усеща!
178
10
 
1
 
! Отговори
do 185 преди 11 години
не си прав,наркоманите са обществен проблем,ние не можем просто да ги изолираме и да ги оставим просто да умрат,обществото трябва да се погрижи за всичките си членове,това са млади човешки животи,които могат да бъдат спасени,нашите наркомани не са рок-звезди,те не се инжектират,защото искат, а защото имат нужда,има разлика,наркоманията засяга предимно млади хора,защото тяхната психика е далеч по-слаба и не могат да се справят сами с тежкия си живот.
177
1
 
1
 
! Отговори
orlinpetkov преди 11 години
До Анонимен 184я тиху да не събудиш Българите (гърците си го бяха написали на плакат) че да не ходим пак на море на Бяло море и да имам вила на санторини
176
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абе що не прочете присъдата на художника от ВКС? Има я в нета. Опиц е убил на улицата невъоръжен човек, само по подозрение, че е крадец. Това че има наркомана досие, не дава право на Опиц да го утрепе. А и когато е стрелял се хващам на бас, че идея си е нямал за досието му! Ако беше някой без досие, щяхте да ревете "Смърт!" за Опиц. Първосигнални ***!
175
1
 
9
 
! Отговори
до 178 преди 11 години
Животът е труден за всички. В България живеят 6 млн човека и на 5 млн от тях не им стигат парите, но едва 40 хиляди САМИ СА ИЗБРАЛИ ДА СТАНАТ НАРКОМАНИ.Може ли някой да те хване и насила да ти инжектира доза, че и няколко пъти поред, докато се пристрастиш??????Щом САМИ СА ИЗБРАЛИ да избягат от живота, щото им бил труден - добре, но ДА НЕ ПРЕЧАТ НА ДРУГИТЕ. Който ходи да краде, да "дърпа" чанти и синджирчета на жените (любимият "спорт" на наркоманите) и да се е*е по подлезите за една доза -
174
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Много сте прости бугарите и за това ще ви *** до СМЪРТ!
173
1
 
0
 
! Отговори
Браво преди 11 години
За 180Прав си!
172
1
 
0
 
! Отговори
orlinpetkov преди 11 години
До до 179Къде съм казал че не може да го нападнеш или убиеш я чети бе, е там по-долу пише какво съм казал. ЗА кво спорим.
171
1
 
2
 
! Отговори
софиянец преди 11 години
тая *** да се скрие, и тая *** ще отговаря пред Съда за национално предателство - ***!
170
1
 
9
 
! Отговори
orlinpetkov преди 11 години
До БравоДа бе прав си, аре сега да търсим сметка на политиците, съдиите и полицаите защо този с 90 задържания ходи по улицата, защо дребните му прегрешения за под 100 лв не са взети пред вид с натрупване (както би трябвало да бъде) и след третия път да е влязъл с ефективна присъда. Та да се върнем на темата, що водим дебат за един убиец а не държим сметка на когото трябва, какво прави тоя на улицата. Ако беше в затвора щеше да е жив до ден днешен. Елементарно, Излиза че убиеца е нашата държава.
169
1
 
7
 
! Отговори
до 176 преди 11 години
"Нападат те. Започваш да мислиш дали имаш право да се защитиш."Точно така!Питай "адвокат" Петков или който и да е той!Според него "нямаш право" да го нападаш, а да го хванеш подръка и незнайно как да го убедиш да отидете в съда да отсъди кой прав, кой крив.....
168
13
 
1
 
! Отговори
до 174 преди 11 години
това,което казваш е абсурдно и обидно,наркоман не се става по-собствено желание,наркоманията е желание да избягаш от реалността,в която жиееш,тя директна последица от условията на живот,при които човек! Тези млади момчета са били смачкани от живота,те не са виновни,че са решили да избягат от гадостите,но заслужават помощ,а не куршум,защото и те са хора.
167
7
 
0
 
! Отговори
orlinpetkov преди 11 години
До Българин до 165наркоман те правят, малко са тия дето са станали такива по свое желание.
166
2
 
8
 
! Отговори
Браво преди 11 години
Нападат те. Започваш да мислиш дали имаш право да се защитиш. През това време крадеца/ убиец, изнасилвач, обирджия, честен престъпник и т. н./ може да те пребие с ритници, бухалка, бокс, отвертка, телена четка, гъба за баня, въженце за пране, чук, коса, брадва и т. н.Така и не разбираш , че вече си мъртъв. Но си виновен, защото си започнал да мислиш за самозащита! ***, не се защитавай! В БГ няма справедливост! Щом може да те арестуват 90 пъти и да нямаш присъда, значи може още 90 пъти ,миним
165
1
 
0
 
! Отговори
orlinpetkov преди 11 години
До Исмаиле гарван гарвану око вади ли как мислиш
164
2
 
4
 
! Отговори
Българин до 165 преди 11 години
И за какво са ни повече комуни, отрепките да точат повече пари от държавата, щото сме много богати?????НАРКОМАН СЕ СТАВА САМО ПО СОБСТВЕНО ЖЕЛАНИЕ и ако някой е решил да вземе такова решение, да бъде така добър да си носи последиците, БЕЗ ДА ПРЕЧИ на останалите хора, като краде и разнася СПИН и хепатит.А който пречи в пластмасов чувал и на два метра под земята, там им е мястото на отрепките.

Спонсорирани публикации