bTV: Ще платим на Музикаутор, след като Булсатком плати на нас

Потърпевши сме от забавяне на плащания от контрагенти, твърдят от медията
Обновена: 15 яну 2013 20:44 | 15 яну 2013 20:44,
102
bTV: Ще платим на Музикаутор, след като Булсатком плати на нас
Снимка: Ройтерс

В момента имаме задължения към Музикаутор, тъй като сме финансово потърпевши от забавянето на плащания от страна на наши контрагенти. Това съобщиха от bTV Media Group в електронно писмо до медиите, след като днес от сдружението за колективно управление на авторски права посочиха, че bTV ѝ дължи 2,5 млн. лв. и не е плащала от 2 години.

В продължение на години bTV Media Group винаги е била изряден платец към Музикаутор, оправдават се от телевизията.

Булсатком е най-големият длъжник на възнаграждения за права към медията, като задълженията, които е натрупал, са повече от нашите спрямо Музикаутор, добавят оттам.

Очакваме в най-кратки срокове доставчикът да изплати задълженията си към bTV, надяват се от телевизията и обещават, че веднага след това ще погасят дължимите суми към Музикаутор.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


102
Още по темата: bTVМузикауторБулсатком
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
0
 
0
 
! Отговори
Даскал преди 11 години
До до Дянков (66) Можеше поне ти да провериш как се пише "Страсбурк", пък после да коментираш! Страсбург - със "С" и "Г". Къде, а не "каде". Преди да обидиш някой, провери ТИ колко си грамотен.
53
0
 
2
 
! Отговори
марко преди 11 години
Много са нагли тия от битивиту.
52
0
 
0
 
! Отговори
до Дянков преди 11 години
умнико какъв Стразбург бе???? виж че незнаеш как се пише Страсбурк хахахах каде ще си пратиш оплакването като неможеш града да напишеш правилно *** туко виж писмото стигнало Пелник или беше с :р: ?????????????????//
51
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ако ми закъснее заплатата и не си платя тока, дали няма да ми го спрат?
50
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Хехех, значи ще си платим дълга на банката, ако комшията ни върне парите. Ха познайте банката какво ще каже
49
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Нещо им увиснаха сополите на бТВ- ту.... И те кат Боку - тройната е виновна :) :) :)
48
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Някой въобще гледа ли я тази долнопробна телевизия?
47
0
 
8
 
! Отговори
хмм преди 11 години
Много нагли от БТВ-то. :-) Добре, че окончателно показаха на хората колко струват и според мен връщане назад/нагоре за тях няма да има.
46
1
 
8
 
! Отговори
БТV преди 11 години
Сега като не гледат хората с Булсатком БТV, как ще достига до тях комунистическата пропаганда.Това е удар по Станишев бога ми!
45
0
 
16
 
! Отговори
Случаен Минувач преди 11 години
Хубава работа, ама ***. БТВ обвързват своята неизрядност с Булсатком. Това ми звучи като няма да си плащаме тока, щото няма БТВ. Сякаш договорът на БТВ е тристранен. *** ТЕЛЕВИЗИЯ.
44
0
 
9
 
! Отговори
Изряден платец? преди 11 години
Леле, че изрядни, не са плащали 2 години.
43
1
 
7
 
! Отговори
Булсатком преди 11 години
Това е удар по кокалчетата и отговор на Булсатком към обвиненията, които отправи към тях Би Ти Ви. Не случайно сега излиза тази новина със задължения над 2 млн. лева. Защо не говореше за тези задължения на Би Ти Ви примерно преди 3 месеца те и тогава са си били почти толкова? Иначе от Телевизията са безспорно големи нагледции и помислиха, че могат да рекитират безкрай, но се видя, че и другите не подадоха на помията излята върху тях от ефира.
42
0
 
6
 
! Отговори
Булсатком преди 11 години
Ви примерно преди 3 месеца те и тогава са си били почти толкова? Иначе от Телевизията са безспорно големи нагледции и помислиха, че могат да рекитират безкрай, но се видя, че и другите не подадоха на помията излята върху тях от ефира. Все пак става на въпрос за доставчик, който обслужва над 30% от домакинствата с телевизия и интернет в условията на пазарна икономика. Друг е въпроса, че и станаха 4 мобилен оператор.Кой може да се откаже от такъв пазарен дял за разпространение на телевизия? Така, че май се оказа, че Би Ти Ви малко са подценили финансовата мощ на Булсатком. А иначе такива оправда
41
0
 
8
 
! Отговори
Баш Майстора преди 11 години
Много ми е интересно кой ли ще е новият сателитен оператор ,който ще обсужва нечий интереси и чинно ще си плаща рекета към ВИСШЕСТОЯЩИТЕ ??? ПОПМИЯРСКА ДЪРЖАВА,ПОМИЯРСКО ПРАВИТЕЛСТВО,РОБСКИ МИСЛЕЩ НАРОД !!!
40
0
 
5
 
! Отговори
До Дянков преди 11 години
Как ви звучи г-н министре - ' ще си платя данъците когато ми възстановите ДДС-то'?И ми платите каквото Правителството ми дължи - при това без да ме ракетира за минус 10%?А, мисля че би било честно? Или пак в Стразбург трябва да се 'доразберем'?
39
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
БтВ просто показаха истинското си лице. Преди ги гледах много, но заради турските гадни сериали престанах. Не знам как една българска телевизия може да излъчва филми от една страна, която се опитва да ни завладее отново и асимилира- Това е национално предателство. В Турция има огромен филмов център, който прави сапунки и плаща после да се излъчват за да покаже турците пред Европа като нормални хора, културни и възпитани. Ходих един път в Истанбул - невероятна *** и дивотия, те са в 17 век.
38
0
 
7
 
! Отговори
Боб преди 11 години
Уважаеми, даже не знам как да се обърна към вас, кога ще се научите, че всеки един подписан договор трябва да се спазва, независимо да ли контрагенти ти плащат или не. Какво ни правите на маймуни и не си признаете, че с това, с което сте се хванали, не ви е по джоба. Да не говорим, че и това, което показвате е на най-ниско ниво.
37
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Малко е и въпрос на навик Вече свикнах да нямам Бтв и не ми липсва особено Сега големия въпрос е какъв е реинтинга на телевизията ?Какво се прави с рекламодателите ? Дали Комиците и Шоуто на Слави няма да отиде при конкурентна телевизия ? Дали ще се завърне аудиторията след пускането на сигнала , след като хората за две седмици си изградиха навици да гледат други телевизии ?ТЕЛЕВИЗИЯ СЕ ПРАВИ СЪС ЗРИТЕЛИ !
36
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Вчера босфор ти ви как скриха протеста ,замаскиран с технически проблем.Нямат смс от главната празна тиква милиардера.
35
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Значи ако правилно съм разбрала ьТВ-то преди 2 години предвидливо са се досетили че Булсат тази година ще ги отреже и са спрели да плащат на Мюзикаутор по този повод?Сигурно имат много добри гадатели и врачки в тази телвизия...