Клипчето с Доган завладява нета

Комедиантът Рей Уилям Джонсън го пусна във видео блога си
Обновена: 23 яну 2013 15:10 | 23 яну 2013 14:16,
157
Клипчето с Доган завладява нета
Рей Уилям Джонсън. Снимка: Youtube

Покушението над Ахмед Доган се прeвърна в интернет сензация.

В мрежата за споделяне на видео материали YouTube има качени няколко клипчета от случилото се на конференцията на ДПС.

Най-гледаното от тях е пускано над 2,5 милиона пъти от потребителите на платформата. След него има три клипа с около 1,5 милиона гледания всеки, а в класацията по най-много гледания се нареждат още два с около 500 хиляди гледания. Без да смятаме многото видео материали с по под половин милион гледания, простата математика показва, че общо случката в НДК е наблюдавана над 8 милиона пъти.

В новия брой на комедийния си видео блог „=3"  изключително популярният сред интернет потребителите комедиант Рей Уилям Джонсън също отделя внимание на превърналото се във „вирусно“ клипче с Доган.

Той казва, че никога не е виждал нещо подобно.

„Така се правят нещата в България. Не разбирате културата им“, казва комедиантът.

„От това, което прочетох, пистолетът не е истински, а газов. Не знаех, че съществува такъв, какво изстрелва – газове ли“, продължава той.

Джонсън обаче отказва да покаже втората част на клипа, в която Октай Енимехмедов бива пребит от делегатите на конференцията, тъй като в нея има твърде много насилие. Представя си също как българската версия на Холивуд ще направи филм по случая.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


157
Още по темата: Рей Уилям ДжонсънRWJ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
0
 
! Отговори
Ха, ха, ха! преди 11 години
ДПС и Доган станаха пълен майтап в БГ и по света. Те и без това са си смешници. Цирк Анадола. Комикът попита: Къф е тоя газов пистолет? Пръдня ли излиза от него?Атентат с пръдня! Ха, ха, ха!
31
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
При НДСВ нямаше турски сапунки по телевизията или риалити шоута.При НДСВ нямаше такива клипчета в нета.При НДСВ хлябът беше 50 стотинки, заплатите - като сегашните.При НДСВ не предлагаха на висшист 500 лева заплата в София (извън София още по-малко!)
30
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
и Сан Ремо, също!
29
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
каквито хората в държавата, такава и държавата.нали вие си избирате политиците които ви сведоха на това дередже смях и резил пред цял свят. най-гладни най-бедни най злобни най- зависливи най,най,най.и тн,тн. Те и поговорките са си ваши ( Не е важно аз дали съм добре важно е вуте да е зле, или Ден година храни) за колко ли години се изхраниха депотатите кито си ги избрахте.
28
0
 
0
 
! Отговори
Хах преди 11 години
Мен повече ме кефи кученцето със сомбрерото :D
27
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
xaxaxaxaxaxaxaxa axaxaxaxaxaxaa izlagaciata pred sveta e pulna..ne slu4aino ni narisuvaxa kato kenef..imali sa pravo..
26
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Искаме извинение от дпс, че излагат България!
25
0
 
4
 
! Отговори
SamBat преди 11 години
Абе момчета и момичета, до кога ще се срамувате за неща които не разбирате? Какво общо имате вие със службите, които одавна не работят за българските интереси. Ахмед Доган е станал бреме за българските мюслюмани. Този театър е организиран от службите, за да ги стреснат и консолидират. Енимехмедов е хванат за тестисите и е принуден да влезне в ролята на атентатор. Той и сега продължава да играе пред прокуратурата. Още във ВНС станя ясно, че цялото ръководство на ДПС е изградено от агентура.
24
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не е чувал за газов пистолет ... Тоя гелосан *** пистолет само по телевизията е виждал 100%, тръгнал да се *** с пискливия си глас хахаха
23
0
 
0
 
! Отговори
Евгени Георгиев преди 11 години
Рони, за Сан Марино чувал ли си? Провери откога не си е сменяла името тази държава.***.
22
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Е ,ние не казвахме ли че това са артисти ?
21
0
 
1
 
! Отговори
до 16 преди 11 години
Какви са тези глупости, които си изписал? Какво ме интересува какво е било и какво ни е името, като живеем като скотове?!
20
0
 
3
 
! Отговори
чобане, преди 11 години
лошото е, че тези по света, които гледат клипа, нямат представа каква е разликата между български българи, български турци и български ***. За тях всички са българи - и така би трябвао да бъде. Както филмът "Борат" дава определена представа за Казахстан, която няма нищо общо с действителността, но въздейства на зрителите да си мислят, че там е така. Пък в нашия клип и имената на участниците са точно като от този филм...
19
0
 
3
 
! Отговори
bosnak преди 11 години
Незнам да ли турците са се изложили, но знам, че туркините правят страхотен секс
18
0
 
0
 
! Отговори
Валя преди 11 години
Не е честно, авторовите права са си наши.
17
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Това Тарантино ако го види може да му хрумне идея за похищение ?? Щото никой похитител не отива толкова близо с пистолет и да чака ? Похитения избива пистолета.Хумориста каза , че никога не е виждал такова похищение . Ноливуд трябва да направи филм
16
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Рони О'СъливанБулгааар, булгаааааааар
15
0
 
0
 
! Отговори
Рони О'Съливан преди 11 години
Какъв е този пикльо?!? Този чувал ли е за тази държава преди тази случка или просто е бил много зле по география и особено по история...Знае ли, че България е единствената държава в Европа, която не си е сменяла името от както е създадена?!? Знаел ли, че ние нямаме погубен флаг?!?!? Чувал ли е за г-н Джон-Винсент Атанасов?!?! Чувал ли е, за г-н Джорданов?!?!Чувал ли е за проф. д-р Димитър Чернев?!?!.... Такива ги най-обичам нискообразовани, комплексирани и зле изглеждащи момченца.
14
0
 
1
 
! Отговори
lol преди 11 години
Това за газовия пистолет е доста забавно - в САЩ няма такива оръжия, понеже си е чисто самоубийство да се разхождаш с подобно "нещо". Ако стане напечено и извадиш патлака върви обяснявай на тоя отсреща с пушката, че оръжието ти е газово и не си опасен :D
13
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Голяма работа, свикнал съм да ме е срам, че съм българин.