Бивш риалити герой сега е истински островитянин

Андрей Едрев планира да построи къща на Бали
Обновена: 4 фев 2013 13:46 | 3 фев 2013 18:41,
65

Снимка: Dnes.bg

 

За реалити героите у нас казват, че звездата им грее три дни, а после вече никой не си спомня за тях. Това може и да е вярно по принцип, но за един от тях участието в такова реалити шоу беше само първата крачка към сбъдването на една мечта.

Андрей Едрев от „Острова на изкушенията” отдавна си е спечелил славата на плейбой, бохем, бунтар, който неведнъж се осмели да влезе в битка с институциите и дори заведе дела срещу някои от тях, за да защити екзотичния си бар в най-южната точка на нашето Черноморие - Резово. С невъздържания си изказ и поведение, мотивирано от максимата „правя каквото искам, пък да става каквото ще”, той си спечели много симпатии и още повече неприятели. Днес обаче това едва ли го вълнува, защото както сам казва: „Оставих всичко зад гърба си и най-после намерих своето място.”

Вече почти половин година Андрей живее далеч от границите на България. През септември 2012-та той стегна багажа и замина за екзотичния свят на Изтока. Оттогава бургазлията изживява мечтата си наяве. Първоначално ентусиастът отлетя за столицата на Бали - Денпасар. След това започна да обикаля из повечето от 17 500-те островчета в Индонезийския залив и да опознава тамошните обичаи и порядки.

За кратко време Андрей се сля с местните и днес е почти неузнаваем. С дълга брада, видимо отслабнал, много по-смирен, приел източната философия за простотата на живота – той никога не се е препокривал толкова много с определението „островитянин”.

 „Сега се чувствам на мястото си. Обиколих Тайланд, Камбоджа, Лаос, Виетнам, Сингапур, Бали. Засега съм тук, а после ще мина през Бирма, Тибет, Непал”, споделя реалити героят. И допълва: „Няма напрежение, няма стрес. Хората са усмихнати, макар че живеят по-бедно. Цените са по-ниски, бензинът е буквално стотинки, обърнато в български пари. Ядеш плодовете направо от дърветата.”

По всичко личи, че бургазлията не е бил никога толкова близко до природата. Самият той разказва, че се радва на животните, които не се страхуват от хората и сами ходят при тях. А миналата Коледа ще остане незабравима за Андрей, защото гмуркайки се във водите на океана, той се озовал очи в очи с китова акула. „Бях в най-южната точка на Индонезия, на самотен остров. Остров Ндана, който е национален парк. Гледах подводния свят и плувах с костенурките, когато пред мен се появи шестметрова китова акула бебе, която ме бутна. В първия момент малко се стреснах, но после поиграхме”, разказва „островитянинът” и гордо показва клипче на невероятната среща. 

Засега Андрей не мисли да се връща за постоянно в България. Той дори е планувал да построи къща на Бали. Естествено тя ще бъде на брега, заобиколена от палми. „Сега съм се включил в изграждането на къща за моя приятелка тук. След това, другата година, започвам да строя и своя”, разказа „островитянинът”.

Но дори и в сърцето на рая Едрев не се е отдал на пълно бездействие и релакс. Предприемчивостта му е будна и намира място на екзотична почва. Бургазлията вече крои бизнес планове, които да го превърнат от обикновен турист в жител, изкарващ прехраната си. Андрей е проучил пазара и се е захванал с нелеката задача да търгува домакинско олио от соя и палма, което ще внася от Сингапур и Китай за Европа.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още по темата: Андрей Едрев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Анонимен 50--теб какво те боли за чуждите пари не мога да разбера,гледай си твоята кесия нещастнико.................
43
2
 
5
 
! Отговори
Бар Куция Рапан преди 11 години
Само не знам от къде си ги смучете тези информации?Има една приказка-по добре на хората в устата от колкото в краката.Евала му правя на момчето на маймуни ви направи,шапки долу.
42
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Напук на всички,не само дом си направи , но и едно кокетно хотелче :) .
41
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ей ще починете от злоба,като сте такива големи тарикати се опитайте да живеете като него,ама понеже сте тесногръди не ви стиска и само зависта ви държи живи.Това е толкова типично качество на българина,чуждата чиния винаги е по пълна.Само да ви кажа че хората там са твърде щасливи и не страдат от това че телефоните,колите и дрехите им не по последна мода,доволни са че ходят по тази земя и се радват на всеки миг от живота си.Ние сме за съжаление.
40
2
 
5
 
! Отговори
зебра преди 11 години
Коментар 45 е абсолютно точен! С удоволствие разглеждам неговите снимки и никога не завиждам, но реално погледнато състоянието му е по-скоро избива на лудост! Ако някой иска да живее спокойно и щастливо не е задължително да демонстрира къде ходи и какво прави, защото това си е негова работа! Смятам, че статията си е поръчана от него.
39
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Така ли трябва да се пилее наследство, ако ще и по номенклатурна линия?
38
0
 
2
 
! Отговори
бургазлия преди 11 години
53, да не са те опънали бургаските батки лятото на морето, че си се набрал толкова. кюрди, кюрди, ама лятото се потите по 4-5 часа, докато дойдете до тук и си харчите паричките при нас
37
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ДО 48:БУРГАС Е ГРАД С 99% ЧЕРНИ КЮРДИ......... И КОГАТО ГОВОРИШ ЗА БЪЛГАРИ ТРЯБВА ДА СЕ ОБРЪЩАШ С ВИЕ........ ПОНЕЖЕ ТИ СИ КЮРД НЕ СИ БЪЛГАРИН......... 99% ОТ НАСЕЛЕНИЕТО В БУРГАС СА ТАКИВА...... ВСЕ ЕДНО ДИАРБЕКИР...... ПРОПАДНАЛА РАБОТА
36
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не знам какви са тези дето пишат - вие българите.Другите българи им докарвали стреса.Ми не е така.Всеки сам си е виновен.И тук може да отидеш в някое село /например в Родопите/ и да се радваш на тишина и спокойствие.Като не правиш нищо и нямаш отговорности - нямаш стрес.Така и Андрей - половин година нищо не прави и се мотка по света.От какво да има стрес?
35
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Бе той хубаво обикаля ама не пишат с кви пари.И на мен ми се обикаля ама ако седна с химикала да изчисля дестинациите дето той ги е обиколил колко ще ми струват сигурно няма да да мога да потегля.
34
4
 
3
 
! Отговори
до гост преди 11 години
Кой злобее бе ? злоба е да мислиш лошото на хората и да правиш злини , а за тоя ко да злобея че някав вулгарен *** , който се мисли за много интелигентен и в Фейсбук ругаеше хората че са го поканили в няква група отишал при мангалята да го ядът бубулечките и какво ме валнува мен ? интересуват ме моите приятели , семейството къде ходят и какво правят , не някви тапунгери които си мислят че са богопомазани с 10 000 комплекса , и това го казвам защото го знам тоя *** какъв е.
33
11
 
16
 
! Отговори
гост преди 11 години
А така злобейте *** ,мързи ви да гледате и работите ,но не ви мързи да ровите и плюете-това е българското завистливо племе и затова никъде не ни искат ,а що се отнася до Бургас -изяще се ,защото е най-хубавият град и ще става по-хубав и без метро:)
32
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Най- накрая да свърши нещо полезно и той. Браво! Значи имало надежда за всеки да се поправи!
31
1
 
21
 
! Отговори
аз-тиз преди 11 години
май доста време му обърнахме на тоя "герой",а пък хората как се интересуват от андрей,малиии,ама живо се интересуват
30
20
 
31
 
! Отговори
аз преди 11 години
Факт е че вашият живот ще премине в злобеене пред компютъра, докъто хората си живеят живота в рая.Гаранция Андрей абсолютно не се интересува от вас. България е много жалко място като си далеч от черната енергия на Балканското племе което я обитава.Чао, лузери! Пропилявате си живота!
29
3
 
6
 
! Отговори
ха преди 11 години
алоооо,аре да не се хвалиме сега кой къде е бил,ти кво-минутка за самореклама ли?
28
3
 
7
 
! Отговори
Пл@мен преди 11 години
брей,колко човечни хора имало тук! Ама вие изобщо знаете ли нещо за този човечец дето повечето го плюели тук,аре сега малко вие се поразровете да разберете кво значи ***,и след това се чудете дали другите завиждат,плюят и ***.***,ама с главно ЦЦЦЦЦЦЦЦЦ
27
12
 
12
 
! Отговори
аз преди 11 години
Дано се задавите от собствената си злобна и завистлива пяна.Ако бяхте прочели текста, щяхте да разберете че човека се е успокоил от липсата именно на Българският стрес, демек простащина и агресия.Искренно ви съжалявам. Азия и най-вече Бали едно изключително място. Преди 2 години направих същото като Андрей. След няколко месеца възнемерявам да го повторя, именно защото вие 'Българите' не се търпите. Срам ме е от вас!
26
0
 
7
 
! Отговори
Ivo преди 11 години
До до 37Трябваше да напиша българин в кавички, както и да е. Важното е, че завистта и злобата са масово "заболяване" в България и се надявам тези люде да напуснат нашата хубава родина, защото няма място за такива в обществото, което искаме да имаме ... един ден!
25
4
 
9
 
! Отговори
до 37 преди 11 години
А ти къв си , албанец ли ?

Спонсорирани публикации