Бивш риалити герой сега е истински островитянин

Андрей Едрев планира да построи къща на Бали
Обновена: 4 фев 2013 13:46 | 3 фев 2013 18:41,
65

Снимка: Dnes.bg

 

За реалити героите у нас казват, че звездата им грее три дни, а после вече никой не си спомня за тях. Това може и да е вярно по принцип, но за един от тях участието в такова реалити шоу беше само първата крачка към сбъдването на една мечта.

Андрей Едрев от „Острова на изкушенията” отдавна си е спечелил славата на плейбой, бохем, бунтар, който неведнъж се осмели да влезе в битка с институциите и дори заведе дела срещу някои от тях, за да защити екзотичния си бар в най-южната точка на нашето Черноморие - Резово. С невъздържания си изказ и поведение, мотивирано от максимата „правя каквото искам, пък да става каквото ще”, той си спечели много симпатии и още повече неприятели. Днес обаче това едва ли го вълнува, защото както сам казва: „Оставих всичко зад гърба си и най-после намерих своето място.”

Вече почти половин година Андрей живее далеч от границите на България. През септември 2012-та той стегна багажа и замина за екзотичния свят на Изтока. Оттогава бургазлията изживява мечтата си наяве. Първоначално ентусиастът отлетя за столицата на Бали - Денпасар. След това започна да обикаля из повечето от 17 500-те островчета в Индонезийския залив и да опознава тамошните обичаи и порядки.

За кратко време Андрей се сля с местните и днес е почти неузнаваем. С дълга брада, видимо отслабнал, много по-смирен, приел източната философия за простотата на живота – той никога не се е препокривал толкова много с определението „островитянин”.

 „Сега се чувствам на мястото си. Обиколих Тайланд, Камбоджа, Лаос, Виетнам, Сингапур, Бали. Засега съм тук, а после ще мина през Бирма, Тибет, Непал”, споделя реалити героят. И допълва: „Няма напрежение, няма стрес. Хората са усмихнати, макар че живеят по-бедно. Цените са по-ниски, бензинът е буквално стотинки, обърнато в български пари. Ядеш плодовете направо от дърветата.”

По всичко личи, че бургазлията не е бил никога толкова близко до природата. Самият той разказва, че се радва на животните, които не се страхуват от хората и сами ходят при тях. А миналата Коледа ще остане незабравима за Андрей, защото гмуркайки се във водите на океана, той се озовал очи в очи с китова акула. „Бях в най-южната точка на Индонезия, на самотен остров. Остров Ндана, който е национален парк. Гледах подводния свят и плувах с костенурките, когато пред мен се появи шестметрова китова акула бебе, която ме бутна. В първия момент малко се стреснах, но после поиграхме”, разказва „островитянинът” и гордо показва клипче на невероятната среща. 

Засега Андрей не мисли да се връща за постоянно в България. Той дори е планувал да построи къща на Бали. Естествено тя ще бъде на брега, заобиколена от палми. „Сега съм се включил в изграждането на къща за моя приятелка тук. След това, другата година, започвам да строя и своя”, разказа „островитянинът”.

Но дори и в сърцето на рая Едрев не се е отдал на пълно бездействие и релакс. Предприемчивостта му е будна и намира място на екзотична почва. Бургазлията вече крои бизнес планове, които да го превърнат от обикновен турист в жител, изкарващ прехраната си. Андрей е проучил пазара и се е захванал с нелеката задача да търгува домакинско олио от соя и палма, което ще внася от Сингапур и Китай за Европа.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още по темата: Андрей Едрев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
7
 
6
 
! Отговори
Ivo преди 11 години
До sakiТи си чист българин братле, злобен и завистлив!
23
6
 
7
 
! Отговори
Мария преди 11 години
До sakiМного се "радвам", когато някой плюе, а дори не си е направил труда да си раздвижи мозъка. Saki, къде точно прочете бетон. И кой там ще ти даде да вдигаш такива строежи. Хората там си строят леки постройки и на снимките даже се виждат. А явно имаш и интернет, поразрови се в Гугъл, почети, понаучи, не боли, ще видиш.
22
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
никаде не казва ,че ще строй с бетон
21
1
 
3
 
! Отговори
до шопа преди 11 години
абе нещо много запознат ще ми дойдеш с Бургас,ама те усещам че все към крайните квартали те влече, обеля,враждебна... сещаш се нали?А тоя лошо няма че обикаля, ама наистина е комплексиран ***!
20
20
 
14
 
! Отговори
saki преди 11 години
Селския гъзар от Бургас само къщи , ресторанти и бетон са му в главата, ето и на тези диви и девствени райски места той пак се е заел да строи къщи и да загрозява природата и то не къде да е , а точно на морския бряг. Абе льохман това да не ти е България и Слънчев бряг бе. Само да те надушат природозащитните организации и ще те спукт от глоби. Те хората там си строят колиби в унисон с природата, защото има урагани,цунами и заметресения,а селския тарикат ще лее бетона. Жалка работа.
19
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До ха ха ха ...Ама и ти не си малък *** !
18
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
kato taka mu haresva,da si jivee v pushtinazite, na nikogo ne prechi-oshte edin *** v bg po-malko.
17
7
 
35
 
! Отговори
Мария преди 11 години
Чета коментарите и на повечето от тях се чудя. Наистина ли се давите в такава злоба (защото това ще е страшно). А може би сте толкова тесногръди, че не виждате хубавата част от историята. Някой е сбъднал местата си. Вместо да злобеете и да завиждате, вземете и се размърдайте, за да сбъднете и своите мечти. И някой там философства, китовата акула не била хищна, кое му било екстремното да плуваш с нея. Ами, доколкото става ясно, човекът не се е гмурнал, за да търси екстремност
16
8
 
29
 
! Отговори
. преди 11 години
Имах "удоволствието" да се запозная с този човек. Няма такъв комплексиран ***. И тоя ми има самочувствието на голямата звезда...
15
4
 
26
 
! Отговори
Пл@мен преди 11 години
тоя *** ми направи много лошо впечатление още по времето когато беше това предаване,там с някакво девойче се прави на много голям играч.Истината май е че си един голям СЕЛСКИ БЕК ,позабравен вече и се чуди как отново да попадне под прожекторите.ЖАЛЪК!!! с една дума,ако му го нафърфорат там *** няма да е лошо :-)
14
0
 
6
 
! Отговори
kukuf преди 11 години
До АнонименЕкстремното е докато я познаеш,че е от безвредните.При близки срещи с ГОЛЕМИ диви живи работи винаги има подобен момент:)...
13
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
KOMUNIAGITE NA MALDIVITE ......VAN SEGA I ZAVINAGI.....NE VA ISKAME
12
1
 
33
 
! Отговори
Несъгласен преди 11 години
Всички искат да пеят,да танцуват,да си търсят "половинки" и т.н....двама човека за работа не можеш да намериш.....!
11
9
 
11
 
! Отговори
таня преди 11 години
БРАВО НА ДИВАКА. ТАЙЛАНД КАМБОДЖА ,ВИЕТНАМ.....ТО КАТО НЕ ГОПОЗНАВАТ, ТАМ Е КАТО ГОСПОД. МОЖЕШЕ ДА МУ ИЗЛЕЗЕ ПО ЕВТИНО ДА ДОЙДЕ ДА ЗИВЕЕ В СТОЛИПИНОВО / ПВ. ТО ТАМ Е СЯЩОТО. МРЬСНО И ПЬЛНО С ПОСТИТУТКИ. Е САМО ГОЛЯМА ВОДА НЯМА НО НЯМА ДА МУ СТРУВА МНОГО .
10
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Китовата акула се храни с планктон, така че не мога да разбера какво му е толкова есктремното на изживяването му с тази риба.
9
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
...........................................................................AKO STE SNOBARI I GAZOBLIZCI NE XODETE V BALI..........NO TOVA SHTE GO RAZBERETE EVA KOGATO OTIDETE TAM........................................................................................................
8
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Браво!
7
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Този ме качи веднъж на стоп :)
6
7
 
1
 
! Отговори
burgas преди 11 години
podkrepiam go da proveri kak stoi vaprosa s kupuvaneto na zemia i stroitelstvo i da tragvam da gi zanuliavam tez indianci,nazna4avam go za broker i da po4va da se4e parata
5
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ИНТЕРЕСНО КОЙ ГО Е СНИМАЛ И Е ИЗПРАТИЛ СНИМКАТА?????

Спонсорирани публикации