Бивш риалити герой сега е истински островитянин

Андрей Едрев планира да построи къща на Бали
Обновена: 4 фев 2013 13:46 | 3 фев 2013 18:41,
65

Снимка: Dnes.bg

 

За реалити героите у нас казват, че звездата им грее три дни, а после вече никой не си спомня за тях. Това може и да е вярно по принцип, но за един от тях участието в такова реалити шоу беше само първата крачка към сбъдването на една мечта.

Андрей Едрев от „Острова на изкушенията” отдавна си е спечелил славата на плейбой, бохем, бунтар, който неведнъж се осмели да влезе в битка с институциите и дори заведе дела срещу някои от тях, за да защити екзотичния си бар в най-южната точка на нашето Черноморие - Резово. С невъздържания си изказ и поведение, мотивирано от максимата „правя каквото искам, пък да става каквото ще”, той си спечели много симпатии и още повече неприятели. Днес обаче това едва ли го вълнува, защото както сам казва: „Оставих всичко зад гърба си и най-после намерих своето място.”

Вече почти половин година Андрей живее далеч от границите на България. През септември 2012-та той стегна багажа и замина за екзотичния свят на Изтока. Оттогава бургазлията изживява мечтата си наяве. Първоначално ентусиастът отлетя за столицата на Бали - Денпасар. След това започна да обикаля из повечето от 17 500-те островчета в Индонезийския залив и да опознава тамошните обичаи и порядки.

За кратко време Андрей се сля с местните и днес е почти неузнаваем. С дълга брада, видимо отслабнал, много по-смирен, приел източната философия за простотата на живота – той никога не се е препокривал толкова много с определението „островитянин”.

 „Сега се чувствам на мястото си. Обиколих Тайланд, Камбоджа, Лаос, Виетнам, Сингапур, Бали. Засега съм тук, а после ще мина през Бирма, Тибет, Непал”, споделя реалити героят. И допълва: „Няма напрежение, няма стрес. Хората са усмихнати, макар че живеят по-бедно. Цените са по-ниски, бензинът е буквално стотинки, обърнато в български пари. Ядеш плодовете направо от дърветата.”

По всичко личи, че бургазлията не е бил никога толкова близко до природата. Самият той разказва, че се радва на животните, които не се страхуват от хората и сами ходят при тях. А миналата Коледа ще остане незабравима за Андрей, защото гмуркайки се във водите на океана, той се озовал очи в очи с китова акула. „Бях в най-южната точка на Индонезия, на самотен остров. Остров Ндана, който е национален парк. Гледах подводния свят и плувах с костенурките, когато пред мен се появи шестметрова китова акула бебе, която ме бутна. В първия момент малко се стреснах, но после поиграхме”, разказва „островитянинът” и гордо показва клипче на невероятната среща. 

Засега Андрей не мисли да се връща за постоянно в България. Той дори е планувал да построи къща на Бали. Естествено тя ще бъде на брега, заобиколена от палми. „Сега съм се включил в изграждането на къща за моя приятелка тук. След това, другата година, започвам да строя и своя”, разказа „островитянинът”.

Но дори и в сърцето на рая Едрев не се е отдал на пълно бездействие и релакс. Предприемчивостта му е будна и намира място на екзотична почва. Бургазлията вече крои бизнес планове, които да го превърнат от обикновен турист в жител, изкарващ прехраната си. Андрей е проучил пазара и се е захванал с нелеката задача да търгува домакинско олио от соя и палма, което ще внася от Сингапур и Китай за Европа.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още по темата: Андрей Едрев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
16
 
21
 
! Отговори
A3 преди 11 години
Искам сега много изразено да му завидите :D
3
7
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абе какво ни занимавате с поредния *** ала ВИП звезда. Медиите изграждат някакъв образ и после ни го натрисат.
2
16
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Точно такива хора са истинските реалити герои, другото е постановка.
1
8
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
тоз няма такъв *** , из Фейсбук се правеше на голям мъж и много интелигентен, ругаеше хората , пълен ***. Ако ще на марс да отиде местя го от единия в другия!

Спонсорирани публикации