Мъж се самозапали в Раднево

По непотвърдена информация – от безпаричие
Обновена: 26 фев 2013 19:08 | 26 фев 2013 18:53,
106
Мъж се самозапали в Раднево
Мъжът е откарлан спешно в болница. Снимка: архив Булфото

54-годишен мъж се е самозапали днес следобед пред сградата на Община Раднево, предаде ”Фокус”. Сигналът за инцидента е подаден около 15.00 часа в дежурната част на старозагорската пожарна чрез тел. 112.

Съобщено е било, че има пострадал гражданин в сградата на Община Раднево. Пръв на помощ се е притекъл гражданин.

След пристигането на пожарния екип 54-годишният мъж е бил транспортиран в болнично заведение в Стара Загора. По разкази на очевидци, мъжът е заявил, че му е било писнало в живота в България.

Това е третият случай на самозапалил се гражданин в България в последните дни.

Във Велико Търново, на 18 февруари, 26-годишен психично болен мъж, страдащ от параноидна шизофрения, се самозапали. Младият мъж се е полял със запалителна течност и се е запалил.

При разговор с близките стана ясно, че мъжът до края на 2012 г. е работел в радиозавода в града, но е напуснал работното си място по собствено желание. Изпаднал е в депресия и е настаняван за лечение в психиатрични клиники в страната.

На 20 февруари пред сградата на Община Варна се самозапали 36-годишният Пламен Горанов. Мъжът е с тежки изгаряния - около 80% по цялото тяло.

Откаран е във Военноморска болница в клиниката по изгаряния. Количеството бензин, което е излял върху себе си е около 3 - 4 литра. Към момента той е в тежко състояние в болницата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


106
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
0
 
8
 
! Отговори
mitko преди 11 години
кво се самозапалват да отрепят някои, да запалят зграда не да се жертват напразно с неадекватни действия. Да килнат някои да видиш как ще се
60
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Трябва да проявим искрено състрадание до този нещастен човек стигнал до тази крайна мярка.аХристиянската религия осъжда самоубийствата, но явно нещата са минали всякакви граница.Призовавам българския народ, който по начало е безбожен, да се върне към християнските ценности и проявява милост и оказва помощ на нуждаещите се, според възможностите си.До сега, българската църква е обсебена от Сатаната и до голяма степен покварата на народа идва от нея ,типични примери са Николай и Кирил
59
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Това ли е Европа в 21 век???? Е.ати банановата територия.Все едно сме по времето Ескобар.
58
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Българи , преди да посегнете на живота си попитайте с какво ще Ви запомнят - с нищо и дали не можете да помогнете на съгражданите си .. скоро нещата може и да не стоят така .. ако Ви дадат калашник и Ви наемат за някаква разумна цел , а именно избиване на 240-те прасета в свинарника ? Няма ли да сте по-доволни , че сте умрели с достойнство и за добра кауза ? Като Васил Левски примерно ? Помислете !
57
1
 
5
 
! Отговори
GOGO преди 11 години
Sabudete se i sprete s tezi ***.*** sa problem,no istinskite vinovnici sa drugi.Zamislete se,koy sazdade mutrite,koy reketira6e naroda,koy prodava6e zavodite za po edin dolar.Koy ograbi parite na naroda s piramidite,koy ograbi parite na naroda s faliralite banki,koy krade ot na6ite pari za vinetki,za6to balgarskoto e nay skapo,i kak v sa6toto vreme na6ite zaplati sa nay niski....ima o6te mnogo za da ni darjat vlastima6tite da sme vse po bedni
56
10
 
3
 
! Отговори
jiktak преди 11 години
и какво да направим сега ,да сложим ореол на лудия тип , за пример на децата
55
1
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Бойко бил в болница с кръвно 110/190 на системи - половината ми колеги са с такова , че и по високо - наритват ги с по една рецепта !!!Да , кофти е човек да е болен , ама не го изкарвайте сега и мъченик , много ви моля !!!!
54
0
 
2
 
! Отговори
gogo преди 11 години
Za6to pak namesvate ***?Te li sa vinovni,4e boyko ni dokara do prosq6ka toqga,te li sa vinovni,4e ograbiha stranata ni,te li razprodadoha zavodite ni za po edin dolar.Te li sasipaha ikonomikata ni.Te li sazdadoha mutrite,te li sazdadoha piramidite,te li faliraha bankite ograbvayki spestqvaniqta na naroda.Te li uni6tojiha armiqta ni,te li izkartiha asvalta i razbivame kolite si po ''pati6tata''.Sabudete se,*** moje da sa problem,no istinskiq problem e drugade.
53
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Добре, много добре се живее в България, според премиера в оставка Бойко Борисов!
52
1
 
31
 
! Отговори
Somebody преди 11 години
Не хората трябва да горят.. а май нещо друго.... Недопустимо е хора да умират заради скапаната държава, беззаконие и нисък стандарт на живот в държава от ЕС!
51
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Иван Костов е виновен
50
2
 
11
 
! Отговори
anton преди 11 години
balagario balgario
49
1
 
14
 
! Отговори
бай Петко преди 11 години
В една телевизия/няма да я кажа/ 53 годишен, и транспортиран в Пловдив със 70% изгаряния. Тук 54 годишен, изпратен в Стара Загора. Къде да го търся. Такава инфлация на информация може да има само в самонадъхани журналисти от България. "..кино, вино все едно и също..." ооооох !
48
0
 
1
 
! Отговори
до 49 преди 11 години
Това което исках да кажа, благодаря че допълни мисълта ми
47
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Изумявам като чета коментари 33 36 39 - вие кви сте ? Ако животът ви е добър , не мислите ли за хората които изнемогват ? Кога станахме толкова меркантилни ? Къде останаха исковни чувства като - Състрадание ,ж Милосърдие , да не питам за Чест Достойнство- хора едните мразят всичко , другите са пълни ***- надявам се в тази страна все още да има и Нормални Човешки Създания - иначе нищо от това няма смисъл и е по - добре да се затриваме !!!
46
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
....zapocvam da si mislq ce nqkoi namira psihicno bolni hora i tezi palegi sa organizirani..seriozno zapocvam da go mislq..
45
1
 
9
 
! Отговори
бояне преди 11 години
За София си прав ,но не проблема е в политическите им възгледи ,а в чуството за превъзходство,ненаказаност и дистанцираност от чужди проблеми и тежести!
44
0
 
20
 
! Отговори
до ченгене Сали преди 11 години
Да ти обясня, душка. Да ощипеш една банка с двадесет-тридесет хиляди или някой бензинджия е нищо пред това, да откраднеш на някоя бабичка пенсийката от 93лв. след като изнасилиш.
43
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Колкото повече неглижирате и се опитвате да неглижирате ситуацията, с толкова по голяма сила ще се върне бумеранга!
42
1
 
5
 
! Отговори
до 43 преди 11 години
Казваш, като преместим бардака, щял да стане девически пансион?