"Орлов мост-народъ в единство" - нова гражданска инициатива

На 9 март ще се проведе национална протестна конференция
Обновена: 3 мар 2013 19:11 | 3 мар 2013 19:09, Елка Василева
219
 "Орлов мост-народъ в единство" - нова гражданска инициатива
Снимка: БТА

На протеста на Орлов мост днес беше обявено създаването на гражданската инициатива, наречена "Орлов мост-народъ в единство", се посочва в съобщение до медиите от учредителите.

В изявлението на учредителите се казва, че "Загърбили различията си, по случай националния празник 3 март представители на различни градове и организации са се обединили в неформално движение на гражданите под наименованието "Орлов мост - народъ в единство".

Орлов мост стана своеобразен символ на духовното възраждане на българите, на искреното желание за промяна на съществуващата действителност, заявяват учредителите.

По-рано днес пък стана известно, че палатков лагер ще се организира утре в 11.00 часа пред Президентството. Това обявиха на Орлов мост участници в днешния национален протест. Палатковият лагер ще остане до изпълнение на трите искания на протестна група „Орлов мост”. Исканията са за свикване на референдум за Велико народно събрание, промяна в изборния кодекс, като гражданите да могат да участват в избори със свои представители и мораториум върху изпълнителните дела на банките, заявиха участници в протеста.

На 9 март от 13.00 часа в зала „Арена Армеец” ще се проведе национална протестна конференция. На нея са поканени да присъстват представители на 25-те града в Европа, които подкрепиха днешния национален протест.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


219
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
121
3
 
7
 
! Отговори
lolo преди 11 години
boiko nie sme s teb.dolu komunistite i dogan
120
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ЖАЛКО БАТКО МАРК НЕ МОЖ РАЗБРА КОМУНИСТИЧЕСКАТА МИ ДУША А НИМА ВСИЧКО ТОВА СЕГА НЕ Е ФАРС
119
1
 
8
 
! Отговори
до 135 преди 11 години
А бе *** за Ангел Славчев прочети в последния "Уикенд"!
118
5
 
7
 
! Отговори
darcas преди 11 години
На 5 протестиращи в България - 10 проституиращи. Много платена *** снове из форумите и новинарските сайтове и се опитва да каже на народа, че живее добре, няма смисъл да се излиза на улицата. Сметките са си нормални, доходите също. Всъщност, ние нямаме никакви проблеми хора, защо протестираме?
117
5
 
4
 
! Отговори
КОМУНИСТ преди 11 години
КОНТРАПРОТЕСТ,ЕНТЕЛЕГЕНТСКИ БЪРТВЕЖИ,НАЛИ ЗНАЕТЕ ,ЧЕ КАТО ШМРЪКНЕМ МАЛКО НИЙ СТАВАМЕ ЛЪВОВЕ,А СЕГА НЕМА ОГРАНИЧЕНИЯ ТУК ИМА СПОРЕД ПОТРЕБНОСТИТЕ НА ВСЕКИ,КОЛКО ИСКА ТОЛКОЗ ШМЪРКА ТАКА,ЧЕ НИКАКВИ УЧЕНИ КОНТРАПРОТЕСТИ НЕ НИ ПЛАШАТ ДА ЖИВЕИ ПРОТЕСТА ДА ЖИВЕЙ КАМУНИСТИЧЕСКАТА РЕВОЛЮЦИЯ.
116
1
 
7
 
! Отговори
niko преди 11 години
az sam za po malkoto zlo i tova e boiko.
115
1
 
16
 
! Отговори
Живеещ на Орлов мост преди 11 години
не трябва да обръщаме чак толкова внимание на т.нар. "протестиращи". освен, нормалните сред тях които са малцинство, повечето са пълни *** и неудачници. и не забравайте ... станаха полулярни благодарение на медиите на олигарсите и даже се събраха в 5 звезден хотел предоставен им от енергийната мафия ... жалка история
114
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Само *** като сидеров се радват на тези протести. Тези хора искат комунизьм да ги храни.
113
2
 
10
 
! Отговори
Марк до Комунист преди 11 години
144МухахахахаххахахахахСамо не казваш кога ще станете червени капиталисти, като вашите родители от БКПто!Впрочем вие сте си капиталистокомунисти!Нещастнико, историята се повтаря само като ФАРС!И ти си един фарсов ***!
112
1
 
15
 
! Отговори
Европеец преди 11 години
Българи,събудете се-най-големите *** оглавяват протестите.Утре ще осъмнем с "държавници",които живота е отредил да са ***.
111
4
 
5
 
! Отговори
КОМУНИСТ преди 11 години
НЕДЕЙ 138 ДА ИМАШ ТАКОВА ЧУВСТВО ТОЙ ДОДЕ,ЦЯЛАТА ВЛАСТ НА НАС НАРОДА.А ВАС ЕНТЕЛЕГЕНЦИЯТА НАЛИ ЗНАЕШ С КИРКИ И ЛОПАТИ ДА ДОВЪРШВАТЕ МАГИСТРАЛИТЕ.БИЛО Е ТАКА И ПАК ЩЕ БЪДЕ И 10Г.СЛЕД СМЪРТА НА ПОСЛЕДНИЯ КОМУНИСТ В РУСИЯ ТУК НАС ЩЕ НИ ИМА И МНОГО ЩЕ СМЕ СИЛНИ ЩЕ СМЕ.
110
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Слабаков остана там понеже е пълен *** и провал - и като актоьор, и като човек... Пълен срам и тотална излагация за смешните псевдо протестиращи, назначени от бкп и лютви местан...
109
0
 
10
 
! Отговори
откритие преди 11 години
И аз съм за контра-протест.Чакам само началото да бъде дадено и ще организирам още хора.
108
0
 
2
 
! Отговори
Спонги преди 11 години
До buntarТи от протестиращите ли си. Йосиф Висарионович е грузинец. За Ленин има съмнение, че е евреин. Това какво общо има с гнева на хората и това, че комунистите го насочват в "правилна" посока.
107
10
 
5
 
! Отговори
КОМУНИСТ преди 11 години
БРАТЯ ДА НАПРАВИМ ПОСЛЕДНАТА РЕШИТЕЛНА КРАЧКА,ДА ПРЕВЪРНЕМ ПРОТЕСТИТЕ ВЪВ ВЪОРЪЖЕНО КОМУНИСТИЧЕСКО ВЪСТАНИЕ НА УГНЕТЕНИЯ НАРОД,С КИРКИ И ЧУКОВЕ ДА ПРОМЕНИМ ПОЛИТИЧЕСКАТА СИСТЕМАТА,ДА НАЦИОНАЛИЗИРАМЕ ВСИЧКО И ВСЕКИ,НА ВСЕКИГО СПОРЕД ПОТРЕБНАСТИТЕ,ПО МЕСТА НАШИТЕ КОМИТЕТИ ДА ЗАВЗЕМАТ ВЛАСТТА.ЦЯЛАТА ВЛАСТ НА НАРОДА,ЦЯЛАТА ВЛАСТ НА КОМИТЕТИТЕ.
106
1
 
12
 
! Отговори
българин преди 11 години
Наистина е време за контрапротест срещу тези дрогирани,пияни,необразовани лузъри.
105
0
 
11
 
! Отговори
111 преди 11 години
Жалка картина станаха тези протести,още по-жалка техните "водачи".Сега ще искат да бъдат избрани във властта и за протестиращите един голям к.р
104
1
 
13
 
! Отговори
Нормален преди 11 години
Имам чувството че дойде 9 септември 1944 год. Лидерите на протестите на съд!!!
103
0
 
5
 
! Отговори
buntar преди 11 години
до 128- ако си толкова дбър историк трябва да знаеш, че зад всички революции в историята стоят евреите. Сталин например е еврейн, а?А народните маси винаги използвани за постигането на целта, както е и сега.
102
0
 
11
 
! Отговори
121 преди 11 години
Мен ме е срам от тази боклучива *** като вас. Толкова ли сте ***, че да вярвате на протестите?! Че нещо ще се промени? Моля ви,вие сте *** ***. В България никога нищо няма да се промени. Ние сме малка страна сателит на САЩ и Русия. Те решават какво да става. И да протестирате, и да се самозапалите - все тая. Няма да се промени конституцията, партиите ще си сменят имената. Като гледах "кръглата маса" познах 5 члена на бсп.Само не пречете на хората които работят и не са безделници като вас

Спонсорирани публикации