Самозапалилият се Димитър все още е с опасност за живота

Той продължава да е на командно дишане
Обновена: 14 мар 2013 09:23 | 14 мар 2013 09:17,
40
Самозапалилият се Димитър все още е с опасност за живота
Мястото на инцидента. Снимка: Булфото

51-годишният Димитър Димитров, който вчера се запали пред президентството, все още е с опасност за живота, съобщиха от „Пирогов“. Той продължава да е на командно дишане. Мъжът беше приет в лечебното заведение с 25% изгаряния по лицето, шията, гърдите и ръцете.

Към 13.30 часа вчера той се заля с бензин до фонтана до президентството. Трима гардове на НСО успяха да се намесят и  да угасят огъня. 

Още по темата
Преди 15 дни Димитър е получил инфаркт и се е лекувал в Трета градска болница. Вече стана ясно, че самозапалилят се мъж е бил ковач. Той е от с. Крайници, община Дупница, но от четири години живеел в София с втората си съпруга. По думите на баща му Кирил Биволев Димитър нямал проблеми нито от материално естество, нито е злоупотребявал с алкохол.

Той има дъщеря от първия си брак, студентка в икономическа специалност.

"Има златни ръце, правеше даром ковани огради и врати на хората в селото, подари дори кръста на черквата в Крайници", разказа бащата на Димитров пред БТА.  Той спомена, че синът му е имал отскоро проблеми със сърцето, които възникнали от дългогодишната му работа като ковач.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
6
 
5
 
! Отговори
ЛЕВСКИ преди 11 години
на площтадите храбри БЪЛГАРСКИ лъвове.да защтитим БЪЛГАРСКИЯ народ който тиранът ПЛЕВНЕЛИЕВ погребва.ако е останала и частица от патриотизма на ЛЕВСКИ И БОТЕВ излизаите да раздаваме правосъдие така както ЛЕВСКИ е раздавал правосъдие на тираните.да продължим делото на ЛЕВСКИ И БОТЕВ и да свалим със всички средства тираните от ГЕРБ И ПЛЕВНЕЛИЕВ.не чакаите а излизаите храбри БЪЛГАРСКИ лъвове БОСИЯ ви показа пътя на РЕВОЛЮЦИЯТА сега ние сме на ход да напълним площтадите и да свалим тираните РЕВОЛЮЦИ
7
7
 
6
 
! Отговори
До психолог преди 11 години
А тоя инфаркт да не го е получил от хубаво? Дали не е заради борба с държавата, разбирай олигархията? Борба с бюрокрация, институции, данъчни, корумпирани субекти?
6
4
 
9
 
! Отговори
до психолог преди 11 години
Посочи поне един друг случай, в който човек се е самоубил публично пред президентството поради лични или здравословни причини!В която и да е държава...
5
1
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
до 2 - ***, първо се научи да пишеш правилно, а после се опитай да разсъждаваш.
4
8
 
11
 
! Отговори
Исторически факт! преди 11 години
Каквото и да драскат платените цвинокиеви драскачи, не могат да променят обективната истина!Само и единствено при управлението на Бойко Борисов четирима души се самозапалиха публично!Нито един друг български политик не е постигал такъв огромен успех!Всъщност, при нито един друг премиер не се е случвало някой да се самоубие публично по каквито и да било причини и начин!
3
3
 
4
 
! Отговори
123 преди 11 години
Във Венецуела обществото е проявявало същите "симптоми"-- хора се самозапалват- цели семейства се самоубиват .....- монополите използват медиите да манипулират хоратасамо и само САЩ да могат да им "цоцат" петрола ...гледайте този филм youtube/watch?v=X15UFKDSPm0Правен е от Австралийски журналист - не е СКАТ, не е Алфа
2
15
 
7
 
! Отговори
Софиянец преди 11 години
Някое бдение няма ли да организираме? Ден на траор? Да натрупаме каманаци? Така става като се превъзнасяте по психично болни хора. Сега доста народ ще реши, че това е единственият начин да бъде чут/видян... Замислете се следващия път като решите да величаете самоубийци.
1
7
 
18
 
! Отговори
Чудовищно! преди 11 години
Някой дава ли си сметка, какво всъщност става?!Национална катастрофа!