Наши бандити стояли зад отвличането на Лара

Алексей Петров беше извикан на разпит в ГДБОП
Обновена: 15 мар 2013 14:46 | 15 мар 2013 14:40,
190
Наши бандити стояли зад отвличането на Лара
Алексей Петров. Снимка: архив, Булфото

Алексей Петров беше извикан в ГДБОП, за да даде информация по повод на отвличането на дъщерята на Евелин Банев (Брендо) - Лара, предаде БТА.

Пред журналисти Петров каза, че разполага с информация за похищението на момичето и за стрелбата срещу Златомир Иванов -Баретата, но е казал на хората, които са го поканили днес, че ще я предостави само пред екип от прокурори.

По думите му той е настоял за такъв екип, тъй като върху тях по-трудно ще се осъществи натиск и ще се постигне манипулация.

Петров добави, че зад отвличането на Лара със сигурност стои българска престъпна група. Той посочи, че е започнал собствено разследване, след като бившият министър на вътрешните работи Цветан Цветанов е замесил името му в стрелбата срещу Златомир Иванов.

Още по темата
Алексей Петров заяви, че по негово мнение и в двата случая - стрелбата срещу Иванов и отвличането, "по някакъв странен начин може да има връзка с висши държавни служители".

Информацията, с която разполагал, обяснявала версията за мълчанието на Евелин Банев пред съда и евентуалната причина за стрелбата срещу Иванов, добави той.

По отношение на състоянието на момичето Петров заяви, че начинът, по който се развиват нещата, трябва да мотивира похитителите да я освободят. Той каза още, че е срещнал разбиране днес в ГДБОП и очаква всеки момент да бъде привикан отново за разпит.

Вчера Алексей Петров заяви, че знае не малко за случая с отвлечената дъщеря Евелин Банев-Брендо – Лара  и би могъл да бъде полезен.

Той каза още, че събира данни „навсякъде, където е замесено името му”, а Цветанов умишлено е отклонил вниманието към него по случая със Златко Баретата, който бе прострелян пред Съдебната палата, за да прикрие истинските извършители. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


190
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
145
0
 
0
 
! Отговори
в отговор на 168 преди 11 години
Защото и той е един от престъпниците и знае много
144
0
 
3
 
! Отговори
Петров преди 11 години
Такъв бил Ал Петров, онакъв бил ами защо тогава го канят да им дава информация за отвличането? Нали Консултанто подслушва цяла България и нали са ербаб ченгета всичките гЕрбави що не могат да намерят момичето?
143
0
 
3
 
! Отговори
Българан преди 11 години
Вчера имаше информация за автомат намерен до къщата на Бойко, само в Днес! Днес информацията я няма! Какво става? Явно PR на Цвъки се оказа менте!
142
0
 
0
 
! Отговори
до 163 преди 11 години
и Сергей Станишев ги е виждал ;)
141
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
У нас наглите типове се радват на мълчанието на агнетата.
140
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тоя гангстер да дава изявления и тем подобни измишльотини от затвора,където му е мястото...Ние не живеем в нормална държава..ТОЧКА!
139
1
 
3
 
! Отговори
до 151 преди 11 години
Ти топките му кога ги видя, докато му въртеше фелацио?
138
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Хаха, престъпникът започнал собствено разследване, че и журналята некадърни му се връзват :)
137
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
обяснетеми как едно общество може да просперира, когато тинята е на повърността, а бисерите не мпгат да блестят на дъното. .
136
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Хъ! При друго стечение на обстоятелствата, спокойно местата им с Бойко можеше да са разменени. Бойко в домашен арест, а Трактора министър председател.Така са решили "политическите инженери", така е станало, а можеше и обратно.От едно котило са.
135
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Оня ден дойде пак един тип, некадърен, мазен, гнусен, да ме заплашва, защото искам справедливост и развитие. Докато такива *** се врът навсякъде сипят интриги и т.н. ще сме зле!
134
0
 
8
 
! Отговори
до 158 преди 11 години
Този мъж приватизира заводи и ги съсипва. Този мъж съсипва живота на хората, до които се докосне и този мъж е с изкривени ценности и защо все такива дърпат конците на живота ни? Затова никой не ни иска, защото .......защото ги търпим!
133
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ох, родино моя, защо тъй жално тъй милно плкачеш!Защо ба.н.д.ит.и като Алексей Петров?Защо способните хора бягат от тази оибрулена страна?Защо? Защо? Защо? Кой дърпа конците на мизерията, която залива всички ни?
132
0
 
8
 
! Отговори
До 151 преди 11 години
Браво, евала! На тово ли му викате "мъже с топки"? Защо не чух, че този мъж е открил някакъв завод, предприятие, даже работилница не е направил. В нашата държава се занимаваме със застраховки, нощни барове и хотели, развлекателен бизнес и т.н. Богатите държави правят производство, развиват високотехнологични отрасли. А ние даже стругари вече нямаме, младите вече са само "мениджери". На какво? Завота сме бедни! Ние не сме Монако!
131
0
 
7
 
! Отговори
pepo преди 11 години
E po na4ina koito govori e iasno che toi e v danoto na vsi4ko
130
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тия откриха топлата вода!
129
0
 
0
 
! Отговори
ivan ivanov преди 11 години
Nashi banditi stoyali zad otvlichaneto GLUPOSTI pulna luja MAITE stoyat zad vsichko tova ne bulgarite *** kak .. pravite ***.
128
5
 
12
 
! Отговори
тошко преди 11 години
Трактора се появи вчера с "водача" на ПП"СИЛА"! Трактора ще оглави листа на "СИЛА" на 12 май! Целта е да получи временно имунитет(по време на изборите) и да помогне на БСП, която е коалиционен партньор на всички *** в България!
127
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
DOKATO TAKIVA TRAKTORI I KOMBAINI SA V CENTARA NA VNIMANIETO , BG TURSKIA KENEF STE CAFTI !
126
20
 
15
 
! Отговори
озон преди 11 години
Ал.Петров е един от малкото български мъже с ТОПКИ !