Полицаи поискаха да се заплаща допълнителният им труд

Около 100 служители на МВР се събраха в парка "Заимов"
Обновена: 17 мар 2013 10:01 | 16 мар 2013 14:04, Петя Славова
353
Полицаи поискаха да се заплаща допълнителният им труд
Снимка: Булфото

Около сто полицаи и служители в МВР се събраха в парка "Заимов" в София, пише БТА.

Един от основните организатори на събирането е Синдикалната федерация на служителите в МВР. Председателят й Валентин Попов посочи, че инициативата очертава очакванията от служебния министър на вътрешните работи и следващото правителство.

От синдиката заявиха за пореден път, че няма да се откажат от искането за заплащане на нощния труд и този в почивните дни. Валентин Попов каза, че вече се водят разговори със служебния министър Петя Първанова, след като едностранно МВР прекрати споразумението със синдиката.

Мястото днес е избрано символично, защото преди четири години около 15 000 служители на министерството се събраха тогава на най-големия полицейски протест.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


353
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
256
0
 
8
 
! Отговори
РПУ-Разлог преди 11 години
ДЪРВЕНАТА -МАФИЯ В ТОЗИ РАЙОН СЕ КОМАНДВА ОТ МИЛИЦИЯТА ВЕЧЕ 23 ГОДИНИ !!!ПРОКУРОТУРА СЪД ПО НАРЕЖДАНЕ НА ВСЯКО ЕДНО ПРАВИТЕЛСТВО КОЕТО Е НА ВЛАСТ!!!НА СКОРО ПОСТРАДА Владимир Каролев НО ПОЛИЦИЯТЯ СИ ЗАТВАРЯ ОЧИТЕ !!ПРЕДЛАГАМ НИКОЙ ДА НЕ ПЛАЩА ДАНЪЦИ ЗА ДА НЕ МОГАТ ТЕЗИ ПРЕСТЪПНИЦИ ДА ПОЛУЧАВАТ ЗАПЛАТИ, РПУ-Разлог,РПУ-Банско са най КОРУМПИРАНИТЕ УПРАВЛЕНИЯ В БЪЛГАРИЯ
255
2
 
17
 
! Отговори
Бай Иван преди 11 години
Вижте момчета и тук таме момичета. В тази криза когато някои нямат с какво да си купуват хляб, да си платят данъци и най-житейски консумативи е прекалено нагло да се иска още държавна пара. Вашата работа е денонощна. Хранят Ви, обличат, возят ВИ СЛУЖЕБНО, ПОЧИВНИ СТАНЦИИ, И Т. Хайде стига де. Искайте от колегите си които са в играта с мафията или от тези които взимат рушвети и рекетират изнемощяли или съдействат при кражби на коли. Вие знаете кои са. А сега си опънете краката докъдето е юргана.
254
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ако не ги устройва да напуснат и да работят кото другите хора. Полицаи и военни с лопата да ги ринеш.
253
1
 
8
 
! Отговори
ГЕРБ СА ЗАВЕСЕНИ преди 11 години
Висши държавни служители са замесени в отвличането на дъщерята на Евелин Банев-Брендо и стрелбата по Златомир Иванов-БаретатаТова стана ясно от думите на Алексей Петров, който беше привикан днес в ГДБОП,
252
2
 
10
 
! Отговори
Любо преди 11 години
Харесвам си държавата такава каквато е - корупция и престъпност.Къде другаде можеш да си караш колата с 200 и като те спрат да минеш с 20 лв.Никъде в ЕС Полицията трябва да се уважава-с уважение се отговаря с уважение аз ли ами аз уважение от полицай не съм виждал.Пример се дава как се минава на червено и как да вървиш като селски тарикат с широко разтворени ръце и крака.Б-я е полицейска д-ва много помия трябва да се изхвърли за да се подобри манджата и да заплати по високи съгласен съм
251
1
 
10
 
! Отговори
Изчерпан преди 11 години
Как още не са го обърнали на Гейпарад ? 80% са шантонерки !
250
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На всички да се плаща според свършената работа!Като искат пари , да пишат какво са свършили и след проверка да им се плаща!Ако нищо не правят или не могат да пишат/повечето са такива!/, да не им се плаща и стотинка!И без това сме страната с най-голям брой полицаи на човек от населението и най-висока престъпност в ЕС!
249
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
не съм виждал слаб полицай всички са много тлъсти от недоедание
248
3
 
3
 
! Отговори
WTF преди 11 години
Neshto drugo taka da iskat !!! Neshto kafence, dunerche neshto. Leeko nahalni, leekinko ;)
247
2
 
12
 
! Отговори
do 292 преди 11 години
*** ***, аз съм се спасил с 1000 лева заплата за провинциален град, ти като си много умен и можещ работи като роб по 12 часа на ден + събота до обяд (до 4 следобяд) за 500 лева на някой частник, който си кара джипа и бройка каките а ти ще изпънеш палците от инфаркт на 50 години ;) Кой се е спасил я пак помисли ? Ако можеш..
246
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Колко дни работи един *** 10-12 максимум месеца сто привелегий и пак реват.Колко е в стола 1,2,3 супа,основно,десерт-един левКоя категория труд сте?На колко се пенсионирате?Не може малка дуржава да има един милион ченгета от куде пари?Има частни фирми спасяваите се...
245
1
 
4
 
! Отговори
Nakov преди 11 години
pravilno im e iskaneto na bg politzai.parvo ste sakratim 60% ot personala tam. na ostanalite 40% - pochasov nadnik zaplata po EU standart !pri lov na kradtzi - kakto v EU - da strelyat na meso tochno!
244
3
 
18
 
! Отговори
И АЗ ИСКАМ ПАРИ преди 11 години
ЕЕЕЕЙ.. МИЛИЦИОНЕРИ,ДЪРЖАВАТА НИ ЦЪФНАЛА И ВЪРЗАЛА,СЕГА И ЗА ВАС ДА МИСЛИМ.КОЙТО НЕ МУ ХАРЕСВА, ДА ОТИДЕ В ПРОИЗВОДСТВОТО ЗА 2-3 МЕСЕЦА НА ТРИ СМЕНИ И ТОГАВА ЩЕ ГОВОРИМ.
243
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Познавам полицаи който от нощни смени се разведоха
242
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Уважавам тази професия пак имат работа а тези който казват че са безработни да станат те полицаи като толкова знаят
241
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
до 285 нали най добре да няма полиция и по улицата да изнасилят дъщеря ти
240
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Яд ме беше на полицията на протестите ония ги замерят с камъни а те стоят а бе трябваше як пердах с палките
239
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
иначе като протестират хората бият нляво надясно да "опазват обществения ред" а пък аз искам да нямат пари да им платят заплатите както на много други хора в кризата. Тогава да ги питам тия *** *** дето лижат *** на управляващите какво ще прявят. Пък после нека си опазват реда, който им харесва.
238
4
 
11
 
! Отговори
ss преди 11 години
затварям школата в пазарджик и спирам бълването на необразовани *** нагли маймуни
237
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Явно е четейки от коментарите и от набираните точки, че за част от така наречените полицаи не ги интерисува много халът на държавата, че няма реална икономика от където да им дойдат пари за заплати и тем привелегии.Ами и пенсионерите, утре и вие ще станете пенсионери как ще я карате тогава?