Полицаи поискаха да се заплаща допълнителният им труд

Около 100 служители на МВР се събраха в парка "Заимов"
Обновена: 17 мар 2013 10:01 | 16 мар 2013 14:04, Петя Славова
353
Полицаи поискаха да се заплаща допълнителният им труд
Снимка: Булфото

Около сто полицаи и служители в МВР се събраха в парка "Заимов" в София, пише БТА.

Един от основните организатори на събирането е Синдикалната федерация на служителите в МВР. Председателят й Валентин Попов посочи, че инициативата очертава очакванията от служебния министър на вътрешните работи и следващото правителство.

От синдиката заявиха за пореден път, че няма да се откажат от искането за заплащане на нощния труд и този в почивните дни. Валентин Попов каза, че вече се водят разговори със служебния министър Петя Първанова, след като едностранно МВР прекрати споразумението със синдиката.

Мястото днес е избрано символично, защото преди четири години около 15 000 служители на министерството се събраха тогава на най-големия полицейски протест.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


353
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
236
1
 
10
 
! Отговори
цецо и кумецо преди 11 години
на който не му харесва да напусне ,ПИШЕ ГО И В КОНСТИТУЦИЯТА
235
1
 
16
 
! Отговори
!!!!!!!!! преди 11 години
До поля Да не би миньорския труд да е оправдан или на леярите или на всички обикновенни работници трепещи се по 12 и повече часа за 350--400 лв.Да не говорим за дисциплината и к валификацията на полицаите .А 20-ТЕ Брутни заплати?
234
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Полицаи, полицаи,наши родни самураи,само за едно ви моля -помогнете ми в неволя!Служител съм, но това не попречи на един "колега" да си иска почерпка за документ, че съм обрана. Има и други, истински колеги, но и те трудно помагат в неволя, защото са умишлено държани без обучение. То няма и кой. Университетът с наименование Академия на МВР не разрешава свободна практика на преподавателите и те са едни неадкватни книжни плъхове. Такива им трябват - много да не знаят.
233
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ne gi e sram!
232
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Срамно е когато народът ти студува и гладува да искаш оше пари . МВР е с огромен бюджет както никога да сега. МВР има огромен щат в сравнение както никога до сега г. МВР имат огромен парк от коли които искат гориво. МВР има много дублиращи се длъжности. МВР има хора които отдавна са за пенсия минали са не 27 ами и 29-30 години .Нека да се намали от всичко да се пенсионират имащите право и ще има средства повече за останалите.
231
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Полицаите в най-бедната държава в Европа, искат увеличение на заплатите. Звучи срамно, но те дали се срамуват?
230
0
 
0
 
! Отговори
azsum преди 11 години
1/3 ostavat i drugite 2/3 poemat nostnite i drugite zaplastaniq na tezi koito znaqt zakakvo sa na tozi post.
229
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Колеги, не сте прави някои от Вас, значи както има мързеливи така има и работливи които си вършат работата качествено престанете да слагате всички под общ знаменател, както има интелигентни така има и *** има много полицай които са с по 2 висши, даже с по 3 !!!! Не ги обиждайте, най-малкото което е като отиват на работа не знаят дали ще се върнат при жена си и децата им живи и здрави за разлика от вас !!! Излагат живота си на риск заради Вас (има и изкл. разбира се) Лека вечер.
228
0
 
8
 
! Отговори
до 250 преди 11 години
Стига вече с тази " гражданска " - едва ли има нормален човек в тази държава да не плаща гражданска..... да не дава господ при ПТП да ползваш застраховката....
227
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Бях там,имаше само пияни *** и футболни агитки.
226
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
246 - TVOQ PROBLEM NAPRAVO NE E PROBLEM , MAKAR DA ZNAM 4E POSLEDNITE TI 20 leva SA MNOGO PARI KOGATO TRQBVA DA NAHRANI6 DETETO SI . OT 4ETIRI MESECA NA MEN ME GAR4AT ZA 1500 leva I AKO RAZBERE6 ZA KAKVO IDE RE4 , 6TE BADE6 NAI - 6TASTLIVIA 4OVEK 4E NE TE E NALAZILA TAZI PROSTOTIA . ISTINATA E 4E SAS ZAKONITE DARJAVATA ( POLITICITE ) SAZDAVAT IDEALNA SREDA ZA KORUPCIA . I TQ E PO STRA6NA OT 4ASNIA MONOPOL . NEGO MOJEM DA GO BOIKOTIRAME . KAK DA SE BORIM S DARJAVNIA MONOPOL UREDEN " ZAKONOVO "
225
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И ТОЗИ ПРОТЕСТ ЛИ НЕ Е СРЕЩУ ББ И ЦЦ
224
2
 
6
 
! Отговори
detelina преди 11 години
И,аз искам всички,които работят в държавния сектор да си плащат всички осигуровки,ама нещо не се чува!Защо,всички в частния сектор,трябва да си плащат работниците-40на 60%!?Държавните служители получават заплати,позват отпуска,получават работно облекло,получават купони или пари за храна!Защо?!Държавата за едни е майка,а други -мащеха!Не съм съгласна!
223
1
 
6
 
! Отговори
dо 229 преди 11 години
Без да съм полицай ще ти отговоря - полицията и изобщо цялата държава се отнася стратегически и има приоритети на работа. В нашето съвремие, приоритети по цял свят са тези които имат пари и власт. Какво имаме по селата - безработни *** и бедни пенсионери, неработещи заводи.. Т.е. пари и власт няма = че държава (и полиция) не ги интересуват изобщо селата. Грубо казано, но е факт. Задавал ли си въпрос защо има толкова полицаи по центъра на Сф, мани тея обяснения за сигурността на гражданите ;)
222
2
 
13
 
! Отговори
Гражданин преди 11 години
А за времето през което дремят а държавата им плаща какво ще кажат. Това са едни търтеи, дето освен че се държат надменно сякаш имат по две висши образования ами тръгнали и да нахалстват.
221
1
 
10
 
! Отговори
На дали преди 11 години
Какво означава "Полицай"?Това означава човек "облечен " във власт на когото мога да имам доверие като гражданин на Републиката!КОГАТО СЪМ НАРУШИЛ ЗАКОНА - АРЕСТУВАТ МЕ !!!(НЯМА ДВЕ МНЕНИЯ) ,НО КОГАТО ИСКАМ ЗАКРИЛА ИЛИ ПОМОЩ!КЪДЕ СА ?
220
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Е 2 милиарда за полиция ,а *** си ходи с ламарините дето брал ,*** сгради ,краде бустаня!Спортисчетата и десанчиците си размотават коня дето и както си искат!
219
0
 
6
 
! Отговори
На дали преди 11 години
И ПРАВИЛНО ИСКАТ ДА ИМ СЕ ЗАПЛАЩА ДОПЪЛНИТЕЛНИЯ ТРУД!!!!СЪГЛАСЕН СЪМ С ИСКАНЕТО МИ!ОСВЕН КОГАТО СЕ КОРУМПИРАТ И СЕ ПРАВЯТ НА ВЕЛИКИ!
218
3
 
4
 
! Отговори
do 222 преди 11 години
Ти си тотално неграмотен..
217
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ало полицайчета, вие работите на ненормиран работен ден и сте 24 часа на разположение на службата. За какъв извънреден труд приказвате , не знаехте ли ?!