Протестиращи обединяват усилията си

Те се събират в "Национално движение 20 април"
Обновена: 16 мар 2013 20:58 | 16 мар 2013 20:36, Петя Славова
322
Протестиращи обединяват усилията си
Протестите в България продължават. Снимка: архив, Булфото

Протестиращи от цялата страна се събраха в местността "Оборище", съобщи БНТ.

Там те са поискали да съгласуват помежду си начините, по които ще участват в предстоящите парламентарни избори. Намиращите се на срещата са били убедени, че е дошъл моментът за спасение на България. Хората са решили да създадат  Национално движение, което да може да се включи в предизборната надпревара като работното име е "Национално движение 20 април".

Участниците в срещата са убедени, че има натиск гражданският протест да се разпилее.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


322
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
252
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
и пак успяха да ни разбият!!! много се отказаха вече! и какво като ходят хората? Вижте Гърция!! нашите протести са 100% пенсионерски! едва мърдат. В Гърция 80 000 души щяха да сринат парламента, а тук само викат - без действие точно това искат политиците - там да си викат хората и т'ва е. Казват си: идват и заминават, а пък ние тук да си въртим далаверите!
251
1
 
1
 
! Отговори
Stefo преди 11 години
Ле леее... днес видях протестите в София. Егати жалката картинка 20-30 млади платени организатори и още толкова тотални ***.
250
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До политологМоже за е безсмислено или БЕЗМИСЛЕНО, както си написал, но ти какво предлагаш?ГЕРБ ли ти е на минетчийските уста, щом другите били ДС. Комуназите от ГРОБ никога повече във властта, защото целта им е физическо унищожение на българите.
249
11
 
6
 
! Отговори
шишо преди 11 години
Всички тези протести се организират от партия ГЕРБ. Защо вината за тежкото положение на българския народ в последните години се размива в цялата политическа класа. Не че политическата класа(гюбре) не е виновна. В нито един протест не чух, ясно и точно да се протестира против некъдърното и престъно управление на ГЕРБ. Всъщност главния виновник за състоянието на България.
248
3
 
10
 
! Отговори
Атака преди 11 години
Имам чувството, че тези дето правят тази партия са поставени лица на наши олигарси или отново обвързани с такива като Отворено общество - "Соросова структура", партията на Зелените, пионки на Стефан Гамизов и др.Идеята е ясна - отново се намират спасители и се намаля вота за националистите - обявили се твърдо против МВФ, колонизацията от наднационални корпорации!Атака са 3-та сила в момента по социологически данни и може да стане 1-ва, ако недоволните ги подкрепят!
247
0
 
10
 
! Отговори
ММ преди 11 години
до 310 - Геро - *** си ти овчицо заблудена, защото: Първо - да бяха избрали име - движение - 15 май, или движение 2 февруари! Защо 20 Април, защо на Оборище?! О ти пък едва ли знаеш какво се е случило на 20 април по стар стил и какво се е случило на оборище! Ново движение казваш?!?! Ново движение създадено от лица от младежкото БСП?!?! ***! Цпри ракоята за няколко дни за да виждаш трезво! Ще видиш трезво нещата скоро ама ще е късно! И за теб и за всички ни!!!
246
0
 
8
 
! Отговори
който и да е преди 11 години
На 20 април е избухнало Априлското въстание и тогава е роден Хитлер.
245
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До ММ ...Драги ми ***...наричам те отново така, защото ти просто не четеш...или ако четеш, четеш както Буда евангелието. Кой ти е казал от кои съм и за кого ще гласувам...Просто се присмях, че свърза името на едно ново движение с чакане до определена дата. Живей си с герберастиката и тъни в мизерия! П.П. Нямам нищо общо с никакъв политически цвят...и никога не съм имал. Затова и виждам трезво нещата...незаслепен от пристрастия! Така ще е и на тези избори!?
244
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
В Ямбол е още по невероятно - протестират 358 000 човека!!!
243
2
 
7
 
! Отговори
абв преди 11 години
Невероятно ,в момента има 200 000 човека на протеста във Варна !
242
1
 
0
 
! Отговори
препатил преди 11 години
форумци,след избарите за много от електората ще стане както в песента:В джобчето ми дрънкат семки и бонбонки!Помнете!Няма накъде!
241
2
 
7
 
! Отговори
ММ преди 11 години
И Геро - не съм гербер, както казах до сега на нито едни избори не съм гласувал за ГЕРБ, но сега ще гласувам за да не се разтичат гласовете на из разни проекти на БСП както РЗС и движение 20 април. А ти си гласувай за партията столетница, мършава червена овца! Кажи - Беееееее!!!!
240
1
 
5
 
! Отговори
MM преди 11 години
Геро, много фантазия показваш при определяна на инициалите ми, браво, похвално! Само човек с толкова много фантазия може да не види истината какви точно са тези от 20 април и кой стои зад тях!Фантазирай си,че са нещо ново и нещо старо ще те оноди отзад пак!И неволно си направил една грешка която е вярна - "това 20 април е работното има не" да - имане на БСП ще се окаже - златна кокошка която ги връща във властта!!! Сега кажи Бееееее
239
7
 
1
 
! Отговори
Геро преди 11 години
До ММ ....това ММ явно е абревиатура на Много ***!!!! Толкова ли промитото ти герберастко мозъче не може да зацепи , че това 20 април е работното има не сдружението..."Национално движение 20 април". Но какво се чудя...то навсякъде почервеня от калинки, че и тук ни полазиха!
238
0
 
11
 
! Отговори
жоро преди 11 години
най-добрите АРХОНТИ - в АТАКА , най-добрите ПЕДОФИЛИ -в АТАКА , най-големите КОМУНИСТИ , - в АТАКА , най-големите ПРЕДАТЕЛИ - в АТАКА . От 20 депутати , половината винаги бягат другаде. Най-голямата ФУРНАДЖИЙСКА ЛОПАТА е Волен Сидеров. От демократ преди 20 год. стана комунист. От върл фен на Америка стана враг на Америка. От противник на национализма - стана националист. Как да гласувам за него като не знам кой е всъщост, кое е истинското му лице. Май обича парите и славата.
237
4
 
8
 
! Отговори
ММ преди 11 години
20 Април е след 1 месец! Какво общо има 20 април с метежа който напраиха младежкото БСП?!?! Оборище, Априлското възстание - ще се приравняваме на хора които са се борили срещу турците и тиранията?!?!Младежка организация на партия която е дупе и *** с ДПС?!?!До сега не бях гласувал за ГЕРБ,този път ще гласувам!!!Не на разединението на Българите, не на БСП, не на ДПС, не на новия проект на БСП - движение 20 април! НЕ!!!
236
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Стига вече! Априлци не са овци, не ги принизявайте така! Те са овчари, а стадото е електоратът им! Но влезнат ли априлци в парламента ще разберете кой всъщност е Овчарят!
235
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Овца си ти, който си стоиш у вас и псуваш на масата
234
2
 
6
 
! Отговори
Dido преди 11 години
Национално движение 20 април - голям смях - поредния проект на БСП с цел да се разспръснат гласовете на хората които не искат да гласуват за БСП! Кога ще разберете, че БСП И ДСП имат твърд електорат?!?! Защо не се появяват партийки които да дърпат техните гласове?!?!Тези протести и всичко което се случва от тогава на сам са организирани и в интерес на БСП,ДПС и енергийната мафия!!! И няколко хиляди овце викайки СВОБОДА поробват целия народ още повече!!!!!
233
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Чета коментарите и рабирам че този път ще гласувам за Атака.