Протестиращи обединяват усилията си

Те се събират в "Национално движение 20 април"
Обновена: 16 мар 2013 20:58 | 16 мар 2013 20:36, Петя Славова
322
Протестиращи обединяват усилията си
Протестите в България продължават. Снимка: архив, Булфото

Протестиращи от цялата страна се събраха в местността "Оборище", съобщи БНТ.

Там те са поискали да съгласуват помежду си начините, по които ще участват в предстоящите парламентарни избори. Намиращите се на срещата са били убедени, че е дошъл моментът за спасение на България. Хората са решили да създадат  Национално движение, което да може да се включи в предизборната надпревара като работното име е "Национално движение 20 април".

Участниците в срещата са убедени, че има натиск гражданският протест да се разпилее.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


322
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
232
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Идеално. На рожденната дата на великия Адолф. Страхотно. Подкрепям
231
2
 
5
 
! Отговори
Вуйчо Ваньо преди 11 години
Наречете ме пазител на статуквото, но аз за нови вълци в *** кожи не гласувам! Искаха по - малко депутати, сега искат те да са депутати, искаха да контролират, а сега да управляват! Въпросът дали после ще искат и да крадат е реторичен! Априлци обаче няма да подушат депутатския кюфтак, защото самото им поведение ги компрометира! Искам граждански контрол върху управлението и ефективна съдебна власт! А организаторите в новите партии искат само власт май?!
230
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Най-доброто обединение е партия АтакаНай-добре гласувайте за партия Атака
229
2
 
4
 
! Отговори
Джони преди 11 години
Подкрепям.Все пак организаторите,сменете името поне да е 19 април.Щото 20 е рождения ден на Хитлер...
228
2
 
1
 
! Отговори
11 преди 11 години
Много умници и много политически философи са се навъдили в този форум.Чудно ми е само обаче, дали повечето са от София, дали са близки с хора от властта и дали като повечето българи са затруднени в икономическо отношение, благодарение на безобразните кражби, които започнаха още през комунизма и благодарение на които изнесоха няколко Българии.Как може такова цинично отношение от форумните *** тук към проблемите на собствения народ?
227
1
 
7
 
! Отговори
Младен преди 11 години
Когато започнат да се сформират въоражени групи и започнат да трепят коронпирани Съдии Прокуроли и Политици ,тогава ще се опраят нещата.Когато престъпната Власт облагодетелствена чрез продаване на Народни Богатства и облагодетелстване за сметка на всички се страхува за животаси и за синчетата си ще има едно на предвид преди да злоопотреби и открадне.
226
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Айде не се мъчете повече. Няма Хитлер, няма Ленин, Априлското въстание е избухнало на 20 април по юлианския календар.
225
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Дали априлци или декемврийци, все са си септемврийци! Народът вече не се лъже толкова лесно!
224
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
279 Трябваше да я кръстят на рожденния ден на Пиночет!Ама той е в края на годината и до тогава много електорат ще гушне босилека!
223
2
 
3
 
! Отговори
че гевара преди 11 години
За да се изпратят хора на разстрел, не са нужни веществени доказателства. Те са подробности на буржоазните процедури. Тук става дума за революция! А революционерът трябва да е студена машина за убиване, мотивирана от чиста омраза. Ние трябва да създадем учението на Стената!
222
0
 
3
 
! Отговори
Че Гевара преди 11 години
Чрез тези новосъздадени трудови лагери, Че издава заповеди за смъртта на стотици хиляди безпомощни кубинци, включително жени и деца до 14 годишна възраст. Лично той екзекутира над 180 души, въпреки че някои твърдят, че са много повече. Специални части в лагерите са назначени за справяне с проблема с хомосексуалистите, които също са затваряни. На журналистите не е дадена първоначално обещаната свобода на словото.
221
2
 
8
 
! Отговори
Ангел славчев преди 11 години
Аз съм политически и сексуално неориентиран. Усещам едно леко привличане към лидера станишев но моето е нищо в сравнение с един див ляв селянин от учиндол.
220
1
 
5
 
! Отговори
тъпчо преди 11 години
Мдаааа, идеолозите на БСП си спретнаха "движение" .Наясно са, че пак ще загубят изборите и ся гледат да оберат *** в тази патерица. А този дето се е кръстил "Че" , знаели , че този сатрап /Че Гевара/ е избил стотици невинни???
219
4
 
3
 
! Отговори
wow преди 11 години
Какъв *** *** трябва да си, за да кръстиш партията си на рождения ден на Адолф Хитлер???? Тия *** окончателно изтрещяха. Че и на свещеното място Оборище! За по-интелигентната публика беше ясно от 1-ата секунда на протестите, че те нямат логична подплата, тъи като не бяха насочени срещу истинския виновник за сегашната бедност и нищета - нищожеството Б.Борисов, а бяха издигнати някакви блудкави и опасни фашизоидно-комунистически, национал-патриотарски простотии.
218
1
 
3
 
! Отговори
Ало Моряка преди 11 години
Флейтиста да доде на морето да свири на рапан!Приготвил съм му един женски и един мъжки,според сексуалната му ориентация!
217
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Чета коментарите и рабирам че този път ще гласувам за герб.
216
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Смърди, много смърди!!!
215
1
 
5
 
! Отговори
С повишена трудност преди 11 години
Хората от стедновековието с камъните и кладите се обединяват. Кой е спонсора?
214
0
 
10
 
! Отговори
Спонги преди 11 години
До с.до спонги 250O.K. Не ме бъркай с ГЕРБ. Приятен ден. ПП. Когато начело на протеста застане лице с ниска интелигентност и прозиращ ляв екстремизъм вече тези протести не са на хората.
213
1
 
5
 
! Отговори
Розови очила преди 11 години
Омръзна ми да съм флейтист по лесно е да си комунист!