Мъж пламна в Ситово: Писна ми, няма хляб!

Той е с тежки изгаряния, транспортират го към Варна
Обновена: 20 мар 2013 14:48 | 20 мар 2013 11:22,
696
Мъж пламна в Ситово: Писна ми, няма хляб!
Последният случай на самозапалване беше пред Президентството. Снимка: архив Булфото

40-годишен мъж от силистренското село Ситово се е самозапалил тази сутрин на стадиона в селото. Мъжът е безработен, с 1 дете. Самозапалил се е, след като се е полял с бензин. Приет е в силистренската болница с 90% изгаряния, предаде БНР.

По информация на директора на болницата д-р Даниела Костадинова при приемането в болница мъжът е бил контактен. Пред лекарите е разказал, че е посегнал на живота си от отчаяние. Повтарял е: "Писна ми, няма хляб, вече не се издържа."

В момента пострадалият пътува с линейка към клиниката по изгаряния във Варна. Придружава го съпругата му.

Мъжът е бил сам на стадиона, заяви комисар Ивелин Иванов, директор на ОД МВР Силистра, пред “Фокус“. Той отказа да коментира дали става въпрос за самозапалване. Свидетели са се притекли на помощ и са изгасили мъжа. Води се разследване, оперативната група е на мястото на инцидента. Окръжният прокурор и районният прокурор са запознати със случая.

Инцидентът е станал тази сутрин около 08.00 часа сутринта, съобщават от полицията в Силистра.

Това е петият случай на самозапалване в последните седмици. На 13 март 51-годишният Димитър Димитров се самозапали пред президентството.

Първият беше във Велико Търново, където мъж на средна възраст се запали на пешеходна пътека и почина на път за болницата. 36-годишният Пламен Горанов се самозапали пред Община Варна в знак на протест, след което и той почина.

В Раднево пък се самозапали 53-годишният Венцислав Василев, който също почина преди две седмици.

В понеделник се появи информация, че миньор се е запалил в Бобов дол в дома си пред сина си. Засега обаче властите официално съобщават, че става дума за битов инцидент, а не за  опит за самоубийство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


696
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
552
2
 
0
 
! Отговори
към 600 от 599 преди 11 години
Всъщност това имах предвид аахахаха
551
3
 
2
 
! Отговори
върл левскар преди 11 години
Палете се в бидони , че да топлите теца бе !Има и в Курило легла .
550
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
КЪМ ВСИЧКИ МЛАДИ ДВОЙКИ: Моля ви, УЧЕТЕ и РАБОТЕТЕ.
549
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
КЪМ ВСИЧКИ МЛАДИ ДВОЙКИ: Моля ви, колкото и да се обичате мислете с главата си , вижте си първо джоба и после мислете за деца, защото в България не можеш да имаш планове. Палят се хора с деца, които като вас са имали надежди и сега децата трябва да понасят травмите.
548
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Гърбавите *** - на бесило
547
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
+1 на сметката на ББ
546
1
 
14
 
! Отговори
yyyyy преди 11 години
ЧУДЯ СЕ....ТЪЙ ЛИ НЯМА ПОНЕ,ЕДИН ДЕПУТАТ,ИЛИ МИНИСТЪР,ДА СЕ САМОЗАПАЛИ.....ИЛИ,МОЖЕ БИ ЧАКАТ НАРОДА,ДА ГИ ИЗГОРИ ИЗ ОСНОВИ????
545
4
 
13
 
! Отговори
1 преди 11 години
хляб няма , но асфалт и магистрали има,и наглеците не се засрамиха да се регистрират за изборите.
544
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Къде се скриха Боко,Цецо,Дянкоф и останалата *** ? Страхуват ли се от народната любов? Как ще обяснят,това което се случва ? Защо до преди 20 дни не излизаха от телевизионните студия,а сега са се сврели не знайно къде,като лалугери?
543
11
 
6
 
! Отговори
IVo_1 преди 11 години
И сега какво ? жена му ще трябва сама да се мъчи да гледа това дете. Вместо да се хване в ръце и да търси работа и препитание като всеки нормално мислещ човек......Ама то така е по-лесно....ей глупостта ходи само по хората. И не ми цъкайте минуси това е една друга гледна точка.
542
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Български политици,не се ли срамувате,че за 24 г. докарахте хората до отчаяние и масови самоубийства,по най-жесток начин? Нека това,което причинихте на всички,да ви се връща двойно и тройно,но не на вас,а на вашите деца,внуци и пра внуци! Пожелавам ви да сте живи и здрави и да си ги гледкате със кеф!
541
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До мтм по-точно - купчина овъглени парцали с емблема BG (на латиница) , за да се знае на кой служим и робуваме , като колониална *** ..
540
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
sssss
539
0
 
8
 
! Отговори
мтм преди 11 години
фотото е точно. купчина овъглени парцали с емблема БГ.това оставна от нас след "прехода"
538
2
 
24
 
! Отговори
joro m преди 11 години
хората нямат пари за хляб.Записват се по магазините на версия.но господата наело с Бойко не им пука.Герб дарили 600 000 лв.От кьде ги взехте бе мишоци от нас нали-
537
2
 
4
 
! Отговори
С. Боливар преди 11 години
Къде е Лара ?
536
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Крайно време е българите да разберат, че държавата им е срещу тях. Тя в услуга на всеки друг, който има интереси у нас - ***, турци, евреи, руснаци, американци, ЕС, монополи, НАТО....Единственото ни спасение е да се самоорганизираме за защита и оцеляване и то първо от държавата, а впоследствие и от другите си врагове.
535
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Има ли още в България малък и среден бизнес?Има ли непосилни гонения и тегоби срещу този бизнес?Тези хора дето се самозапалват да не са червени неопартизани или ортодоксални комунисти?.Има ли глад и страшна мизерия в България?Има ли здравеопазване?Има ли правосъдие срещу властимащите? КАКВО НАПРАВИХА ВАШИТЕ ГЕРБЕРЧЕТА ЗА 4 ГОДИНИ УПРАВЛЕНИЕ ЗА ДА НЕ СЕ СТИГА ДО ТУК!
534
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Трябва ни революция и партизанска борба!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
533
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ВСИЧКИ ПРЕДАТЕЛИ ОТ ПРАВИТЕЛСТВАТА НА ПРЕХОДА - НА СЪД,ОТНЕМАНЕ НА БЪЛГАРСКОТО ГРАЖДАНСТВО И ИЗГОНВАНЕ ОТ СТРАНАТА.