Почина мъжът, пламнал в Ситово

40-годишният Тодор беше с около 95% изгаряния
Обновена: 22 мар 2013 17:00 | 22 мар 2013 10:18,
101
Почина мъжът, пламнал в Ситово
Следите от самозапалването в село Ситово Снимка: Булфото

Тази сутрин в 9.45 часа е починал самозапалилият се Тодор Йовчев в силистренското село Ситово, съобщиха от Военноморската болница във Варна.

40-годишният мъж беше с 95% изгаряния, вдишал е пушек и токсични газове и белият му дроб беше увреден. Мъжът бе на апаратна вентилация и командно дишане и в изкуствена медикаментозна кома.

Още по темата
Мъжът е безработен, с едно дете. Самозапалил се е, след като се е полял с бензин. 

Първоначално той беше приет контактен в болницата в Силистра. Пред лекарите е разказал, че е посегнал на живота си от отчаяние. Повтарял е: "Писна ми, няма хляб, вече не се издържа."

Тодор стана четвъртата жертва на самозапалване за последните седмици. Първият беше във Велико Търново, където мъж на средна възраст се запали на пешеходна пътека и почина на път за болницата.

36-годишният Пламен Горанов се самозапали пред Община Варна в знак на протест, след което и той почина.

В Раднево пък се самозапали 53-годишният Венцислав Василев, който също почина преди две седмици.

В болница е 53-годишният Димитър Димитров, който се заля с бензин до фонтана до президентството и пламна на 13 март.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


101
Още по темата: самозапалванеСитово
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
82
1
 
2
 
! Отговори
стига бе! преди 11 години
самоубийството е тежък грях. да се самоубие здрав млад човек е показател за пълна личностна и кармична дегенерация. няма оправдание за такава постъпка, и не обвинявайте никого за тази трагедия,най малкото може да се пишат глупости за извънредни съдилища и пр. простотии на овчари,комунисти и пр.***. просто може да се работи и да се справиш с положението, ако не можеш с труд или не искаш-кради, ако не те е страх. ако искаш да протестираш екстремно-убий политик или мутра ще станеш герой !
81
4
 
1
 
! Отговори
Алов преди 11 години
И Тошо - Кебабчето прегоря. Дали е цвърчал докато се е пържил? Цър-пър.
80
1
 
0
 
! Отговори
ee преди 11 години
spiegel.de/politik/ausland/armut-in-bulgarien-vierter-mann-stirbt-nach-selbstverbrennung-a-890384.html#spCommentsBoxPager
79
2
 
8
 
! Отговори
От народа преди 11 години
Да се самозапалват живи хора, не е било никога до сега. Дори и при Станишев, тройната коалиция, Костов... Какъв е извода: Българинът е много беден и живее мноого лошо!!! България е страна от петия свят, по-зле от Заир, Гамбия, Етиопия, Гана, Кения...Държава без никаква икономика, с една прогнила "политическа класа", болно общество и физически и психически, деградирало младо поколение, без никакви преспективи...
78
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Нека Аллах му прости греховете.
77
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А някъф пък се обадил на Телефона на доверието и си поръчал пожарна за 26.03, когато щял да се самозапали. Така се прави - кутурно, правиш си протеста и няма жертви! Направо да се снабди и с огнеупорен костюм, още по-добре ще стане.
76
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Икономиката на България е по-слаба от африканските Габон и Нова Гвинея-"Дер Вестен"-няма какво да коментирам повече
75
0
 
2
 
! Отговори
българан преди 11 години
До его Докато мутрите един ден не го съсипят и не го докарат до самоубийство. Пък ти им работи и извънредно, дори се разцепи. Щото някои хора не знаят какво е работа, но всеки ден се присмиват на такива като теб, дето се блъскат и пак нямат. А и не забравяйте приказката за присмяла се хърба на щърба- да не стане някой ден така, че да ви застигне това, на което се възмущавате и дори подигравате, госпожо. Малко уважени екъм мъртвите. В чехия самозапалилия се предизвика танковете и се освободиха от
74
0
 
4
 
! Отговори
500 преди 11 години
До БАТЮ Ама прощава на продажните политици, които ни докараха до това отчаяние. Откъде знаеш дали твоите деца един ден няма да си посегнат на живота, като им писне от превземащите ни ***. Недей да говориш за БОГ дали прощава или не. Може преди да са драснали клечката да са поискали прошка. И още нещо - висша форма на егоизъм е политическата ***, която толерира мутрите и не дава властта. И убива всеки ден!!!
73
1
 
0
 
! Отговори
Чичо, преди 11 години
Точно ей тез дет си ги изброил, нямат никакви ядове с "достойнството", те се справят с тарикатлък и кражба.Но си прав, че сред българите има много *** офце. Ти си съвсем нагледен пример.
72
4
 
4
 
! Отговори
Чичо преди 11 години
Тук чета , че хората се палели от мъка, нужда от достоен живот и кво ли не друго.Не видях досега запалил се ***, турчин, арменец и еврейн. *** би трябвало да са пламнали, като цяло отдавна по тая логика. Явно българина си е проста овца и тва е то.
71
1
 
2
 
! Отговори
до 81 преди 11 години
Като те чета за пореден път се убеждавам, че българите си заслужаваме ***-турско-еврейско- комунистическото робство.
70
2
 
5
 
! Отговори
Пълно с простаци преди 11 години
Много *** реши да се самозапали, за сметка на това пък обесените намаляха, МОДА като във всичко друго.Още веднъж се доказа, че хората са като стадо овце.Мисля, че вече няма да се палят , а ще прибегнат пак към въжето, щото се разбра, че много боляло и то за дълго - около 5-15 дни в агония.
69
2
 
5
 
! Отговори
БАТЮ преди 11 години
Бог не прощава на самоубийците !!! Това 1. Второ - като се самоубиваш,що не мислиш за другите ?????..... Как и на кого ги оставяш и много, много други въпроси има ????... Това е ВИСША ФОРМА НА ЕГОИЗЪМ / по много показатели.... / и безотговорносткъм всичко и към всички....
68
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Разбира се че и този човек е жертва на неуспешния преход в БГ.Дошло му е до гуша от мизерията и бедноста в която управляващите политици от всички партии докараха държавата.И колкото и да извъртат родните политикани-те трябва да знаят,че народа не живее добре.Живеем в пъти по-бедно от времето когато съборихме тоталитаризма.
67
6
 
8
 
! Отговори
Деним преди 11 години
Точно написано от Анонимен! Слаби били самозапалилите се!! Всички ли? Да се бориш, за да живуркаш? Хората искат достоен живот, или смърт! Живота ако едни го понасят, други не го понасят, да живееш пълзейки...Слугинската психика на едни ги органичава да разберат другите, защото не е и толкова лесно. Няма достатъчно взаимопомощ. Тези които отсичат категорично, дават ли пари на затруднените? Айде...
66
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Бог да го прости.Това е поредната жертва на извършващият се геноцид.Нужен е извънреден съд за политици и олигарси довели България до тази катастрофа.
65
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Веднага да се обяви национален траур! Щом за един се обяви, значи за всички трябва. И да се изнесе информация колко хиляди лева се дадоха, за да се поддържат тия *** живи дни наред. И после да се обяви колко болни, които отчаяно искат да живеят и ценят живота, можеха да се възползват от тези пари.
64
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
REZULTAT OT DOBROTO UPRALENIE NA MAFIQTA GER.POZDRAVLENIQ BOIKO.
63
1
 
2
 
! Отговори
? преди 11 години
Ха , социалната Министерка ,Трябва да попита Министера на Промишленоста ( за пари ) ?Пардон - то няма промишленост , щото ако все още имаше , нямаше да има безработица и глад .

Спонсорирани публикации