Почина мъжът, пламнал в Ситово

40-годишният Тодор беше с около 95% изгаряния
Обновена: 22 мар 2013 17:00 | 22 мар 2013 10:18,
101
Почина мъжът, пламнал в Ситово
Следите от самозапалването в село Ситово Снимка: Булфото

Тази сутрин в 9.45 часа е починал самозапалилият се Тодор Йовчев в силистренското село Ситово, съобщиха от Военноморската болница във Варна.

40-годишният мъж беше с 95% изгаряния, вдишал е пушек и токсични газове и белият му дроб беше увреден. Мъжът бе на апаратна вентилация и командно дишане и в изкуствена медикаментозна кома.

Още по темата
Мъжът е безработен, с едно дете. Самозапалил се е, след като се е полял с бензин. 

Първоначално той беше приет контактен в болницата в Силистра. Пред лекарите е разказал, че е посегнал на живота си от отчаяние. Повтарял е: "Писна ми, няма хляб, вече не се издържа."

Тодор стана четвъртата жертва на самозапалване за последните седмици. Първият беше във Велико Търново, където мъж на средна възраст се запали на пешеходна пътека и почина на път за болницата.

36-годишният Пламен Горанов се самозапали пред Община Варна в знак на протест, след което и той почина.

В Раднево пък се самозапали 53-годишният Венцислав Василев, който също почина преди две седмици.

В болница е 53-годишният Димитър Димитров, който се заля с бензин до фонтана до президентството и пламна на 13 март.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


101
Още по темата: самозапалванеСитово
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абе там е работата, че ако наистина нямаш хляб, както се твърди в случая, с парите за бензина, дето ще се палиш с него, ще купиш един хляб за детето си и после ще отидеш да се хвърлиш от някой мост. Тия, които ни спретват тоя трагичен цирк не знаят какво е отчаяние. И понеже съдят по себе си, та и представлението е режисирано като за такива, които също не знаят. Много хора обаче знаем и за това представлението ни изглежда недостоверно!
41
4
 
6
 
! Отговори
НИКЪДЕ НЕ Е ЛЕСНО... преди 11 години
В ЧУЖБИНА ---СЪЩО ,ТРУДНО СЕ ИЗКАРВА ХЛЯБА!...НО ЛИПСАТА НА МОРАЛ И ЗАДРЪЖКИ В БЪЛГАРИЯ --МИНАВАТ ВСЯКАКВИ ГРАНИЦИ!БЪЛГАРИТЕ ,СА ПО-ЗЛЕ И ОТ *** В ТОВА ОТНОШЕНИЕ!нито един *** --не се пали и самоубива!*** ПРЕДПОЧИТА ДА СИ ПРОДАДЕ ДЕЦАТА -ЗА ДА ИМ ОСИГУРИ ЖИВОТА , ОТКОЛКОТО ДА ГИ ОСТАВИ НА УЛИЦАТА , ПА ПРОИЗВОЛА НА СЪДБАТА!НАПРАВО ГИ УВАЖАВАМ -ТЕ ПОНЕ УМЕЯТ ДА СЕ БОРЯТ!!!
40
4
 
3
 
! Отговори
Killuminati преди 11 години
до 37: няма нужда от персонални обиди, каква е тая изнервеност, споко :) - иначе това което казваш ми е пределно ясно както на мене така и на целия български народ, но забравяш да споделиш че Бойко продължи същата свирепа политика на геноцид спрямо народа - между Боко, Гоце, Серго-хазарския *** няма разлика все *** - и само да ти кажа на ловното стопанство "Паламара" преди няколко години как Боко пие и яде на една маса с ДПС-то БСП-то и да не продължавам - всичко е един театър за пред народа!
39
4
 
3
 
! Отговори
БТВ новините преди 11 години
А пък дедо Борис-*** Испански щял да си коли *** щот царицата не му пуска.........
38
2
 
5
 
! Отговори
бочко преди 11 години
Какво е това здравеопазване. 1 час линейките закъсняват. Никой от запалените не спасен нито двете деца изпили течност. Имаме ли мед.специалисти или са аматьори. Ако се разболее човек трябва ли да търси помощ от чужбина.
37
3
 
10
 
! Отговори
Ф.С.В преди 11 години
Всичко е заради пари -- каква сила имат тези хартийки !! едни продават всичко свято за да станат депутати - други продават народа за да станат богати -трети убиват хора за пари - а бедният честен човек се пали поради липса на такива хартийки ,,, В Странен Свят живеем особено в България - ако тук си беден ,няма да имаш дори приятели ,,,,
36
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Най-голямата вина за мизерията на българите носят агентите-БУДА ,ЦВЪЦ ПРЪЦ- ЦЕЦО и САТАНИСКОТО ИЗЧАДИЕ ДЯНКОВ
35
2
 
6
 
! Отговори
ТОВА Е ЦИНИЗЪМ... преди 11 години
...КЪМ ЧОВЕШКИЯ ЖИВОТ И ВИСША ФОРМА НА "безотговорност "---КЪМ СОБСТВЕНИТЕ ТИ ДЕЦА ,СЕМЕЙСТВО И РОДИТЕЛИ!ДА СЕ САМОУБИЕШ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ---ОТ МАЛОДУШИЕ И НЕСПОСОБНОСТ ДА СЕ БОРИШ И СПРАВЯШ СЪС ЖИВОТА!ПРЕСТЪПЛЕНИЕ Е ---ДА ОСТАВИШ ХОРАТА КОИТО СИ СЪЗДАЛ И СИ ДЛЪЖЕН ДА СЕ ГРИЖИШ ЗА ТЯХ --ДА ГИ ОСТАВИШ НА ПРОИЗВОЛА НА СЪДБАТА!!!МРАЗЯ ТАКИВА БЕЗОТГОВОРНИ ПИЯНИЦИ, *** , ЛИГЛЬОВЦИ ...И ПРОДУКТИ НА "соц-ОБЩЕСТВОТО"--свикнали всичко да им е на готово!ЧОВЕКА Е СЪЗДАДЕН ДА ЖИВЕЕ И ДА СЕ БОРИ!
34
8
 
13
 
! Отговори
до 35 преди 11 години
До KilluminatiНай-голямата вина за мизерията на българите носят агентите - Ганди, Гоце и Сава, както и всички мултимилионери от БСП и ДПС. ПО преди тях и всички останали комунисти, пръкнали се от БКП и управлявали България 65 години. Но ти си толкова ***, че няма никакъв начин да го осъзнаеш това с гладкият си ***.
33
5
 
17
 
! Отговори
до 9 преди 11 години
Какво значи - липса на перспектива пред мъж на 40 г. да го ***, да не е на 70. На тази възраст е още млад, може да се квалифицира, преквалифицира, да научи занаят, да иде да бачка в чужбина, ако трябва. Не искам да го съдя човека, ама дете оставяш, психиката му травмираш с действията си, това е безотговорно.
32
9
 
15
 
! Отговори
Killuminati преди 11 години
Обзалагм се, че ако питат сега Буда-та, Цецо-шестака и Шимон Дянков-***-*** каква е причината да се запалват толкова много хора, да си застрелват семействата и т.н., те вкупом ще кажат че това са постановки/инсценировки на БСП-комунистите (и те са за разстрел да уточня), но никога няма да признаят своята вина за това трагично и кошмарно положение в което се намира великотърпеливия булгарски народ. Товя си е чиста форма геноцид срешу великия православен български народ.
31
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
След оставката на правителството, отчаянието нарастна. Самозапалванията може да са израз на усещанията, които създават кандидат спасителите ни.
30
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Прави сте, че ние трябва да преценим какво да правим с политическата пастмина, да ги накажем подобаващо ние, пък дано и Бог да ги накаже, въобще няма да им е излишно!!!
29
2
 
5
 
! Отговори
fire преди 11 години
До Анонимен, ами ти като си наяден, отиди ти да го гледаш. Човека не е можел,и се е отчаял.
28
19
 
5
 
! Отговори
Евала, само така преди 11 години
Още един комунистически ***, гласуващ за БСП/ДПС по-малко
27
14
 
7
 
! Отговори
яжте пасти балъци преди 11 години
Мизерните скотове само за хляб реват. За тях пържоли, филета и луканка сякаш не съществуват :)
26
3
 
8
 
! Отговори
Няма да забравиме преди 11 години
R.I.P
25
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Всички гербери могат да заповядат с гнусните си коментари за тази трагедия. Само не и вкупом за да не блокирате сайта.
24
0
 
6
 
! Отговори
Ф.С.В преди 11 години
От всички самозапалили се има ли някой който е оцелял ?? този пред Президенството ли е само жив от петимата досега ?
23
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Самоубийците не мислят какво причиняват на семействата си.Този се е самозапалил и оставил 1 дете сираче.За него живота е свършил вече но мъката и въпросите които семейството му ще си задава ще са доживот

Спонсорирани публикации