Каката на Борисов: За брат ми властта може би е съдба

"За него думата приятел е велико нещо!"
21 апр 2013 12:16,
712
Каката на Борисов: За брат ми властта може би е съдба
Д-р Красимира Иванова. Снимка: Булфото, архив

„Свидетел и участник от 12 години” в политическия път на бившия министър-председател Бойко Борисов, неговата сестра д-р Красимира Иванова, не смята, че тазгодишната предизборна кампания се различава много от предишните, въпреки че за първи път изгледа възходът на лидера на ГЕРБ беше спрян, донякъде от самия него с оттеглянето му от премиерския пост.

Основната промяна с времето според директора на детското отделение в Първа АГ „Св. София”, е че „с всяка изминала година, като чели чувството на омраза и ненавист в една такава кампания се увеличава. Придобива дори материална изява. Материализира се – става по-реална.

„Хората трябва да се борят с идеи, позиции, политики. Трябва да има взаимно уважение, без груби нападки, без епитети”, вярва д-р Иванова. По думите й „за Бойко властта не е самоцел, а може би е съдба да върви по този път”.

„За него думата приятел е велико нещо, би направил всичко”, каза още в „На светло” с Люба Колезич сестрата на Борисов.

Характерното лавиране, което демонстрирал бившият премиер в годините на неговото управление било нормално в политиката. „Самите процеси са много динамични и човек не може да действа като кон с капаци, без да се оглежда в страни и без да променя позицията си”, смята специалистът по неонатология.

Когато човек в стремежа си да прави добро се окаже неразбран, това може да го срине, обясни д-р Иванова влизането на Борисов в болница, след като подаде оставка. Според нея, основната грижа на експремиера е било за това дали проектите, които е започнал, няма да бъдат провалени.

На всички тези, които смятат, че влизането в болница на Борисов е било спектакъл, д-р Иванова пожела да го преживеят и след това ще разберат какво е.

Аз ви гарантирам, че брат ми не е спечелил нито една стотинка от политиката. Единственото, което спечелихме, са само негативи, заяви още каката.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


712
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
474
2
 
2
 
! Отговори
до 630 преди 11 години
И забележи - излекувана в България!!!Не са дали свет пари за експерименти в чужбина. Това да ти говори нещо?!?!Бойко е Българин!!
473
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Защо от 23 март до сега правителството и президента на България не са отговорили за публикацията на Тутският вестник Милиет,която категорично обявява цяла югоизточна България за Турска територия? Защо медиите и политиците ни занимават с всичко друго, но не и с назряването на поредната Национална каткстрофа?
472
4
 
3
 
! Отговори
възхитена преди 11 години
Всяка събота и неделя си пия кафето с перфектната Кулезич.Много ми допадна репортажа със сестрата на Г-н Бойко Борисов....искрена , коректна ,без суперлативи ......След този репортаж ще гласувам за Бойко Борисов !
471
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ТЕ ОПОЗОРИХА БАНКЯ !!!
470
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ами Како, питай тогава този малък *** дали си играя с пакетчета дрога или ги дава на други да си играят
469
0
 
10
 
! Отговори
Пешо преди 11 години
"На всички тези, които смятат, че влизането в болница на Борисов е било спектакъл, д-р Иванова пожела да го преживеят и след това ще разберат какво е."Съгласен съм с това! Хайде сега, како, да осигурите на всеки българин 3,5 години безметежно живуркане за държавна сметка, състоящо се основно от разходки, рязане на лентички, ритане на мачлета и дрънкане по медиите. Пък после да изкара седмица-две с малко по-високо кръвно в тузарска болница, пак за държавна сметка!
468
1
 
6
 
! Отговори
Гласоподавател преди 11 години
Бих гласувал за ГЕРБ само ако разкарат тия компрометирани БКП муцуни и техни наследници - Борисов, Цветанов, Цачева, Л.Павлова и т.н. Не може да не е останал поне един свестен човек в тая партия, въпреки типично тоталитарното й поведение през последните 3-4 години и назначението на всевъзможни партийни активисти-калинки! Въпросът е, че явно на такива свестни хора не се дава достъп до управлението на партията, а там се пъхат все разни ***, мутри и милиционери.
467
1
 
11
 
! Отговори
Българин преди 11 години
Каква ти съдба??? Борисов беше първият, който открито демонстрира, че е във властта само заради облагите, които носи! Достатъчно е да си спомним злоупотребата с власт, когато спря проверката на Мишо Бирата, когато назначи онова митничарче, "защото ритали топка заедно", когато возеше отборчето си с правителствения авиоотряд, нарушавайки закона и т.н. А многобройните му разходки (с целия си антураж) за сметка на данъкоплатците, когато режеше ленти за 2 квадрата асфалт и някакви измазани сгради???
466
5
 
4
 
! Отговори
в БОГ ни е надеждата преди 11 години
``In GOD we trust`` БОГ да пази Република България, и лидера и Бойко Борисов.
465
3
 
10
 
! Отговори
Видов ден преди 11 години
Изглежда, цялата тази фамилия е много нагла е дебелокожа. Първо - народът не мрази, а е омерзен и сега ще отсъди мъдро, без нападки и епитети. Второ - не сме забелязали да имате някакви ценности (особено горкото "предадено" братче) освен лични цели, така че не мърсете думата приятели. Трето - ние не искаме роднински гаранции. Истинският спектакъл ще чакаме по съдебен ред, тогава ще излезе истината за печалбите или загубите.
464
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Аз ви гарантирам, че брат ми не е спечелил нито една стотинка от политиката. Единственото, което спечелихме, са само негативи, заяви още каката."Откажи се тогава!В името на ХОРАТА!
463
5
 
12
 
! Отговори
1234567890 преди 11 години
Тази ми напомня жената на Костов която по същия начин защитаваше проваления премиер,разликата е ,че Костов е все още жив,а Борисов е смъртник на свобода въпрос на време е да го убият.
462
5
 
25
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 11 години
НОРМАЛНО Е СЕСТРА ДА ЗАЩИТИ БРАТ СИ , НО КОГАТО ВИЖДА , ЧЕ ГРЕШКИТЕ МУ СЪСИПАХА ЦЯЛ ЕДИН НАРОД И УНИЩОЖИ ЦЯЛА ДЪРЖАВА И УНИЖИ ВСИЧКИ РОДИТЕЛИ - ЗА КАКВА ПОЛИТИКА МИ ГОВОРИ. ГОСПОЖО ДОКТОР, ЗАЩО НЕ СИ СЛОЖИТЕ ОЧИЛА И ДА ПРОГЛЕДНЕТЕ ПО ДОБРЕ. ВИЕ ПОНЕ МОЖЕТЕ ДА ГО НАПРАВИТЕ . МОЖЕ БИ И НА ВАС ТАКА ВИ ИЗНАСЯ ?! СИГУРНО" ПОЛИТИКАТА" ВИ Е ЗАЛОЖЕНА В ГЕНЧЕТО.?!.....
461
6
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
да ме извини Бойко но не мога да гласувам за Фидосова и Лъчо Мозъка
460
1
 
34
 
! Отговори
Проклети да сте! преди 11 години
На тази територия от доста време съществуват две Българии.В едната България живеят 95 процента от българите. Това са нормални хора, които всеки ден са на ръба на оцеляването. Хора, които искат прости неща - да има справедливост, да не бъдат мачкани, да могат нормално да отгледат и изучат децата си.В другата България живеят депутатите, министрите, мутрите, хората, облечени в административна, съдебна или полицейска власт. Тези хора всеки ден ни казват: вие сте роби, вие нямате значение, вие трябва само да си плащате данъците и сметките и да си мълчите. Нямате никакви права.Ивайло Зар
459
4
 
27
 
! Отговори
Мария преди 11 години
Клипчетата са в YOUTUBE -как се садят картофи и как се става овцефермер(запазено само за разните му там IT специалисти).Такава гавра с българския народ и подобен геноцид никога не е извършван спрямо българското население,дори и през турското робство!!!
458
1
 
7
 
! Отговори
Anonimna преди 11 години
a batko mu kakvo ste kaze podgotvil li se e za izkazvane
457
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ББ=4ovek koito ubiva bremenni jivotni v palamara
456
6
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ей, голяма изложба! Боко предизборно го крият щот а си е отворил устата, а е оцапал пейзажа. Вместо това, кака му излиза пред оная със странната уста да му забърше оаканото дупе.
455
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До БГ Съдия По скоро на изборите вие българоубийците от герб ще загубите по мнокатострофален начин изборите.Хората няма да простят изцепките на бойко тиквеника за пенсионерите и ще го накажат