Каката на Борисов: За брат ми властта може би е съдба

"За него думата приятел е велико нещо!"
21 апр 2013 12:16,
712
Каката на Борисов: За брат ми властта може би е съдба
Д-р Красимира Иванова. Снимка: Булфото, архив

„Свидетел и участник от 12 години” в политическия път на бившия министър-председател Бойко Борисов, неговата сестра д-р Красимира Иванова, не смята, че тазгодишната предизборна кампания се различава много от предишните, въпреки че за първи път изгледа възходът на лидера на ГЕРБ беше спрян, донякъде от самия него с оттеглянето му от премиерския пост.

Основната промяна с времето според директора на детското отделение в Първа АГ „Св. София”, е че „с всяка изминала година, като чели чувството на омраза и ненавист в една такава кампания се увеличава. Придобива дори материална изява. Материализира се – става по-реална.

„Хората трябва да се борят с идеи, позиции, политики. Трябва да има взаимно уважение, без груби нападки, без епитети”, вярва д-р Иванова. По думите й „за Бойко властта не е самоцел, а може би е съдба да върви по този път”.

„За него думата приятел е велико нещо, би направил всичко”, каза още в „На светло” с Люба Колезич сестрата на Борисов.

Характерното лавиране, което демонстрирал бившият премиер в годините на неговото управление било нормално в политиката. „Самите процеси са много динамични и човек не може да действа като кон с капаци, без да се оглежда в страни и без да променя позицията си”, смята специалистът по неонатология.

Когато човек в стремежа си да прави добро се окаже неразбран, това може да го срине, обясни д-р Иванова влизането на Борисов в болница, след като подаде оставка. Според нея, основната грижа на експремиера е било за това дали проектите, които е започнал, няма да бъдат провалени.

На всички тези, които смятат, че влизането в болница на Борисов е било спектакъл, д-р Иванова пожела да го преживеят и след това ще разберат какво е.

Аз ви гарантирам, че брат ми не е спечелил нито една стотинка от политиката. Единственото, което спечелихме, са само негативи, заяви още каката.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


712
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
10
 
33
 
! Отговори
? преди 11 години
"Аз ви гарантирам, че брат ми не е спечелил нито една стотинка от политиката."...........мдаааа само от наркотрафик,рекет и други бандитски дейности са мангизите му !!!
13
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не сме се и съмнявали, че приятелите на Бойко сса му важни. Вижте котараци и Златеви колко са добре. А Цветелина се готви да управлява
12
9
 
30
 
! Отговори
Ф.С.В преди 11 години
Не и обръщайте внимание - на нея мозъкът и е опериран както и на брат и - колко хиляди умряха от глад и бедност -колко хиляди емигрираха заради брат и -а сега тя му оправя имиджа -както преди няколко месеца в разни предавания )) Богатите не съжаляват народа - ЗАТОВА И ВИЕ НЕ ГИ СЪЖАЛЯВАЙТЕ !!
11
7
 
33
 
! Отговори
мишо преди 11 години
Доста тъпо интервю се проведе днес сутринта от Л Кулезич със сестрата на ББ. Доста мазно и тъпо изглеждане едната и доста комфортно другата. Какво да каже жената за брат си нищо лошо, не защото незнае а защото така трябва. Когато брат ти е ББ сега ти е широко около врата.
10
8
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ах, какиното, миличко, съдбата на брато ти може и да е свързана с властта до живот, но с властта на мафията дето го издигна и му плащаше за статиите във вестниците и за рекламите му по новините. Без тая власт на мафията Бочко още щеше да милва ушите на тоя или оня властник или едър мафиот.
9
9
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Како,за брат ти мутрата Буда му е съдба или да го гръмнат както много други мутри,или ако има акъл и късмет и да се покрие в затвор за дълго време ,защото освен муртите му авери и народа му се точи да го линчува.,
8
12
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И ТАЗИ КАКА НЕ Е В РЕД ОТКАКТО И ОТВОРИХА ЧЕРЕПА!
7
8
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Дори кака МУ казва, че трябва да се бори с идеи. А той само плюе по Станишев. Само че добре че бяха БСП, че да му стартират проектите, на които после режеше лентички. И метрото включително!
6
12
 
55
 
! Отговори
Гого преди 11 години
Съдбата на този *** ще бъде в затвора ако сме нормална нация и не изметем помията ГЕРБ!
5
9
 
48
 
! Отговори
Коко преди 11 години
Няма нищо красиво в това да хвалиш брат си от екрана. Тъкмо обратното1
4
29
 
2
 
! Отговори
коалиция преди 11 години
Коалиция за просперитет и развитие, гласувайте за дпс и атака и бкп това е единствения правилен избор! серго волен и лютви три танкиста трима мускетари! Това е избора, те са естествени партньори! Те са безкористни, честни, умни, те са победителите! Мобилизация другари, тази коалиция ще раздава пари на хората, безплатен ток, 3 милиарда работни места, кадилаци за всички, ще премахнат богатите, ще станем ние богати! Само дпс и атака и бкп, серго волен и лютви те са нашите мечти, ураааа!
3
7
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Любица се опита да мие срама на Буда по всякакви начини вече. Сега си мисли, че добрата Кака ще направи образът на Бойко по домашен. Само че не можеш да излъжеш народа два пъти с една лъжа. Знае се що за стока е Буда
2
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Как няма да е велико, като няма ни един?
1
8
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тази се държа все едно наистина нищо не знае за брат си. Или е много наивна, или безкрайно хитра. По-скоро е първото