Каката на Борисов: За брат ми властта може би е съдба

"За него думата приятел е велико нещо!"
21 апр 2013 12:16,
712
Каката на Борисов: За брат ми властта може би е съдба
Д-р Красимира Иванова. Снимка: Булфото, архив

„Свидетел и участник от 12 години” в политическия път на бившия министър-председател Бойко Борисов, неговата сестра д-р Красимира Иванова, не смята, че тазгодишната предизборна кампания се различава много от предишните, въпреки че за първи път изгледа възходът на лидера на ГЕРБ беше спрян, донякъде от самия него с оттеглянето му от премиерския пост.

Основната промяна с времето според директора на детското отделение в Първа АГ „Св. София”, е че „с всяка изминала година, като чели чувството на омраза и ненавист в една такава кампания се увеличава. Придобива дори материална изява. Материализира се – става по-реална.

„Хората трябва да се борят с идеи, позиции, политики. Трябва да има взаимно уважение, без груби нападки, без епитети”, вярва д-р Иванова. По думите й „за Бойко властта не е самоцел, а може би е съдба да върви по този път”.

„За него думата приятел е велико нещо, би направил всичко”, каза още в „На светло” с Люба Колезич сестрата на Борисов.

Характерното лавиране, което демонстрирал бившият премиер в годините на неговото управление било нормално в политиката. „Самите процеси са много динамични и човек не може да действа като кон с капаци, без да се оглежда в страни и без да променя позицията си”, смята специалистът по неонатология.

Когато човек в стремежа си да прави добро се окаже неразбран, това може да го срине, обясни д-р Иванова влизането на Борисов в болница, след като подаде оставка. Според нея, основната грижа на експремиера е било за това дали проектите, които е започнал, няма да бъдат провалени.

На всички тези, които смятат, че влизането в болница на Борисов е било спектакъл, д-р Иванова пожела да го преживеят и след това ще разберат какво е.

Аз ви гарантирам, че брат ми не е спечелил нито една стотинка от политиката. Единственото, което спечелихме, са само негативи, заяви още каката.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


712
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
414
5
 
26
 
! Отговори
БЕЗПАРТИЕН преди 11 години
Ох, дайте едно другарско рамо да си поплача и здрав пожарникар да ме обгърне. (Роден съм мъж). Може би такива отношения има все още в пожарната, но в политиката нямат място, особенокогато се краде и подслушва народа.
413
5
 
32
 
! Отговори
demococcus преди 11 години
Ква е тая измисленячка бе?Да си гледа посраните бебета в отделението и да не разсъждава на висок глас.
412
1
 
6
 
! Отговори
Аз съм преди 11 години
До Скучумбра: Тбе и да те карат, мозъкът ти не може да го осъзнае защо се ходи на профилактика.........., Голям залък ***, голяма дума не.......................
411
1
 
14
 
! Отговори
дф преди 11 години
Тези си поверваха
410
4
 
37
 
! Отговори
ДИСИДЕНТА преди 11 години
ПЕТАТА ЗАПОВЕД НА БУДАИЗМА:"НЕ ПОЧИТАЙ МАЙКА СИ И БАЩА СИ ,АКО СА ПЕНСИОНЕРИ.ТЕ САМО ИЗЯЖДАТ ФИСКАЛНИЯТ РЕЗЕРВ"!
409
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ако тази статия остане заедно със снимката до изборите, и най-заклетите гербери ще гласуват с отвращение.
408
3
 
23
 
! Отговори
Въпрос преди 11 години
Дали Агент Буда си дава сметка на какъв кръстосан огън и всенародно поругаване подлага родната си кака и ако отговорът е "да" - какво говори това за него?
407
3
 
27
 
! Отговори
ДИСИДЕНТА преди 11 години
КОЙТО НЕ Е ДОВОЛЕН ОТ БУДАИЗъМА,ДА ОТИДЕ ПРИ КАКА ДА МУ НАМАЖЕ ФИЛИЯ С МАС.И ДА МУ ПОКАЖЕ КАК СЕ "САДАТ КОМПИРИ"!
406
5
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
каката Борисов, бабата на Борисов, учинайката на Борисов, айде стига пак биг брадър с мирис на ***, на нас ни писна, на джурналистите явно още не
405
1
 
6
 
! Отговори
11 преди 11 години
До 556Ние в Европа,за разлика от Америка и особено ние българите,сме народ с общ корен помежду нас,това никой не може да го отрече.Ние сме създателите на първите национални държави в Европа,още през Средновековието,за разлика от другите големи държави тогава,които са били мултиплеменни империи.Славянското у нас е мит,доказват го ДНК изследвания/не повече от 20%/.Интересното е,че 68 % от гените на сегашния българин са такива от хилядолетия,сравнени с тези на древните предци по нашите земи.Факт.
404
5
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
БАНКЯНСКИ ТИКВЕНИКПОПАДА В ЗАТВОРА,СЛЕД НЯКОЛКО ЧАСАТИКВА С МНОЖЕСТВО ОТВОРА!
403
7
 
26
 
! Отговори
Скучумбра преди 11 години
На нейно място бих се скрила. Явно любовта към личностната изява е семейна черта! Един лекар да имаше, няма да ида при нея!
402
5
 
26
 
! Отговори
тцЪ преди 11 години
Не кака... За брат ти простотията е съдба.
401
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"СЪДНИКО" 559,ЗА "ДРУГАРИТЕ" НЕ ЗНАМ,НО ЗА "ОБИКНОВЕНИТЕ БЪЛГАРИ-"АНТИГЕРБЕРАСТИ" ЗНАМ.СРЕЩУ *** НЕ ВЪСТАНАХ.НО СРЕЩУ "ГЕРБЕРИЗМъМА" ВЪСТАНАХ!
400
19
 
9
 
! Отговори
БГ Съдия преди 11 години
Ще се преброим на изборите бе другари. Само се чудя като спечелят пак ГЕРБ дали пак ще излезете по улиците.
399
5
 
32
 
! Отговори
оптимист преди 11 години
Аз ви гарантирам, че брат ми не е спечелил нито една стотинка от политиката."-kаза кака.Никой не твърди че е спечелил???.Ние питаме колко е откраднал.Че от политика не се печели а само може да се открадне е ясно и на децата ,-схемите станаха известни.Не ни е известен само броя на НУЛИТЕ отзад!Някои казват че са ДЕВЕТ на брой,а други само ШЕСТ???А колко са кажете.За стотинките не питаме.
398
4
 
18
 
! Отговори
ДИСИДЕНТА преди 11 години
"БОЧКО ПРИ БАЙ СТАВРИ ОТИВА, ЩЕ ГО ЦЕПНЕ ТАМ КОЛЕКТИВА"!
397
4
 
2
 
! Отговори
ARIEC преди 11 години
До Анонимен -TAZI E OT TAKA NARE4ENITE ;4ERNI BALGARI; KOITO DO6LI S ASPARUH .KOITO PO KASNO TURCITE NAREKLI ;KARA GIAURI; DOKAZATELSTVO 4E PRABULGARITE SA 4ISTO IDIISKO PLEME SMESENO S MONGOLSKI I TUIRKSKI ELEMENTI ,DOBRE 4E OSTE GI VIJDAME TUK I TAM DA NI NAPOMNIAT KOI SME I KAKVI SME DA VIJDATE EVROPEISKI 4ERTI V TOVA LICE ,SRAVNETE GO SAS SLAVIANSKO, RUMANSKO, TURSKO,GRACKO,SRABSKO,I DRUGO KOETO SE SETITE,I POSLE DA GOVORIM ZA RASIZAM,***,4ISTA NACIA,I NACIONALIZAM,PROSTO NE E NUJNO.
396
3
 
24
 
! Отговори
до КАКАТА преди 11 години
За брат ти властта е като игра на опити с хората - до колко ще издържат на обиди, глад и мизерия ,на беззаконие.
395
4
 
17
 
! Отговори
Бай Ставри преди 11 години
Боко,чакам те в Централния Софийски затвор.Втори етаж,килията е с южно изложение.Аз съм строг но справедлив