Протестът уж целодневен, пък стана полудневен

Едва 100 души останаха пред НС и скандират: "Оставка"
3 юли 2013 12:12,
99
Протестът уж целодневен, пък стана полудневен
Снимка: БТА

Едва стотина протестиращи останаха пред парламента, въпреки призивите в социалните мрежи, днешният протест да е целодневен, за да се блокира работата на депутатите и достъпът им до Народното събрание.

В района около сградата е спокойно. Останалите хора скандират: "Оставка" и "Мафия", зорко вардени от полиция и заграждения.

Още по темата

По загражденията пък са закачени плакати и висят остатъци от тоалетна хартия.

Един от плакатите е с червен кръст и надпис "Карантина! Заразно зло!".

За кратко тази сутрин полицията задържа журналиста Найо Тицин, маскиран като Волен Сидеров и с усмирителна риза.

След като бе освободен той каза, че е преминал загражденията и затова действията на полицията са били абсолютно адекватни и закономерни.

Съставен му е протокол за предупреждение да спазва реда.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


99
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
83
4
 
2
 
! Отговори
българка преди 10 години
Внимавайте със заглавията и не лъжете хората - протеста не е прекъсвал!Няма платени!От Парламента са организирали подписка и са ги кукнали ппред една палатка от вън.Не се подвеждайте и не подписвайте - така искат да оправдаят престоя си в Парламента по-дълго!
82
6
 
3
 
! Отговори
българка преди 10 години
Истината е че полицията изтласка мирната демонстрация!Изведнаж се появи отряд полицаи, на които бе заповядано да освободят платното.Имаше камери, които заснеха, че не бяха помолени, а безцеремонно изтласкани зад паметника!Снимаха и чужденци!Протеста продължава и сега!Ще се радвам, ако излязат материалите с истинското отношение към протестиращите!
81
1
 
7
 
! Отговори
ALI преди 10 години
Hayde stiga vece nali se izmorihte,,,begayte po cujbina....zcakat vi kenefi i pumiyari...
80
5
 
11
 
! Отговори
гого преди 10 години
Свършили за парите на ГЕРБ?
79
5
 
11
 
! Отговори
Тони преди 10 години
Това ли е облика на протестиращите? Не, благодаря. Не бих се присъединила към тях. А пък тази "кифла" да се обърне поне с лице към тези срещу които протестира - пък може и да я разберат за какво е там.
78
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Към неплатените протестиращи: Ако си мислите, че сте свободни, дълрбоко се лъжете, щото протестите вече ги яхнаха олигарсите, чиито интересе сега Орешарскщи разбутва....
77
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Вижте как пиарката на М. Райков - Ивет Добромирова с мъжа си тръгнала да организира протести! При това е приблежена до Р. Плевнелиев, Иво Прокэопиев, Цветелина Бориславова... Тях ли точно ще подкрепяме? А Сидеров да организира подписка за Костов - три милиона ще я подпишат!
76
2
 
9
 
! Отговори
кака преди 10 години
До до келецобегай беработя на смени,ставам у 4 сутринтав 18 съм на протеста
75
3
 
7
 
! Отговори
до анонимен преди 10 години
напротив, вие от ядрата сте ЛОШ МАТЕРИАЛ, бъди сигурин в това. А и викой не ти е дал правото да НИ наричеш така ! Ясно ли ти е ГЕЙберски проституиращ!
74
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Това правителство трябва да си ходи защото е избрано основно с гласовете от провинцията - т.е. сгласовете на лошия материал !!!
73
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Щото сме на работа. Не се притеснявайте, в 18,30 ще сме налице. Имам приятели, които работят на три места и пак намират време за протест, защото протестират само СВОБОДНИТЕ ХОРА
72
7
 
8
 
! Отговори
до келецо преди 10 години
а бе човек *** се гръмни как 90% от ВАС са работещи ???? по скоро тия 90%,за които ми говориш са БЕЗРАБОТНИ!!!
71
6
 
7
 
! Отговори
Колецо преди 10 години
До един гласувал90% от протестиращите са работещи.Недей да говориш без да знаеш.Защо питам аз при тази безработица не излезе нито безработен.Българите знаят само де реват и да се оплакват.Но когато стане време за действия всички се покриват.Ето за това България никога няма да се измъкне от тинята и само ще въздишаме по белите страни 1
70
10
 
24
 
! Отговори
Московски 2 преди 10 години
А как ще коментира блокирането на кръстовища в центъра на София ???Много са прости ГЕРБерите :))))Винаги коментират както им е изгодно !!!Винаги са прави и НИКОГА НЕ ГРЕШАТ !!!А ако направят грешка Станишев е виновен :)
69
16
 
2
 
! Отговори
Московски !!!!! преди 10 години
"Това е тероризъм". Така отговори Ивайло Московски на въпрос как ще коментира протестите пред дома на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов."Представете се какво е да се изсипят пред дома ти и да започнат да скандират. Това е много притеснително. Ами ако по улицата минаваха деца?", попита Московски, който е бивш транспортен министър и настоящ депутат.
68
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не им плащат достатъчно и за това.
67
15
 
23
 
! Отговори
емо преди 10 години
парите на платците свършиха свърши и протестът
66
11
 
7
 
! Отговори
неплатен преди 10 години
До НИК - Ник, явно работиш в dnes.bg, честито! Освен това нямам нищо общо с ГЕРБ, така, че не се изсилвай!
65
16
 
33
 
! Отговори
един гласувал преди 10 години
докога разни хаймани и лентяи ще се разхождат по жълтите павета и ще крещят???няма ли за тях работа или за това са ги наели ? досега и отпуските им да са свършили вече . омръзнаха ни вече . че и телевизия не може да гледа човек - и там пак същите многознаещи и философстващи платени клакори . хайде стига вече
64
9
 
23
 
! Отговори
НИК преди 10 години
До неплатен.На тебе не са ти платили или си безплатен. Моля те коментирай в други сайтове все пак този е новинарски не е потребителски.Много здраве на Тиквата и Цецо уркото.