Протестът уж целодневен, пък стана полудневен

Едва 100 души останаха пред НС и скандират: "Оставка"
3 юли 2013 12:12,
99
Протестът уж целодневен, пък стана полудневен
Снимка: БТА

Едва стотина протестиращи останаха пред парламента, въпреки призивите в социалните мрежи, днешният протест да е целодневен, за да се блокира работата на депутатите и достъпът им до Народното събрание.

В района около сградата е спокойно. Останалите хора скандират: "Оставка" и "Мафия", зорко вардени от полиция и заграждения.

Още по темата

По загражденията пък са закачени плакати и висят остатъци от тоалетна хартия.

Един от плакатите е с червен кръст и надпис "Карантина! Заразно зло!".

За кратко тази сутрин полицията задържа журналиста Найо Тицин, маскиран като Волен Сидеров и с усмирителна риза.

След като бе освободен той каза, че е преминал загражденията и затова действията на полицията са били абсолютно адекватни и закономерни.

Съставен му е протокол за предупреждение да спазва реда.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


99
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
0
 
10
 
! Отговори
г-н Тау преди 10 години
До БГЕ ИИИИ ?!?!?!
42
36
 
12
 
! Отговори
БГ преди 10 години
Аз не приемам правитеслтво на Олигарски в което СерГей дърпа към Русия, Доган (Местан) към Турция, Юруш са ненормални. Назначават хора за една нощ, за 2 часа или хората нямат представа, че са назначени. Приемат социални мерки изгодни за занем кой етнос. Ще променят бюджета, заеми ще теглят... От нас се иска само да плащаме - благодаря ви от такива "експерти"ОСТАВКА!Бойкот на медиите на Пеевски!Нов изборен закон с 50 % мажоритарен вот. МАСОВО ГЛАСУВАНЕ! Сигнализирахте за неуместен коментар
41
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Явно парите на Пашата свършват,заваллията от милиардер ще стане милионер ако продължават с това темпо протестите.Всъщност - нека!До края на август все така да е.
40
4
 
32
 
! Отговори
Гошо Самолета преди 10 години
В крайна сметка, колко пари дават на участие? Тая заран казаха по 200 + 100 за количка, ама не казаха къде да се записваме. За всеки ден или седмично. Мога да осигуря и още две семейства с количли и по 2 деца. За близнаци колко е тафифата?
39
1
 
16
 
! Отговори
г-н Тау преди 10 години
До Бай *** от Ханойха хах х ахахаххаха...не е тя...но при всички случаи имат нещо общо;)
38
3
 
22
 
! Отговори
Бай Хой от Ханой преди 10 години
Тази на снимката, дето си е полегнала, да не е на Фидосова от рода :)
37
26
 
11
 
! Отговори
ataka преди 10 години
До Протестиращвзел си 50 лева от БСП , за да плюеш по цял ден по форумите срещу протеста.
36
2
 
15
 
! Отговори
г-н Тау преди 10 години
До електорат матряловприятелю,такова понятие като честност или искреност в политиката не ми е известно...а на теб?!
35
2
 
28
 
! Отговори
Протестиращ преди 10 години
Взех 50-то лева, стоях около час и си тръгнах.Дръжте ми петите. :P
34
6
 
15
 
! Отговори
А И НЯМА НУЖДА! преди 10 години
Не е нужно да бъде целодневен. Важното да е всеки ден и да е постоянен. По принцип политиците от тук нататък да си знаят, че ще работят под натиск. Я вижте сега как върви работата на депутатите с бясно темпо. Защото са под натиск. И другия ефект - гледането под лупа какви ги творят и назначават. Прозрачността е среда неатрактивна за мафията. На видело тя няма бизнес.И това трябва да е норма, независимо кой е и кой ще бъде на власт.
33
3
 
19
 
! Отговори
И ние работим! преди 10 години
Каква новина само! Хората са на работа, ако искате да парализираме всичко и да спре бизнеса - ОК, само кажете!
32
19
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
да ви пикам на експертното правителство, дето защитавате, че трябвало шанс да му се даде и да се промени изборния кодекс. силиците му стигнаха да ми намалят тока от 200 на 190 лв и да ме уведомят, че ще вземат 1-2 милиарда кредит "...щото не ми достигат". какво пречи да се махнат. като не ни хареса следващото и него ще махнем. по-зле ли ще стане? НАКЪДЕ ПО-ЗЛЕ БЕ?
31
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Много тенденционни станаха загравията и публикациите, днес бг!!!Субсидираха ли ви червените кхмери?Целодневен полудневен... Ами хората имат задължения и работа!!!Оставка!!!
30
7
 
18
 
! Отговори
Юлиан преди 10 години
Абе не бяха 100 протестиращите, около 110 бяха... Ама да оставих хората да трамбоват заради няколко щатни протестиращи си е живо престъпление. А и да кажа на протестиращите - гласувах за Миглена Кунева , май след днес ще си променя възледите. А ако още 1 ден трамбовам - направо за Орешарски пускам глас!
29
4
 
20
 
! Отговори
God преди 10 години
А и целодневно могат да протестират хора, които не ходят на работа. Другите трябва да изработим "социалния пакет" на Орешарски - все пак имаме да храним ***, политици и държавни чиновници...
28
1
 
12
 
! Отговори
г-н Тау преди 10 години
До eve1проблемът е кой ще се яви на следващите избори и то толкова чист че да удовлетвори болшинството поне ...не казвам всички щото това е фантасмагория
27
7
 
4
 
! Отговори
God преди 10 години
До АнонименАми по същата причина, че хора, за които са гласували много малко хора искат да управляват всички и да се разпореждат с нашите пари. И същите хора дойдоха с обещания за икономически реформи, но първото, което направиха бе да прекроят закона за ДАНС, за да отговоря на липсата на компетентност на Пеевски. Това беше и първото действие на премиера Орешарски. Колко още такива трябва да направи, за да разберете, че не управлява той, а Доган?
26
2
 
6
 
! Отговори
г-н Тау преди 10 години
До eve1бравос:)
25
4
 
23
 
! Отговори
Мхм.. преди 10 години
И на тия ли почнаха да им бавят парите...Марш на работа, лентяи!
24
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Да си протестират без да пречат на другите, които имат задачи. Като блокират цяла София, депутатите ще го преместят, но хората със ангажименти ще страдат! И като има нови избори нещо ще се промени ли? Оставете време на десните да се консолидират, тогава искайте оставки! Докарахме се до там, да има 240 комунисти в НС и нито един десен... Това ли искат протестиращите?