Може да има и предсрочен вот за президент, допуска Йотова

"Хората смятат, че Плевнелиев изпълнява поръчка"
Обновена: 29 юли 2013 09:59 | 29 юли 2013 09:56, Камелия Цветанова
149
Може да има и предсрочен вот за президент, допуска Йотова
Илияна Йотова. Снимка: Булфото, архив

Евродепутатът от БСП Илияна Йотова смята, че може да има предсрочни избори не само за парламент, но и за президент.

„Настроението, което се формира в българските граждани срещу личността на президента Росен Плевнелиев, може да доведе дотам, че ако гражданите поискат предсрочни избори през пролетта на следващата година, толкова да са силни гласовете и за оставка на президента. Дори да има и един протестиращ на улиците на България, независимо дали в София, или в някой друг град, той трябва да бъде чут”, коментира тя по БНТ.

Тя обвини държавния глава, че е избягал от своите конституционни правомощия или най-малкото, че не ги спазва – да олицетворява единството на нацията.

Още по темата
„Плевнелиев си е позволил да разделя българското общество и българските граждани”, коментира тя.

Според Илияна Йотова масовото убеждение на българина е, че „Плевнелиев изпълнява една политическа поръчка, опитва се да бъде говорител на един нов политически проект, което е недопустимо”.

Тя добави, че от всички български президенти от началото на прехода никой не си е позволявал по този груб начин да разделя българското общество.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


149
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
3
 
25
 
! Отговори
dixy преди 10 години
Този червен *** ако го срещна ще има яко дялане с теслата, докато му доиде акъла в главата.
16
3
 
27
 
! Отговори
Иво преди 10 години
Тоя муфлон да не ръси мозък. Хората искат оставката на вашто лидерче, драга краво! Президента си е на мястото и е първия от много време, който ме кара да се гордея с институцията. Изобщо не извъртайте нещата вашата оставка се иска! А по-добре и тебе да те отзоват от европарламента. Нагли чевени *** бе, и в опозиция уж търпели и сега на кантар на власт все търпят. Ми много търпеливи сте били бе другари. С тлъсти заплати и облаги кой няма да търпи? Хайде връщайте вече Бг на народа и да ви няма.
15
3
 
40
 
! Отговори
соцпспец преди 10 години
Мъжлето ти взима 30 бона заплата в Управителния съвет на ТЕЦ "Марица", сестричката ти смуче здравната каса! *** комунистическа! избори за президент от нищо не ни е страх
14
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ако това ви е проблема, избори 3 в 1 през май!
13
4
 
30
 
! Отговори
ЧОВЕК преди 10 години
То въздуха на Бузлуджа не им се отразява добре,защо не каза нещо на Първанов,докато беше президент синовете му направиха и първия си милион.Макар и студенти фирмите вървяха с двеста,бизнес бол за тях,защо тогава мълчахте г-жо или другарко Йотова
12
2
 
19
 
! Отговори
ivo преди 10 години
EI *** SKRII SE NIKADE I NE SE POKAZVAI POVECHE
11
4
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И не мога да разбера защо тези *** от БСП така се напъват да вземат властта на всички възможни постове...Та те не могат да я използват, некадърни са! Аман от противните им физиономии, писна ми от ***!
10
3
 
19
 
! Отговори
ВАЛО преди 10 години
До rumen221Голям лайяр си, няма що. Червен ***.
9
6
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
***, не хората, а червените *** и още по-*** им избиратели смятат, че Плевнелиев изпълнява поръчка. Нормалните и разумни хора харесват Плевнелиев. *** червени ***...
8
4
 
26
 
! Отговори
аз преди 10 години
тая и за околовръстното не става толкова е ***,а ние сме я пратили евродепутат с 17000 евро заплата
7
7
 
41
 
! Отговори
qdosan преди 10 години
Колко пъти да й обяснявам на тази крава, че президентът много правилно раздели българското общество - от едната страна са почтените българи, от другата - мафията. А избори за президент ще има, но когато му изтече мандата.
6
5
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Сигурно имате някой подходящ братовчед за поста?
5
5
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Българското общество си позволяват да го разделят управляващите! Прекрасно чухме Станишев какви глупости говори на Бузлуджа! Подклажда гражданска война. Това прави с наглите си лъжи! Президентът помоли управляващите да чуят протестиращите, между които има доста от БСП с единствената цел напрежението да стихне!
4
5
 
42
 
! Отговори
Хората? преди 10 години
Кои хора, *** другарко?! Онези изтрещелите, които качихте на Бузлуджа ли?Изглежда нямахте пари за космическо гориво, та не успяхте да заредите чинията и да се изстреляте във висините!
3
6
 
67
 
! Отговори
антикомунист преди 10 години
Шайката *** на Позитано 20 не са никакви хора. Ще ви изметем завинаги!
2
6
 
63
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
докато не узурпират всички постове в държавата *** няма да се спрат
1
6
 
60
 
! Отговори
Леле преди 10 години
че нагла пачевретина... Събрали на пилоните 50 човека с общо 30 зъба и Мишо Шамара, и вече видяха "настроения срещу държавния глава"...