Рискът с нелегалната имиграция е непредвидим!

Костов: Икономическото неравенство се задълбочава
Обновена: 14 окт 2013 19:49 | 14 окт 2013 19:48, Красимир Ангелов
73
Рискът с нелегалната имиграция е непредвидим!
Иван Костов. Снимка: Булфото

Най-опасното на риска с нелегалната имиграция е, че той е непредвидим, обяви бившият премиер Иван Костов, който представи публично "Лаборатория управление на рискове" на Нов български университет.

По време на представянето Костов направи анализ на ситуацията в страната, като посочи, че БВП е на равнища под 2008 г., а вече пет години няма устойчиво развитие.

Освен това демографското състояние е особено тежко, а икономическото неравенство в обществото продължава да се задълбочава, посочи бившият премиер.

На представянето на проекта присъстваха вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветлин Йовчев и председателят на парламентарната комисия по вътрешна сигурност Атанас Мерджанов.

Лабораторията ще изготвя доклади и анализи за рисковете пред страната, в които ще се посочват и прогнози, посочи Костов. Той добави, че няма да си позволят да внасят каквито и да било идеологии в изследвания. "Работата ни ще е фокусирана върху националното съгласие", посочи бившият лидер на ДСБ.

От своя страна вицепремиерът Цветлин Йовчев подкрепи идеята за създаване на лабораторията и добави, че проектът трябва да бъде подкрепен. Според него обаче няма как да се избяга съвсем от политиката, защото, оценявайки рисковете, трябва да има единна визия за това как да се развива България.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още по темата: НБУИван Костов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
16
 
15
 
! Отговори
Петолъчка в сърцето преди 10 години
Тоя хъхрещ и гъгнещ черен драгалевски Мавър що го погребахте в Гробището за домашни любимци на Стивън Кинг, бе? Забийте му дървен кол в сърцето, да не ходи повече между живите!
38
17
 
16
 
! Отговори
да пукнеш преди 10 години
дано ,*** *** още ли си жив ,когато скапа България не се замисли трупаше и трупаше пачки ,а грозната ти жена и още по-грозните ти дъщери и с милиардите не можеш да ги направиш хубави ,абе зло мислех ,че ще си стоиш в къщи да си броиш парите,а то пак трябва да го гледаме ,не че те слушам защото всяка твоя дума е лъжа,но как пък да стоиш в къщи и да гледаш сората на грозната елена
37
15
 
19
 
! Отговори
ПРОСТИЯ преди 10 години
СЕГА РАЗБИРАМ КАКВА Е БИЛА ЦЕЛТА НА *** КОСТОВ... НИЕ БЪЛГАРИТЕ ДА БЪДЕМ УНИЩОЖЕНИ ИКОНОМИЧЕСКИ И ПРОГОНЕНИ ОТ СТРАНАТА . А НЕГОВИТЕ БРАТЯ -*** ДА СТАНАТ МНОЗИНСТВО В БЪЛГАРИЯ .
36
14
 
13
 
! Отговори
655433 преди 10 години
Тоя е по вреден и от ***.А *** не се възпитават те се убиват.
35
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Костов да не се окаже , че е бил спонсориран от Сорос , та след като унищожи по негово време контраразузнаването , после унищожи и икономиката с привитизация на заводите и фабриките на ошфорни фирми , които затвориха предприятията , защото не били рентабилни и после хората като останаха без работа и много избягаха в чужбина или техните деца избягаха
34
0
 
4
 
! Отговори
ODESSA преди 10 години
Смяташ че се шегувам ли? Das reih
33
2
 
4
 
! Отговори
Одисей 1 преди 10 години
Ха сега де
32
0
 
5
 
! Отговори
ODESSA преди 10 години
Одисей член съм на организация, която никога не се е предавала.
31
14
 
20
 
! Отговори
Одисей 1 преди 10 години
*** страдащ от НЕВЕЖЕСВЕНА ПРОСТОТИЯ / Иван Вазов / , когато Костов беше Премиер и гореше пожара в Косово американци германци поискаха от него да пуснеме косвските бежанци , той не само им отказа но и напусна найидемонстративно срещата със Строб талбот тежката артилерия на амаериканската дипломация . Костов каза тогава ; НИЕ НЯМА ИЗКУСТВЕНО ДА СИ СЪЗДАДЕМ ПАЛЕСТИНСКИ ПРОБЛЕМ. Аман от гьотферени като теб. А предприятията струваха толкова за колкото ги купиха, нарича се касова приватизация .
30
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Абе, аланкооу, ти като беше на власт счупи рекорда по продажба на държавата за жълти стотинки. Ти ли ще даваш акъли? Ако беше премиер сигурно щеше да посрещнеш 1 000 000 бежанци, които ще се чудиш какво да ги правиш.
29
5
 
5
 
! Отговори
Той и преди 10 години
в ЦСЗ може да прави лаборатории,но няма кой да го въдвори там.От него започна най-голямото разграбване на държавата в най- новата ни история!Дано скоро отиде при дебелия Ал/мистър 10%/-дето напоследък се правеше на DJ.
28
1
 
4
 
! Отговори
ODESSA преди 10 години
Не сънуваш Одисей, мразя *** повече и от теб даже.
27
2
 
12
 
! Отговори
Божо преди 10 години
До Долу бай мангалТи, приятелю, си двуклетъчен, като мозъкът ти е безклетъчен !!! България си отива заради комунистическата диктатура, която унищожи националното ни съзнание, прогони интелигентните и доблестни хора, създаде псевдоморал , при което да си доносник и нагаждач беше модел за пример !!! ДОЛУ КОМУНИЗМА !!!!!!!!!!!!!! ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ !!!!!!!!!!!!!
26
3
 
9
 
! Отговори
ODESSA преди 10 години
Точно вие ли болшевишки *** ще обвинявате Костов че е ***?????? *** сте ***.
25
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ще дойде време да го търсим. Той е на черния, най-гадния, а четири правителства след него какво направиха. Грабеха това което той бе направил и се бяха отдали на инерцията. Ако бяха продължали неговата политика , сега щяхме да сме на равнището поне на Полша. ЕК , НАТО, все пак някаква приватизация, европейски път. А да си спомняте, какво са напрали тези след него, не може да си спомните, само консумираха.
24
19
 
22
 
! Отговори
Долу бай мангал преди 10 години
Глейте го тоя ***,облякъл се в бели дрехи,все едно Дявола да се намаже с тамян.Когато говори Костов,сякаш говори Сатаната...От този продажен *** започна разпродажбата на България.Този е виновен за закриването на хиляди български заводи и милиони български емигранти...
23
9
 
14
 
! Отговори
Одисей 1 преди 10 години
Ккато винаги неговите думи се слушат
22
0
 
6
 
! Отговори
Aleks 1969 преди 10 години
До 19 Благадаря,ти по поне можеш да пишеш на" Нглийски".Б Р А В О !!!
21
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анониментой ли? странна самозаблуда. или е манипулация?
20
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Същите медии, които непрестанно оплюваха Костов, ни докараха Борисов.....