Дете падна от седмия етаж в "Столипиново"

4-годишно момченце нелепо загина в ромския квартал
Обновена: 22 окт 2013 21:42 | 22 окт 2013 21:38,
64
Дете падна от седмия етаж в "Столипиново"
Снимка: Булфото

Нелеп инцидент в пловдивския ромски квартал „Столипиново”. Дете падна от седмия етаж и загина намясто. Информацията потвърдиха за Dnes.bg от полицията.

4-годишното момченце е полетяло от площадка на стълбището, на която липсвал парапет. Детето е паднало върху козирката на входа на улица „Елба” и е починало.

„Инцидентът не е умишлен, образували сме проверка”, коментираха от дирекцията на МВР в Пловдив.

Блоковете в квартала са в плачевно състояние. Масово липсват дограми, стъкла и парапети, а от избените помещения извира вода с фекалии, която се стича по улиците.

Някои от жителите са използвали дървената дограма за отопление през зимата, твърдят хора от квартала. В „Столипиново” живеят близо 60 хиляди роми.

Това го прави най-големият ромски квартал на Балканския полуостров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
7
 
42
 
! Отговори
Stealth преди 10 години
Много важно, повече пари ще останат за малките българчета. *** ще си направят ново, това не го жалете...
23
5
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Всички които защитават това *** да знаят че като порасне с друго аверче ще пребият неговите родители на село и ще ги ограбят за 20 лева от пенсията и за няколко литра вино от бъчвата в мазетоТогава да си спомнят за това черно ангелче на което са възлагали толкова надежди
22
15
 
26
 
! Отговори
111111111 преди 10 години
Така ще е като не съборите до основи тия бараки и избушени блокове чиито стени приличат все едно са бомбандирани със танкове от втората световна. Защо им позволявате да живеят там. На бежанците можете да уреждате форгончета със печки и толетни чинии и вътре свети а тия да живеят във полусринатите блокове. Не обичам *** но това е дете бе. Сривайте го това до основи и да си търсят къде да живеят вместо да се претрепват като кучета децата
21
13
 
25
 
! Отговори
do moderator преди 10 години
Tova li e svobodata na slovoto , dase zastapvash za rasisti ?! Da saglasen sam che Balgarina e goten chovek no ne i rasistite !Obicham Balgariq no ne i rasistite ! Rasisma e neizlechima bolest , nego predavaite na mladoto pokolenie Balgari!
20
13
 
22
 
! Отговори
do bai Psihopat & преди 10 години
Gospod gleda tova koeto si napisal ! İ nqkoi den shte otgovarqsh pred nego i reshenieto mu shte bade da gorish v ada , Psihopatite ne gi priema v raq osobeno koito se radvat na detcka smart !
19
16
 
23
 
! Отговори
do bai ivan преди 10 години
Tova moje da go napishe samo edin psihopat , koito e ostanal sam i nikoi ne mu obrashta vnimanie , i iska jertvi za da uspokoi ksenofobiqta si ! Psihopat!
18
2
 
37
 
! Отговори
:) преди 10 години
до 25: Гръмни се ти бе ***, като си *** и не можеш да разбереш смисъла, просто си трай. :)
17
3
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Без дограми на вратите и прозорците,изпочупено всичко,което може да се потроши ТАКА Е НЕ САМО В БЛОКОВЕТЕ НА РОМСКИЯ КВАРТАЛ В ПЛОВДИВ,ТАКА Е НАВСЯКЪДЕ,КЪДЕТО ЖИВЕЯТ ***.ПРИ ТЯХ ЖИВОТИНСКОТО ОЩЕ НЕ Е ИЗЖИВЯНО.Жалко за детето,но те веднага ще си направят друго и бързо ще го забравят.Пък и държавата ги стимулира затова проблеми няма.КАК СЕ ИНТЕГРИРАТ ТЕЗИ СЪЩЕСТВА?????А СЕГА ПРИСТИГАТ И ДРУГИ ТАКИВА.ГОРКО НА БЪЛГАРИТЕ.
16
10
 
25
 
! Отговори
поне преди 10 години
децата им имат право на по-добър живот, защото и те не са виновни
15
5
 
44
 
! Отговори
GoodNews преди 10 години
Добрата новина на деня!Заглавието трябва да е следното.Умря бъдещ резидивист, който щеше след 20 години да убие и ограби баба в близко село,щеше даоткрадне имущество на работещ и плащаш данъци бял човек и т.н.
14
0
 
33
 
! Отговори
а преди 10 години
не може ли да се вземат децата на *** и да се образоват, а техните родители да се затворят някъде и да им се подават нужните работи за оцеляване да си имат право на свиждане?
13
1
 
61
 
! Отговори
някой преди 10 години
Сега се правим на много състрадални и опечалени/лицемерие/, а след 10-15 години ще се чудим как да оцелеем от децата на тия малки ***! Защото тогава системата няма да успее да ги изхрани и ще се хвърлят отгоре ни за дребни стотинки... Но тогава ще е прекалено късно за да се спаси каквото и да е било от черната чума..., затова напускам родината си!(((
12
3
 
53
 
! Отговори
мдааа преди 10 години
Да се разследва кой е откраднал парапета и да се осъди на 20г. за непредумишлено убийство, само така тези *** ще станат по-отговорни. И ми е интересно, кого ще обвинят сега, защото за 50-те си години, не съм чул *** да е признал, че е виновен за нещо...
11
1
 
45
 
! Отговори
demosten2 преди 10 години
От дърво, за да горят лесно, ако се наложи :)
10
3
 
40
 
! Отговори
demosten2 преди 10 години
Трябва да им се построят нови къщички, но от дърво, където да се настанят ромите и да могат на спокойствие и без стрес да се размножават. С гараж за каруцата и конюшна за коня.
9
15
 
44
 
! Отговори
Турчин преди 10 години
Аз не обичам *** но не мога да се радвам на смъртта на едно 4 годишно дете.
8
2
 
50
 
! Отговори
С уважение! преди 10 години
Турчин, слагам ти минус, но не се сравнявай с *** излагаш се!!
7
37
 
37
 
! Отговори
Турчин преди 10 години
Това е дете и няма значение дали е ромче, турче или българче. Вместо да пишете злобни коментари молете се да не се случи нещо с вашето дете или близък който обичате.
6
8
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Един *** по-малко...
5
10
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ИИЙЕССС!