Сидеров иска КСНС заради бежанците

"Президентът не бива да отлага повече"
Обновена: 24 окт 2013 11:08 | 24 окт 2013 11:06, Камелия Цветанова
67
Сидеров иска КСНС заради бежанците
Снимка: БТА, архив

Темата с бежанците е много сериозна и президентът не бива да отлага повече и без друго просрочения Консултативен съвет по национална сигурност. Това заяви лидерът на „Атака“ Волен Сидеров  по ТВ7.

Той обеща да не задава неудобни въпроси на Росен Плевнелиев и да не го пита за имотите му и да не предизвиква скандали като тези от предишния съвет. 

Относно приетото решение на парламента за удължаване на мораториума за купуване на земя от чужденци, внесено от „Атака“, той настоя, че това е израз на  "политическата воля" на депутатите да се защити националния интерес.

Още по темата
Според него именно в този момент евродепутатите и Външно министерство трябва активно да се намесят в полза на България и да не реагират със страх. По силата на взетото от парламента решение българските власти са задължени да изискат от ЕС удължаване на мораториума.
 
Следват последици от законодателни мерки, за да не се изкупи земята от чужденци. Не мога да разбера защо е тази нездрава истерия, вместо да видим как да се случи, заяви той.

Сидеров няколкократно отрече да се оформя коалиция между ГЕРБ и "Атака". Той отрече също така и от партията на Бойко Борисов да са търсили подкрепа за готвения пореден вот на недоверие, този път с мотив несправяне с бежанската вълна от Сирия.
 
"Не виждам защо да ги подкрепяме за вот, който е игра на процедура, игра на притискане и бойкотиране", посочи лидерът на националистите относно заявката на ГЕРБ да внесе вот на недоверие заради проблема с бежанците. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още по темата: мораториумСидеровГЕРБ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
12
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Кога от АТАКА се е пръквало разумно предложение, че сега им се учудваме на глупостите ?
27
9
 
11
 
! Отговори
Одисей 1 преди 10 години
2. Нагло ни представят това решение за патриотично. А то е антибългарско. Ограбва единствения капитал на милиони българи - собственици на земя. Вместо да продават свободно по европейски цени, те ще продават на безценица под диктата на мафия. До днес мафията унищожаваше настоящето ни, от днес превзема и бъдещето. 3. Мораториумът заплашва интересите на обикновените български граждани собствениците на земя, производителите и износителите, студентите и работещите българи в Европа и всички
26
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Бай ХасанКато си Хасан, какво дириш в България бе!? Я, в анадола и не задавай глупави въпроси! Аман от мекерета! Там Ердогон ще ти каже....
25
5
 
10
 
! Отговори
rumen221 преди 10 години
ХА-ХА-ХА..."...Дебатите за мораториума - много шум за нищо""ПРОТИВ" мораториума гласуваха:1. 34 НОВООСМАНИСТИ от етническата партия ДПС2. 4-*** КОМУНИСТИ- М.Миков (влах)- С.Станишев (украенец)- М.Манолова (сексуална палавница)- Я.Стоилов (неустановен произход)ОКАЗА СЕ, че българи, освен ГЕРБ, Атака СА и 49 депутати от БСП...- СЕГА НАРЕД СА... НЕЛЕГАРНИТЕ ЕМИГРАНТИ... - ВСЕКИ ОТ КЪДЕТО Е ДОШЪЛ...!!!.
24
16
 
11
 
! Отговори
Малко му остава преди 10 години
Болене мри в мъки бе, продажен ***!
23
13
 
7
 
! Отговори
6 преди 10 години
Лудия Мандела пак му се привижда трибуна да говори глупости на няма да стане. Забрана за достъп до президентството на луди с пластмасови маси. Достъп само до шадравана.
22
2
 
13
 
! Отговори
rumen221 преди 10 години
За земята и субсидийтеПо закона на СДС и днес - "Арендатора е ВСИЧКО - Собственика е НИЩО"...!- Земята в България винаги е била частна - в ТКЗС се е влизало със земя и "дялов капитал"...- Как обаче се извършиха престъпленията с Частните активи на ТКЗС...???- СДС, назначи Ликвидационни съвети, които разпродадоха Частната собственост на безценица на "правилните хора"Безумните заповеди на Областните управители на СДС бяха...:- "Продайте керемидите на ***... и оставете селяните да откраднат останалото..."(инфо от 1 ръка)- Така и стана в 90% от селата... .
21
7
 
4
 
! Отговори
Бай Хасан преди 10 години
До Анонимен - ш алоу алоу - какво против Брюксел имате а ...?
20
5
 
17
 
! Отговори
браво Сидеров преди 10 години
Доверието и кредита към политице е загубено, отдавна.Тук че коментари, че било популистко.Ми то за вас вече всички дебати и действия за нещо добро е популистко.До там ви докараха *** от ГРЪБ и БСП.Станахме мазохисти, искате да ви говорят за мизерия, дефиците, колани, глад и мизерия и тогава взимате субекта за сериозен, иначе бил популист.Вие усещате ли колко стеснени са ви станали душите и животите???
19
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Сидеров - българския Орбан.Държавата е на народа, не чужди частни интернационални пиявици.Европа на народите, не на задкулисния деспот.
18
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
На някой прави ли му впечатление, че София последните 2-3 месеца неусетно се напълни с ***, които по цял ден кибичат пред Халите? Страховито е. Те със сигурност не са бежанци, а по очевидни причини са и много разпознаваеми. Изглежда нигерийската мафия за трафик на хора има покровителството на сегашната власт. 60-100 *** за свалянето на един президент вероятно е добра цена, но тоя пазар за роби е много рисков от гледна точка не неизбежната престъпност, която ще донесе... а и дразни окото.
17
2
 
26
 
! Отговори
rumen221 преди 10 години
НАЛАГАТ НИ ГЛАД, ЧРЕЗ СВРЪХ-ЛИБЕРАЛИЗЪМ И НИ СМЯТАТ ЗА ***!- ВЗЕХА НИ ПАЗАРИТЕ ЗАМЪЛЧАХМЕ- ВЗЕХА НИ ЗАВОДИТЕ ЗАМЪЛЧАХМЕ- РАЗОРИХА СЕЛСКОТО НИ СТОПАНСТВО - ЗАМЪЛЧАХМЕ- ЗАТВОРИХА НИ РЕАКТОРИТЕ ЗА ЕВТИН ТОК В КОЗЛОДУЙ ЗАМЪЛЧАХМЕ- ВЗЕХА НИ 10% ОТ СПЕСТЯВАНИЯТА ЗАМЪЛЧАХМЕ- НА 90% ОТ НАСЕЛЕНИЕТО Е С ДОХОДИ ПОД СОЦИАЛНИЯ МИНИМУМ ОТ 566лв. МЪЛЧИМ- ПРОБУТВАТ НИ СКЪПИЯ ФОТО ТОК НА ЦВЕТЕЛИНА БОРИСОВА- КАЧВАТ НИ ВЪЗРАСТТА ЗА ПЕНСИИ ДО КОГА ЩЕ МЪЛЧИМ? - Едно унижение, което не получи подобаващ отговор, става причина за все нови и нови унижения Роналд
16
13
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Май ще се окаже ,че (лошия,луд) Сидеров е единствения национално отговорен политик за разлика от другите продажници в парламента ,които само се ослушват какво ще им заповядат от американското,израелското посолства и от Брюксел
15
9
 
4
 
! Отговори
Бай Хасан преди 10 години
Съвета ще реши всичко - т.е как да не се развали рахатлъка на софийските халогъзници и сакън някой да не наебе някоя *** без да си плати - да *** и болните мозъци - съвет - дрън дрън , чи пляс.Те и мен да питат и аз ще им кажа
14
13
 
6
 
! Отговори
Одисей 1 преди 10 години
Истински Квазимодо
13
3
 
14
 
! Отговори
Drunderski преди 10 години
До РеволюционерГЕРБ не може да внесе вот на недоверие за бежанците, защото те също се провалиха в подготовката за тях! Така че не се надявай, защото ще им излязат кирливите ризи!
12
14
 
12
 
! Отговори
Drunderski преди 10 години
До ИК 13Сидеров не е луд луди са тези дето му се връзват и тези които го оставят да свири по тънката струна, защото иманно заради такива популистки изцепки сега Атака е във властта!
11
6
 
27
 
! Отговори
ИК преди 10 години
Колкото и да е луд сега Сидеров е прав за нелегално пребиваващите в България.Те не са бежанци!!!!!
10
10
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Проблемът с бежанците действително е сериозен, но за съжаление това е поредната доза популизъм от страна на този ***.
9
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До en taro adunБледо копие на Хитлер.Няма грам от неговата ораторска дарба. Млещи, мяца, мънка, заеква...