Сидеров иска КСНС заради бежанците

"Президентът не бива да отлага повече"
Обновена: 24 окт 2013 11:08 | 24 окт 2013 11:06, Камелия Цветанова
67
Сидеров иска КСНС заради бежанците
Снимка: БТА, архив

Темата с бежанците е много сериозна и президентът не бива да отлага повече и без друго просрочения Консултативен съвет по национална сигурност. Това заяви лидерът на „Атака“ Волен Сидеров  по ТВ7.

Той обеща да не задава неудобни въпроси на Росен Плевнелиев и да не го пита за имотите му и да не предизвиква скандали като тези от предишния съвет. 

Относно приетото решение на парламента за удължаване на мораториума за купуване на земя от чужденци, внесено от „Атака“, той настоя, че това е израз на  "политическата воля" на депутатите да се защити националния интерес.

Още по темата
Според него именно в този момент евродепутатите и Външно министерство трябва активно да се намесят в полза на България и да не реагират със страх. По силата на взетото от парламента решение българските власти са задължени да изискат от ЕС удължаване на мораториума.
 
Следват последици от законодателни мерки, за да не се изкупи земята от чужденци. Не мога да разбера защо е тази нездрава истерия, вместо да видим как да се случи, заяви той.

Сидеров няколкократно отрече да се оформя коалиция между ГЕРБ и "Атака". Той отрече също така и от партията на Бойко Борисов да са търсили подкрепа за готвения пореден вот на недоверие, този път с мотив несправяне с бежанската вълна от Сирия.
 
"Не виждам защо да ги подкрепяме за вот, който е игра на процедура, игра на притискане и бойкотиране", посочи лидерът на националистите относно заявката на ГЕРБ да внесе вот на недоверие заради проблема с бежанците. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още по темата: мораториумСидеровГЕРБ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
12
 
10
 
! Отговори
джемини преди 10 години
дпс и атака = победалютви и волен = любов неземнада живее нежната любов само дпс и атака = победа
7
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Дарт Сиредус ще хвърля светкавици.Посолството на Анкара са му заредили батериите.
6
11
 
13
 
! Отговори
Vesso преди 10 години
Я?Май някои го закъсаха и трябва да"споделят"отговорността за несправянето с проблема с бежанците?"Машата"Сидеров е напомощ.На предния съвет Местан и Станишев мълчаливо подкрепяха ексцесиите на Сидеров, защото не им харесваше темата по която бе свикан съвета и трябваше да бъде провален. Сега Президента да ги остави трите партии да се оправят.Аз смятам,че проблема с имотите на Президента е най-важен,за да стане ясно кой лъже в случая.
5
22
 
16
 
! Отговори
Татко Адолф преди 10 години
Ха-ха-ха, позьорчето Болен Сайдерооглу да го сравнявате с безспорно харизматична и велика личност като татко Адолф? Смеееех
4
19
 
16
 
! Отговори
гражданин преди 10 години
Айдеееееее,този излезе на светло. Що бе воленчо,свършиха ли парите за екскурзии. А не!Усети ,че скоро ще има избори и сега се чудиш как пак да зарибиш избиратели.
3
23
 
11
 
! Отговори
en taro adun преди 10 години
Не ви ли прилича на Хитлет!?
2
21
 
35
 
! Отговори
valenty преди 10 години
Сидеров е напълно прав.
1
13
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ТВ 7 ???? Ха-ха , това е трибуната на БСП , ДПС и АТАКА !Говорете си - никой не Ви слуша !