Окупаторите на СУ: Партия няма да правим!

Ранобудните студенти отказват да преговарят с властта
Обновена: 31 окт 2013 14:09 | 31 окт 2013 14:04,
48
Окупаторите на СУ: Партия няма да правим!
Снимка: архив, Булфото

"Ранобудните студенти", окупирали вече седмица Ректората на СУ, обявиха, че няма да правят партия, нито пък ще се коалират с други формации, за да изпълнят целта си – предсрочни избори и падане на правителството.

"Разпространява се слух, че сме щели да формираме партия и да се коалираме с други съществуващи партии, както и че се събирала подписка за това в Ректората. Това е невярно. Разпространителите на подобни слухове и партийните агитатори нямат място в Ректората. "Ранобудните студенти" са далеч от всякаква партийна обвързаност", написаха те в профила си във Facebook.

Още по темата

Студентите коментират в мрежата и вчерашния призив на образователната министърка Анелия Клисарова политиканстването да напусне сградата на Софийския университет "Свети Климент Охридски".

Тя призова младите хора да се вълнуват повече от образованието си и случващото с в тази сфера.

"Разбира се, че темата за образованието силно ни интересува. Според нас образованието трябва да е приоритет за всеки, искащ да управлява България. Но по никакъв начин няма да обсъждаме тази тема с представители на това изчерпало кредита си на доверие правителство", отвръщат й днес студентите.

Според тях това, което ги вълнува и искат да се случи в образованието, ще бъде предоставено на следващите властимащи.

"Вече поставихме своите условия за среща с Пламен Орешарски, в която да изложим своите аргументи за оставка. В дебат с неговите министри твърдо няма да влизаме", написаха още те във Facebook.

Междувременно министър Клисарова отново каза, че е поканила студенти - протестиращи и непротестиращи, на среща във вторник.

"Каня ги на среща в Министерството на образованието и науката - в удобно за мен и за тях време", заяви тя, след като днес участва в БАН в тържественото събрание за Деня на народните будители - 1 ноември.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
немога да разбера защо е този шум и интерес към тези протести и окупации невиждатели че нищо независи от тях нищо не могат да направят дори незнаят какво правят фекален интелект ако окупирате някои *** ще станете по интересни е изкараите някои лев стана направо скучно голям прас че фъшкиите викали високо ха ха ха
42
1
 
3
 
! Отговори
455 преди 10 години
Сто човека ще свалят законно избрано правителство-айде бе ***.Имате си достоен гръб-Герб и реформаторчетата заедно с олигарха Плевнелиев затова сте толкова нахални.Но народа ви се смее на простотиите.Какво ви обещаха за тези изпълнения-обучение в чужбина ли.Нали всяка поръчка се заплаща,каква ви е цената.
41
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Че защо да правят - те си имат вече ( ГЕРБ, РБ ) !!!
40
1
 
5
 
! Отговори
АНИ преди 10 години
Защо не стачкуват да им намалят таксите и тези пари по 11 000 000 които дават от нашите джобове да издържат все повече прииждащите африканци да ги дават на университетите за да може повече деца да си позволяват да учат ,да се вложат в българите и образованието ,а не в обслужване на африкански и арабски интереси ?????????????
39
1
 
5
 
! Отговори
тъпите хамстери преди 10 години
ами направете си де с тия 50 папагала ще вземете точно 99% от нищото
38
0
 
3
 
! Отговори
veliko преди 10 години
Mi nqma da pravite partia zashtoto si imate tazi na Borisov, a prokopiev kato dade 100 lv i ste gotovi :)! hahahahahah smeshki!!
37
1
 
7
 
! Отговори
Darwin преди 10 години
Претъпкано с платени мишки. Приака ми се като чета.
36
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
купаторите,така са купени,че боко си прави с тях гъргара....долни мекерета...БОКО,БОКО-ВЛАСТА ЩЕ Я ГЛЕДАШ ПРЕЗ КРИВ МАКАРОН,КОЛКО И МИЛИОНИ ДА РАЗДАДЕШ!!!!!!!!!!!!
35
2
 
11
 
! Отговори
rumen221 преди 10 години
До гарабедчоСТУДЕНТИЕ НЕ ЛЪЖАТ...- "Партия няма да правим!"ТАКА Е..., - НЯМА КАК ДА ИЗЛЪЧАТ ЛИДЕР... КАТО ИМ Е ПЛАТЕНО ДА РАБОТЯТ ЗА... ПАРТИЯ ГЕРБ..., КОЯТО СИ ИМА ЛИДЕР...!- НЯМА И КАКВО ДА "РЕФОРМИРАТ" - ИМАМЕ СИ ДЕЙСТВАЩ АМЕРИКАНСКИ СВРЪХ-ЛИБЕПАЛИЗЪМ...!!- МОРАЛНА БЕЗИДЕЙНА МЪКА...!!!.
34
1
 
5
 
! Отговори
гарабедчо преди 10 години
До rumen221 кой свестен човек се съмнява че това са платени шмекери . Много *** бе , много калпазанлък, но идва деня на голямата метла. тогава ще броим пилците. Народа ви вижда вече. С медийните ви парчета е свършено. " Под своята риза сиромахът не носи сърце а долап". Гиди шмекери ниедни.Идва видовден.
33
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Че те си имат :Д
32
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Така е! Се ла ви мон шери! Утре ще се изядате от яд, но ще е вече късно! Затова милички спирайте окупацията и не гълтайте голите куки на Герб и ***, те са измамници и нищо друго!
31
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Някогашните водачи на студентските протести заминаха да учат в САЩ като Кошлуков, други се уредиха на други места...И сегашните за това ви "водят" драги студенти. За тях ще се погрижат ГЕРБ дето ги ръководят.Ами вие техните клакьори, овцете дето вървите след "водачите" си???За вас хурката мили мои. Те ще си доучат по света, а вие тук дори и нашето няма да изучите защото е окупирано.Както казва народа "вола като рие на гърба си го хвърля"
30
10
 
23
 
! Отговори
rumen221 преди 10 години
СТУДЕНТИЕ НЕ ЛЪЖАТ...- "Партия няма да правим!"ТАКА Е..., - НЯМЯ КАК ДА ИЗЛЪЧАТ ЛИДЕР И ИМ Е ПЛАТЕНО ДА РАБОТЯТ ЗА... ПАРТИЯ ГЕРБ..., КОЯТО СИ ИМА ЛИДЕР...!!!.
29
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До СПАСаз не искам да ги ТЪРПЯ, и изобщо нищо няма да ТЪРПЯ, а ти като искаш - вземи си ги в къщи
28
5
 
11
 
! Отговори
rumen221 преди 10 години
За ограмотяване на млади Буда-ли, излъгани от дърти соросоидиПолитическата революция, е този обществен катаклизъм, вследствие на/от който се заменя правителството или се извършват промени във формата на държавно управление, без да се променят имуществените (собственически) обществени отношения, т.е. при политическата революция няма промяна в/на собствеността.Млади Буда-ли, - ЩЕ СЕ СМЕНЯТ *** НА ОЛИГАРХИЯТА В ПАРЛАМЕНТА Е, И???- КАКВО ОТ ТОВА? ОЛИГАРХИЯТА ПАК ЩЕ СИ Е ОЛИГАРХИЯ, САМО ЧЕ ПО-ДОБРЕ ПАЗЕНА ОТ НОВИ ПОЛИТИЧЕСКИ ДОБЕРМАНИВие наистина сте млади будали
27
4
 
9
 
! Отговори
rumen221 преди 10 години
Дребните хулигани Ужас подслушват ни!Не ви подслушват, а вие мислите за другите, като за вас:- Ако ви падне вие ще подслушвате!!!КАКВО КАЗВАТ ЗА МОРАЛА ПО-УМНИТЕ ОТ НАС- Моралът за болшинството хора е система за осигуряване на собствената правота. Р. Музил- Моралът на всеки човек има своята обратна страна, която той не показва без нужда, и доколкото е възможно я прикрива с гащите на благоприличието. Г. Лихтенберг- Моралът лесно се подменя с целесъобразност. В. КонстантиновА според дребните хулигани в СУ:- Морала е веднага Оставка и Власт за нашите, Майн
26
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Луди млади,хем бунтари хем наивни.Всяка битка се води по правила-оцека на обстановката, противник и собствени сили и възможности.Поставят се целите и начините с които да се постигнат.Планират се силите,средствата ,времето и мястото за изпълнение,съюзници с които ще се взаимодейства и т.н.Така,че студентите в случая са едно от средствата и окупацията един от начините,които се използват от единия противник.Повдига им се духа,като се втълпява,че са основен играч(а те играят роля).Преговорите са за предпочитане,пред дитектния сблъсък с неизвестен край.
25
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Как може да реагираш на третата седмица от решението на КС по случая Пеевски - на ТРЕТАТА СЕДМИЦА - и да се наречеш "ранобуден студент"?...
24
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Няма как да преговаряш с някой от БСП, които имат супер беден речник и почти права линия мозъчна дейност наследство от червените си баби и дядовци.

Спонсорирани публикации