ВМРО иска репатриране на нелегалните имигранти

Партията се включи в шествие за нападнатата Вики
Обновена: 3 ное 2013 15:43 | 3 ное 2013 15:42,
46
ВМРО иска репатриране на нелегалните имигранти
Шествието беше в подкрепа на пострадалото момиче. Снимка: БТА

Репатриране на нелегалните и криминално проявени имигранти искат от ВМРО, заяви зам.-председателят на ВМРО и общински съветник Ангел Джамбазки пред БТА. Днес партията подкрепи шествието на Движение "Национална съпротива България" в подкрепа на пострадалата при нападение в столичен магазин 20-годишна студентка. Продавачката беше прободена с нож при грабеж вчера през нощта на централна улица в София от имигрант от Алжир.

Джамбазки каза, че в центъра за настаняване на имигранти в Бусманци има поне сто криминално проявени нелегални имигранти от Алжир. България може да спре издаването на визи за граждани от Алжир и други страни, ако те не искат да приемат обратно нелегално пребиваващите у нас техни граждани. По думите на Джамбазки бежанците трябва да преминават през ГКПП-тата, където да искат статут, а не да се промъкват през храстите. Според Джамбазки границата на страната ни трябва да бъде затворена.

Ангел Джамбазки определи поведението на правителството в тази ситуация като "огорчително" и като "проява на бездушие и некомпетентност". Той каза още, че в Общинския съвет неколкократно е предупреждавал, че "струпването на неграмотни мъже от африкански произход в центъра на София може да доведе до ескалация на напрежението".

Ако правителството не вземе мерки ВМРО ще прибегне до самоорганизация в духа на нейните традиции - доброволни патрули и отряди, заяви зам.председателят на партията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
0
 
1
 
! Отговори
ГИНКА преди 10 години
БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ!*** НИ ПРЕВЗЕХА!СЕГА СИ ВНАСЯМЕ И ОТ СИРИЯ!НЕ НИ ЛИ СТИГА НАШАТА ***?ПРОГОНИХТЕ НИ БЪЛГАРИТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ-ДА ХРАНИМ СЕМЕИСТВАТА НА ПОЛИТИЦИТЕ!ЩЕ ИЗТЕГЛИМ И НАШИТЕ РОДНИНИ!ТОГАВА-*** И ТУРЦИТЕ ЩЕ ВИ УПРАВЛЯВЯТ!fiel spass!АКО СТЕ БЪЛГАРИ-НА БОРБАААААААААААААААА!47735
38
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ох, тия са толкова жалки и смотани ... Изпълзяват от тоталната си безличност и анонимност само като гръмне някой скандал. Я куче, я чужденец ... НЯМА ДА СПЕЧЕЛИТЕ ИЗБОРИ, НЕ СЕ НАПЪВАЙТЕ!
37
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Я ми кажете всички псевдо националисти,през годините колко българи станаха жертва на българската мафия?Колко български жени бяха отвлечени и превърнати в бели робини от българи?Колко български младежи и студенти бяха наръгани и убити от самозабравили се български гаменчета?Колко български деца станаха наркомани и българи им продаваха дрогата.Че сега заради един изолиран случай тръгнахте да спасявате България????Жалки актьори от сериалите на ДС !
36
0
 
12
 
! Отговори
нациоанл-радикал преди 10 години
Да ги репатрираме в първа електродъгова пещ в стомана перник!
35
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До *** ХУСЕИНda ti do sikna w gyza . Siktir git sikerin bubasanu!!!! Ku4e se ti -samo se swiswa6 i lae6 otzadKU4E ARABSKO, PSE, KOETO ]E OTROWIM!!!!
34
1
 
19
 
! Отговори
Целокупна България преди 10 години
В случая всяко умуване е излишно. Просто ние като българи трябва да се обединим около каузата, че всички нелегални имигранти трябва спешно да бъдат експулсирани от България. Иначе в най-скоро време талибаните ще надделеят и няма да смеем да си покажем носовете.Първо в София. А после и в други градове.
33
7
 
6
 
! Отговори
н преди 10 години
първо искам да кажа че винаги съм бил националист, но по-големи *** от тия и атака не съм виждал, един *** да им излезе с брадва насреща и ще се ***, жалко за славна та ВМРО, освен това да не бъркат сирийците с разни други ***, и това не се знае дали не е провокация, може да е наш ***....
32
22
 
6
 
! Отговори
Одисей 1 заличеният преди 10 години
Извинявайте , но що за партия е ВМРО / Вътрешна македонска РЕВОЛЮЦИОННА отрганизация / какво общо имя тя с България и от къде накъде изобщо се меси в българския политически живот . Тези бандити защото през по-голямата част от съществуването си са се занимавали с открит бандитизъм , атентати , убийства и то не на турци . От къде накъде в София на най-големия български политик е отреден един скромен Булевард на пазара а на терориста Т.Александров огромен булевард . За това ли убихте Стамболов а
31
23
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
евтина реклама на продажниците от ВМРО
30
28
 
11
 
! Отговори
Въпрос преди 10 години
Къде бяха руските агенти от ВМРО когато руснаци(мафия) изкупиха знайни и незнайни имоти?Или смесват българските и руските интереси?
29
5
 
40
 
! Отговори
brawo преди 10 години
Браво на ВМРО истински българи! Трябва целия български народ да се обединим и да защитим земите си, децата си и бъдещето си. Цяла Европа ни мразят заради ***...очерниха ни хубавата страна. Ние сме християни всеки в беда е добре дошъл, съгласна съм да помагаме на бягащи от ужаса на войната хора, но не сам съгласна да ми колят децата и да се живее в страх заради това, че сме добри и състрадателни. Нека всички християнски държави се обединим само така ще сме силни срещу турската инвазия!!!!!
28
0
 
16
 
! Отговори
Omen преди 10 години
*** you and your fucking loathsome Fucking Arab world
27
0
 
0
 
! Отговори
Mangi4a преди 10 години
До Анонимен:)
26
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До *** ХУСЕИНза тези изрази няма въобще да те чакам за трите желания- няма да имаш време гадино!
25
1
 
12
 
! Отговори
Mangi4a преди 10 години
До *** ХУСЕИНСтепните на Съветския съюз, не само на Русия, а тебе, *** ли си, Хусеин лиси, ако те пипна ще ти изпълня три желания. По мой избор.
24
1
 
6
 
! Отговори
Mangi4a преди 10 години
До marsianЗабрави турците, тракиецо!
23
0
 
0
 
! Отговори
Mangi4a преди 10 години
До СкопиеДа! Да Да!
22
47
 
2
 
! Отговори
АБДАЛ ХУСЕИН преди 10 години
БЪЛХАРИ.,.МНОГО СТЕ ПРОТИВНИ ПЛЕМЕ...НЯМАТЕ ПРАВО ДА НАПАДАТЕ *** И АРАБИТЕ....ВИЕ СТЕ ПО ЛОШИ ОТ ТЯХ. АЗ ПЪК ИСКАМ ДА ВИ РЕПАТРИРАТ В СТЕПИТЕ НА РУСИЯ, ОТКЪДЕТО СТЕ ДОШЛИ...ДОШЛЯЦИ ТАКИВА.
21
2
 
13
 
! Отговори
are_kulata преди 10 години
Обединен Национален Блок срещу Обединения Интернационален Бардак, това е истината.АТАКА+ВМРО.Прекратете глупостите, ДПС го има от 25 години в парламента.Волен к'во да прави или ГРЪБ или БСП, по-доре легитимно правителство, поне по законОт тук нататък вие за кого си гласуват е по вашите глави, Българи.Отворете си очите и вижте че Европа си отива, вижте каква криза се готви ...
20
15
 
5
 
! Отговори
Берлин преди 10 години
Тези палячовци още ли съществуват?!