Нина Гергова - в работната група за промени в Закона за културното наследство

Дадох си CV-то и ме извикаха, разясни лицето на контрапротеста
Обновена: 26 ное 2013 23:07 | 26 ное 2013 23:07,
55
Нина Гергова - в работната група за промени в Закона за културното наследство
Нина Гергова Снимка: архив, Булфото

Членове на работната група за промени в Закона за културното наследство могат да бъдат представители на институции, които пряко ползват в работата си този закон, както и всички граждани и представители на граждански и неправителствени организации, които имат идеи и предложения по него.

Това съобщиха от Министерството на културата, след като се появиха медийни публикации, че в работната група е попаднала и Нина Гергова - лицето на контрапротеста в подкрепа на кабинета на Пламен Орешарски.

В работната група влизат също съветници на министъра, експерти, хора от спецслужбите и прокурори.

Нина Гергова разказва и как е попаднала в работната група за изменение на закона. „Когато бяхме в комисиите в парламента, имаше едно изказване и се обсъждаше една работна група. И аз дадох изказване в тази посока, явно са го харесали, дадох си CV-то и ме извикаха”, посочи Гергова пред bTV.

"Спазвайки основния принцип на прозрачност и активно гражданско участие, Министерство на културата даде възможност да бъдат включени в състава на работната група организации, заявили желание да участват в този процес.  В работната група участват представители на Прокуратурата, ДАНС и агенция „Митници”, както и специалисти от ръководствата на Националния исторически музей, Музейната камара, археолози, художници, архитекти и колекционери, граждани. От всички тях са постъпили предложения и идеи за промени в ЗКН", изтъкват от Министерството на културата.

"Министерството на културата разполага с достатъчно експертен потенциал, който да обобщи и систематизира направените предложения.

Държим да подчертаем, че членовете на работната група участват доброволно в нея, не получават възнаграждения и не са нито щатни, нито нещатни служители към МК в качеството си на членове на тази работна група", се казва още в съобщението.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Грозно селско момиче живее в обор има вежди говежди и мирише на тор
40
0
 
3
 
! Отговори
stanick преди 10 години
Na taya i lipsva samo KATINARA NA DJYKATA I
39
0
 
4
 
! Отговори
ГНУС преди 10 години
ГНУСНА БРАДАВИЧЕСТА *** !!!!!!!!!!!!!!!
38
0
 
6
 
! Отговори
айляк преди 10 години
Гледам й мутрата. Типичната *** тъпацЕл живот на село, бара бикО за мъдете.Идеална е за Ком-партията
37
0
 
7
 
! Отговори
З преди 10 години
Да, получи си хонорара заместничката на Мишо шамара. Страхотен усет за избор на "лица на контра-протеста" имат в БеСеПето, направо жалка история. Тази "културна дама" със сигурност ще си получи заслуженото някой ден и както вървят нещата ще падне от по-височко.
36
0
 
7
 
! Отговори
Лош дъх преди 10 години
Куха лейка. Няма ли, кой да и каже да посети първо стоматолога си. Пък след това като иска да се излага.
35
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Няма доказателства, че половингодишните протестите срещу правителството са платени.Има доказателства, че контрапротестите са платени.
34
0
 
13
 
! Отговори
дото преди 10 години
ОТВРАТ!!!!
33
0
 
5
 
! Отговори
stanick преди 10 години
Alo Gergova edni AFRIKANCI pitat za teb neshto si im OBESHTALA
32
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тази г-жа като по цял ден стои на контрапротеста има ли време за комисии и от какво се издържа?
31
0
 
13
 
! Отговори
68371 преди 10 години
Господ да пази България.... боже до къде я докарахмеееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее.... КРЕЩЯЯ--МАМКА МУ
30
0
 
11
 
! Отговори
игнори преди 10 години
Това е най- *** и отвратително същество което съм виждал. Моля ви не цапайте интернет пространството със снимки и информация за това квазимодо, което не заслужава дори и да се изплюеш върху и
29
0
 
17
 
! Отговори
Иво преди 10 години
На бсп-то не и трябват умни и кадърни хора, а хора верни на партията. Може да си най-пропадналия тип, но ако викаш по митингите като изоглавен получаваш някое постче. А индивиди готови да се унижават по подобен начин дал господ. Не вярвам, че един човек с достойнство и морал би искал да се докосне по какъвто и да е начин до тая разложена партия. Заразно е и прихваща.
28
1
 
15
 
! Отговори
sokrat62 преди 10 години
Оллеее, това да не би да е сестрата на Пеевски, много си приличат!!!!!
27
0
 
28
 
! Отговори
lewskar преди 10 години
Смях, а се оплаквахме от Калинки ,100 Калинки не могат да преборят този КОЛОРАДСКИ Бръмбар.Оп подала си CV ,a и то взе че станало.Тия БРЪМБАР такъв да ги разправяш на малкия lewskar ама ще го уплашиш и вземе се скрие. Знаеш ли колко хора са си подали CV за държавната администрация ....над 100 000 е как те избраха теб?Ти си най-добрата от 100хил ,не тебе количките в МЕТРО няма да те вземат да буташ ,а ти съветник !!!Може да се посъветваш пак с бюрото по труда ,като си отиде Орешарски
26
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Това е поредното доказателство,че това правителство трябва незабавно да се махне заедно с депутатите от бсп и дпс,преди да са нанесли непоправими щети на страната и народа.По същият начин след преврата на 9 септември 1944 комунистите са назначавали прости и неграмотни хора за директори и на ключови места в държавата само защото са били лоялни към комунистическата партия.Позор за Местан и Станишев,позор за олигарсите които им дърпат конците.Опомнете се бе безроднициииииииииии.
25
0
 
22
 
! Отговори
vesko02 преди 10 години
Тия дето ходят по митинги нали ги уволняваха или се отнася за други.
24
0
 
17
 
! Отговори
Dinosaurus преди 10 години
А стига бе! Тези нелегитимно съюзени парламент и правителство съвсем изперкаха бе! Същество, което половин година дреме на улицата в работно време с налудничавото искане за сваляне на законно и мажоритарнио избрания президент, сега ще ми законотворства! Оглушарски ще назначава хората от неговия митинг на местата на уволнените от митинга против него, щото става въпрос за експерти, нали схващате. Даже няма нужда от CV на Позитано 20, направо си го носиш в джоба на "контрапротеста"! Оставка!!!
23
0
 
25
 
! Отговори
hm преди 10 години
Е, стига плюхте бе хора! Мишо Шамара и тая са професионалисти. Умни и учени хора. Ей го... пенсиите растат, времето се оправя, няма вече толкова слънчеви изригвания. Питайте Шамара колко депутати има в народното събрание. веднага ще ви даде 100% точен отговор. Бойко СИК,СИК,СИК,СИК,СИК,СИК,СИК,СИК,СИК,,. Как ти е името? Бойко СИК,Бойко СИК,Бойко СИК,Бойко СИК,Бойко СИК,Бойко СИК,Бойко СИК,Бойко СИК,...Няма грешен отговор тва иначе толкова симпатично момче. Финансов министър да го правят!
22
2
 
36
 
! Отговори
отврат преди 10 години
Съществото от снимката е не само грозно, но и адски тъпо. Това е електората на майката партия.

Спонсорирани публикации