Поредна вечер викове „оставка“ из центъра на София

Протестиращи блокираха за кратко Орлов мост
Обновена: 3 яну 2014 20:43 | 3 яну 2014 19:57,
150
Поредна вечер викове „оставка“ из центъра на София
Снимка: БТА

За поредна вечер протестиращите срещу кабинета се отправиха на протестно шествие из центъра на София. В него участваха българи, живеещи в чужбина, присъединиха се и ранобудните студенти, както и ДАНСwithme. Недоволните се събраха пред БНБ и Министерския съвет, откъдето се отправиха по бул. „Цар Освободител” към сградата на парламента.

Те скандират „оставка”, развяват български знамена, свирят на свирки и барабани, предаде „Фокус“.

Един от протестиращите носи плакат с надпис: „204 - веднага оставка! Веднага оставка!”. Друг плакат гласи - „От цял свят ви казваме оставка”, като след това е изписано „оставка” на различни езици.

Пред НС протестиращите викаха „оставка“ и „червени боклуци“, след което се отправиха към Орлов мост и блокираха движението.

За кратко не се движиха нито автомобили, нито колите на градския транспорт. Недоволните блокираха за малко и кръстовището на СУ, след което отново се върнаха към НС. Засилено е полицейското присъствие в района.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


150
Още по темата: протести
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
118
0
 
0
 
! Отговори
Смях преди 10 години
До Одисей 1 Ако извадехме танковете щяхме да ви смажем до край. Нямаше как да се опъвате нямате нито оръжия а единствено ненормални. Така щяхме да ви *** а днес нямаше да има американски агенти. Щеше да има развита социалистическа икономика
117
0
 
2
 
! Отговори
ilko преди 10 години
Скоро тия урунгели и за извънземни ще се представят, че от марс искат Оставка.
116
0
 
1
 
! Отговори
ОБЕКТИВЕН 100% преди 10 години
ОСТАВКА , РАЗБИРА СЕ... ТАЯ ХУНТА ДА СИ ХОДИ.... НО-----ДНЕС ДАВАХА ДВАМА МЛАДИ СОЦИАЛИСТИ , БЯГАЩИ ОТ БСП---ОТ СТАНИШЕВ И ХИЕНИТЕ ОКОЛО НЕГО...ТОВА СА ВЕЧЕ СОЦИАЛИСТИ , НО С ЧОВЕШКИ ОБРАЗ...И КАЛФИН СЪЩО...ИНАЧЕ ХИЕНИТЕ ОКОЛО ОЗВЕРЕЛИЯ ЗА ВЛАСТ СТАНИШЕВ ОТВРАЩАВАТ ХОРАТА---И ОБИКНОВЕННИТЕ КОМУНИСТИ....СТАНИШЕВ ЗАПАЛИ ДЪРЖАВАТА И ТРЯБВА ДА НОСИ ОТГОВОРНОСТ....КАК НЕ ЗНАМ...НО ПОНЕ ДА ГО МАХНАТ , ИЛИ ДА ИМИГРИРА....ДА СИ ГЛЕДА СЕМЕЙСТВОТО
115
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Виковете не помагат, за глухите и наглите трябват камани и сопи. Тогава може и да чуят какво иска народа.
114
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Само така! Оставка ***!
113
2
 
1
 
! Отговори
Хапливото куче преди 10 години
До Odisej 1 - нещо си сбъркал! Такова искане от протестиращите не е искано? Това са думи на една комунистка наричаща се Татяна Дончева!
112
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Одисей 1само 4+1 години не сме били във вашите лапи. Я си спомни колко ченгета назначи ха Софиянски и Костов.
111
0
 
1
 
! Отговори
емилйележ преди 10 години
некакви по умни идеи няма ли?
110
4
 
9
 
! Отговори
Одисей 1 преди 10 години
*** 123 , казваш че е трябавло д извадите танковете , точно така трябваше да ги извадите за да приключим още тогава с вас защото за съжаление се проведе Нежна реолюция , нали сме демократи а единствения начин да се разправим с вас е като ви ликвидираме , само мъртвия комунист е добър комунист , какво да е прави изпунахме момента , впрочем много моменти се изпуснаха през тези 25 години а и през всичките 69 години след 9/9 , амо 4+1 години не сме били във вашите лапи.
109
4
 
8
 
! Отговори
vesko02 преди 10 години
До СмяхДругаря "Смях"дълбоко се заблуждава.Ако е имало развита социалистическа икономика тя ще си функционира до ден днешен,но няма слава богу.
108
4
 
4
 
! Отговори
Odisej 1 преди 10 години
126 Да те ограмотя какво следва след ОСТАВКАТА , следва въртележка в опит за съставяне на ново Правителство и ако няма такова се сътавя служебен Кабинет който организира Предсрочните парламентарни избори , на които със сигурност ще се конфигурира Реформаторско мнозинство което да изведе страната от кризата , както се предлага с ограничен във времето мандат през който да бъде и обуден въпроса за Конституцията и набелязани основните положения в бъдещата такава , това стиаг ли ти , разбра ли го .
107
9
 
9
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
на колко езика трябва да ви кажем,че ни омръзнахте с глупостите си,след оставката,какво следва,*** платени.
106
5
 
10
 
! Отговори
до смях преди 10 години
"""социалистическа развита икономика"""такова нещо не съществува, явно искаш да ни умориш от смях
105
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Сигурно пак са събирали от закуски за да си поръчат тоя транспарант, а?
104
5
 
10
 
! Отговори
Смях преди 10 години
До Одисей 1 вие сдс сте национални предатели. Ликвидирахте социалистическата развита икономика продадохте страната на хамериканците и пледирате че мирно били протестирали тия на сегашните митинги и на тоя на 14 дек 1989г. Където се извърши предателството към реда пред парламента когото идиотските лица на противообществените прояви се опитаха да го заградят. Иван Костов си служеше с нихилистка политика 97 01г. Спомни си кой разби структурата на външно министерство 97г надя и *** костоф
103
8
 
20
 
! Отговори
Лумпениада преди 10 години
До снощи бяха само студенти в чужбина, сега са живеещи в чужбина, а в действителност май са си нашенските стотина живеещи в Бг мекерета на щат при гаргамелите, *** и яневите пидали.....Общо 23 лица: 5 герберасти, 4 деформатори, 3 реститутки, 2 гейчета и неколко неориентирани. Тия го играят и за "протестъри", и за "раноблудни", и за "оркопатори", и за "студенти", и за "българи от чужбина". По 7 различни роли на калпак, ама се едни и същи лузъри изпратени срещу заплащане.
102
7
 
17
 
! Отговори
проф Балкански преди 10 години
Общо 23 лица: 5 герберасти, 4 деформатори, 3 реститутки, 2 гейчета и неколко неориентирани. Тия го играят и за "протестъри", и за "раноблудни", и за "оркопатори", и за "студенти", и за "българи от чужбина". По 7 различни роли на калпак, ама се едни и същи лузъри изпратени срещу заплащане.
101
9
 
20
 
! Отговори
Кой ли им плаща! преди 10 години
До снощи бяха само студенти в чужбина, сега са живеещи в чужбина, а в действителност май са си нашенските стотина живеещи в Бг мекерета на щат при гаргамелите, *** и яневите пидали.....
100
9
 
22
 
! Отговори
petra преди 10 години
Те избягали , на нас ще дават акъл. Като ви е толкова хубаво - защо не си седитетам.Идете да разхождате кучетата и да паркирате колите на американците. Ама май останали без помощи американци ще ви изгонят и от там. Решили да се разходят за последно "по ЦАРЯ" и го кръстили протест, а приятелката на Найо Тицин - Севда Шишманова /национална телевизия/ им определя час за среща .
99
8
 
23
 
! Отговори
Зрител преди 10 години
Тези безделници още ли за протестиращи се имат?Да отидат малко на обмяна на опит в Украйна или в Турция да видят как стават тези работи,ама за това дупе се иска,пък те само едни г-з--е имат.