С размяна на флашки и съмнителни СРС-та тровим обществото си

Цветлин Йовчев осъди подобни методи
Обновена: 2 фев 2014 10:43 | 2 фев 2014 10:32, Петя Славова
76
С размяна на флашки и съмнителни СРС-та тровим обществото си
Снимка: Булфото

Възможно е да се отиде и към варианта, който предложи Росен Плевнелиев да се отворят напълно досиетата на ДС, така че да се четат свободно от гражданите. Това заяви пред БНР Цвтетлин Йовчев.

„В Европа бившите социалистически страни решиха по различен начин този проблем. – обясни той - Включително имаше и такива варианти, в които се действаше още в първите месеци на промяната в посока да се отвори, да се разсекрети всичко и оттам нататък вече обществото да решава и да има своята оценка.

Имаше други страни, които решиха, че тази страница трябва да бъде затворена един път завинаги и повече да не се обръщат към нея. Ние избрахме един модел, който според мен беше такъв, че фактически обществото мъчително, години наред вече само си създава този проблем.

Според министъра на вътрешните работи, въпросът кои досиета са по-страшни – онези на Държавна сигурност или другите, които се родиха в сянката на прехода, има много измерения. „Ако наистина ние създаваме условия, в които могат да се раждат досиета, да се създават досиета, то това е един лош атестат за обществото като цяло.

Ако наистина оставим обществото да се движи по това, че някой някъде създава досиета и тези досиета са в основата и стават двигател на обществени и политически процеси, то това нещо е изключително вредно. И именно, за да се справим с това трябва да имаме върховенство на закона, ясни процедури и правила, които да не позволяват това да се случва.

Йовчев категорично осъди размяната на флашки и вадене на съмнителни СРС-та. „Създаваме сами една гнусна ситуация и обстановка в страната, която не помага на никой. Тровим собственото си общество по този начин.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
0
 
3
 
! Отговори
Малката тиква преди 10 години
Какви флашки бе некадърник. Виж какво става по селата. Пребиват и обират старите хора. Прави са като казваи че няма държава. Или такава има само за власт имащите, които са много добре защитени от народната любов. Стига си приказвал глупости, а си напъни поне малко безмозъчната и без това несъразмерно малка тиква и защити хората от престъпниците. Стига си защитавал властта от хора които изобщо не са престъпници а мирно протестиращи.
60
0
 
7
 
! Отговори
anonim преди 10 години
Кой се занимава с флашки бсп патрашкова и дпс само те имат изгода тябва малко флашки и за тях ама няма кой
59
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Записа срещу лекарите беше официален. Ако са подслушвани официално явно е имало съмнения. Прати си бременната жена при тези доктори, ако толкова ти е мозъка. Флашката в Сливен не беше изкарана от ГЕРБ. Стига глупости. Беше си чисто вътрешна работа за елиминиране на вътрешна конкуренция. Дори от записа се чу, че този, който носи телефона спира записа. Нови опорни точки? Тези не минават, казах ти. Питай кака Моника, ако не вярваш.
58
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Мда, достатъчно е да си припомним флашката на ГЕРБ, с която излязоха уж че се купували гласове в Сливен, или пък случая с уж извадения от някакъв кашон суперважен документ (основен актьор Делян Добрев) и веднага лъсва, коя е партията, която се занимава с компромати и разни гнусни манипулации.
57
8
 
1
 
! Отговори
Българин преди 10 години
Така е, съмнителните СРС-та на Цветанов за лекарите в Г.Оряховица създадоха сегашната гнусна обстановка в страната. Той пръв даде тон за това. А също така Цветанов дори не събра кураж да си даде оставката, след като стана ясно, че е лъжец и манипулатор, който тогава търсеше само политически дивиденти.
56
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тоя какво се прави на улав, каква размяна на флашки??? Аз досега съм видял само БСП да вадят флашки! *** *** манипулативни! Пак *** опорни точки ли? Не минавааа!
55
2
 
11
 
! Отговори
Един българин преди 10 години
Вярно е и това,че точно вие създавате тази гнусна ситуация и обстановка в страната !
54
2
 
10
 
! Отговори
Един българин преди 10 години
Вярно е, че вие тровите обществото с флашки и съмнителни СРС-та !
53
1
 
5
 
! Отговори
моше преди 10 години
Типичен жидохазар
52
3
 
14
 
! Отговори
GEro преди 10 години
Виж ти! А, Вие и Вашата клика как дойдохте на власт? Не беше ли с точно тази ОТРОВА?
51
2
 
9
 
! Отговори
55 преди 10 години
Абе,Библиотекар,ти вземи направи два вала защита на парламента и докарай полицаи от поля и паланки,че лошо ви се пише.....
50
2
 
16
 
! Отговори
Ти ни тровиш преди 10 години
Този човек до сега не е казал едно нещо което да е истина. Така, че за съжаление никой не му вярва вече.Ако е вярна приказката "Че на лъжата краката са къси", то тази личност трябва да се търкаля по орехчетата си.Ало Лъжльо нещастен, кажи с какво наказа полицайте по случая с БЕЛИЯ АВТОБУС.Сега на темата, в момента Йивчев както винаги лъже, защото се доказа, че подслушва.В държавата на ФЛАШКИТЕ И ПАТРАШКИТЕ ТОЗИ ............. Е НА ЧЕЛНА ПОЗИЦИЯ ПО ПОДСЛУШВАНЕ, МАНИПУЛИРАНЕ И ЛЪЖЕНЕ
49
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тровите обществото защото не си подавате оставката.
48
3
 
3
 
! Отговори
ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ преди 10 години
До 42 АнонименТАЗИ БАЛАДА ДА НЕ Е ПИСАНА ОТ ЦВЕТАНОВ????? ГОЛЯМО ЛИ*АНЕ...УСПОКОЙ СЕ МАЛКО!
47
0
 
0
 
! Отговори
paradox преди 10 години
eh, razhvarlyane na bg flashki ne e kato razhvarlyane na bg orajia po skladovete za utilizirane i po sinorite...samo mnogo vonliv mirizliv dim bez jertvi i krav...nesto kato opushvane na pchelite...i to si ima tzel.
46
3
 
14
 
! Отговори
БГ преди 10 години
*** КОМУНИСТИЧЕСКА !!! НЕГОДНИК !!! ЗАБЪРКАН СИ В МНОГО АФЕРИ СРЕЩУ НАРОДА НА БЪЛГАРИЯ. ЩЕ БЪДЕШ СЪДЕН ОТ НЕГО . ПАЗИТЕ ЛИ оршарски И ДРУГИТЕ "НАРОДНИ" ИЗБРАН- НИЦИ ОТ НАРОДНАТА ЛЮБОВ? ПАЗИТЕ ЛИ ВСИЧКИ ЗАДНИ ВХОДОВЕ МАХАЙ СЕ !!! ЗАЕДНО С ЦЯЛАТА ЧЕРВЕНА БАНДА РАЗКАПАЛА И ОГРАБИЛА БЪЛГАРИЯ. ВЗЕМЕТЕ СИ И ОТРОЧЕТАТА БОКО И КРАДЕЦА ОТ МАДРИД. НИЕ НЕ СМЕ ЗАБРАВИЛИ , ЧЕ КОГАТО ви СТАНА ТЯСНО ГО ДОКА- РАХТЕ . по какви въпроси съветваше президента? РУСКО *** И ТУРСКИ *** !!!
45
2
 
15
 
! Отговори
trafoPOST преди 10 години
Вижте погледа на този човек, вижте устата тези неща говорят много. Този *** е един от виновниците за отровената атмосфера в държавата. Това е човекът участвал заедно с Писанчев в разработката ГАлерия за подслушване на журналисти и политици, очевидно разпоредена лично от Станишев (ДАНС е на подчинение на премиера) Това е човекът изработил флашките на патрашките (не е случайно, че вестникът на Алексей Петров носи същото име като разработката) това е човекът, който изработва опорните точки.
44
3
 
13
 
! Отговори
БГ преди 10 години
Жалко за тебе мъжки хората ти имаха доверие.Лошото е че всички коментари са до болка истина.Ти излезе един долен лицемерен лъжец и продължаващ да лъжеш и от трибуната на НС.След 1-2 месеца няма да има кои да те защити дори пред парламента, тези които те пазеха ще са отсрещната страна..........повярвяй ще се убедиш
43
3
 
10
 
! Отговори
х преди 10 години
Това човече е основен манипулатор и лице на престъпното статукво в държавата, главната кукла на кукловодите. Бойко и Плевнелиев да отговорят на хората какво правеше тази главна кукла в ДАНС и в кабинета на президента по тяхна време. Това лице в момента защитава и комунистите в интерес на престъпния бизнес и кукловодите и във вреда на всички нас които все още сме в тази държава и наивно мислим, че може да стане нормална европейска държава. Но едва ли !
42
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ами нали така стана министър!?