С размяна на флашки и съмнителни СРС-та тровим обществото си

Цветлин Йовчев осъди подобни методи
Обновена: 2 фев 2014 10:43 | 2 фев 2014 10:32, Петя Славова
76
С размяна на флашки и съмнителни СРС-та тровим обществото си
Снимка: Булфото

Възможно е да се отиде и към варианта, който предложи Росен Плевнелиев да се отворят напълно досиетата на ДС, така че да се четат свободно от гражданите. Това заяви пред БНР Цвтетлин Йовчев.

„В Европа бившите социалистически страни решиха по различен начин този проблем. – обясни той - Включително имаше и такива варианти, в които се действаше още в първите месеци на промяната в посока да се отвори, да се разсекрети всичко и оттам нататък вече обществото да решава и да има своята оценка.

Имаше други страни, които решиха, че тази страница трябва да бъде затворена един път завинаги и повече да не се обръщат към нея. Ние избрахме един модел, който според мен беше такъв, че фактически обществото мъчително, години наред вече само си създава този проблем.

Според министъра на вътрешните работи, въпросът кои досиета са по-страшни – онези на Държавна сигурност или другите, които се родиха в сянката на прехода, има много измерения. „Ако наистина ние създаваме условия, в които могат да се раждат досиета, да се създават досиета, то това е един лош атестат за обществото като цяло.

Ако наистина оставим обществото да се движи по това, че някой някъде създава досиета и тези досиета са в основата и стават двигател на обществени и политически процеси, то това нещо е изключително вредно. И именно, за да се справим с това трябва да имаме върховенство на закона, ясни процедури и правила, които да не позволяват това да се случва.

Йовчев категорично осъди размяната на флашки и вадене на съмнителни СРС-та. „Създаваме сами една гнусна ситуация и обстановка в страната, която не помага на никой. Тровим собственото си общество по този начин.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
11
 
! Отговори
Къти преди 10 години
Като си толкова тарикат заяо не арестуваш флашкаджиите и дачко-патрашките?
20
2
 
12
 
! Отговори
Гражданин преди 10 години
Йовчев се провали с битовата престъпност,провали се с организираната престъпност,провали се с нелегалните емигранти,провали се с флашките и компроматите.Така като се замисля не мога да намеря в какво успя министър Йовчев.
19
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Озлобено общество от крадци и предатели и т. н. - не е общество, а сбирщина!Чакайте да станем Гражданско Общество!!
18
0
 
13
 
! Отговори
arhar преди 10 години
Ха - ха ! И какъв е този измислен екшън план ?Др. Цветлин пред всички ще каже кой е ' кръстника ' на българската мафия, който създаде ВИС, СИК, ИН - 80, Иво Карамански, Емил Кюлев , Илия Павлов и сие и ще го арестува с белия автобус ?Др. Цветлин ще каже пред всички кои контролират амфетаманите, хероина и проституцията и ще отиде с белия автобус да ги арестува ?Не ни разсмивайте другари ! Никой не ви вярва !
17
1
 
13
 
! Отговори
нагли преди 10 години
Уникално нагли! От месеци наред единственото което правят е да измислят лъжи,компромати,подслушвания и интриги, ..... направиха непоносима обстановката в държавата. И, има очи да се изказва ! Това омерзение съвсем умишлено и нарочно го правите,да откажете народа от гласуване,за да си управлявате до живот.
16
0
 
14
 
! Отговори
петков преди 10 години
и народната милиция имаше досиета,за тях никой нищо не казва.какво стана с партийния архив на БКП и ДКМС
15
1
 
14
 
! Отговори
МУСТАФАР преди 10 години
НЕ ЗНАМ КОЛКО Е ОТРОВНО ОБЩЕСТВОТО НА ЙОВЧЕВ, НО СЪМ СИГУРЕН, ЧЕ НА БЪЛГАРСКОТО ОБЩЕСТВО МУ ПИСНА ОТ ОРГАНИЗИРАНИТЕ ПРЕСТЪПНИ ГРУПИ НА МВР И ПРАВОСЪДНАТА СИСТЕМА.
14
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Електоратът на БСП в действие.*** обират и бият пенсионери!Пребиха семейство заради 3000 леваАпашите свили парите за лечение на детето им, селото готви окупация на полицията
13
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ТАКИВА СЛУЖБОГОНЦИ КАТО ТЕБ СЪСИПВАТ ДЪРЖАВАТА. В ПРОФИСИОНАЛНОТО ПОПРИЩЕ ОБЩЕСТВОТО ТЕ ВИДЯХМЕ КАТО ИСТИНСКИ КОМУНИСТ С ЧУГУНЕНА ГЛАВА. ТЕБ НЕ ТЕ ИНТЕРЕСУВА ОБЩЕСТВОТО ЗА КОЕТО ГОВОРИШ А ВИНАГИ СИ ТЪРСИЛ СВОЯ ЛИЧНА ИЗГОДА. НЕКАДЪРНИК.
12
0
 
14
 
! Отговори
пенсионер преди 10 години
вие вече ни отровихте ,сега ще припаднем и от глад
11
16
 
3
 
! Отговори
Мария преди 10 години
Искаме записите на Тиквуня как предлага пари на Петното(лекето) . Само панделата и неизлечима болест го оправя Тиквоний.
10
0
 
17
 
! Отговори
Никой преди 10 години
Ами кажи това от заглавието на оная ***, кръстоска между комунист и еврейка, демек СърГей, защото на него това му е стила на действие. Както и на всички комунистически ***.
9
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Честит празник Цв.
8
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ами ти ли го казваш ве хамстер,отиди и го кажи на свойте който те крепят като министър.Защото те само с това действат,все пак такаги е учила БКП и ДС,отиди и кажи на станишев и Местан за флашките защото те ако не са флашките нищо не могат да направят на изборите при тях единствено важи правилото изкарай компромат на притивника.И много ми е интересно как така едно СРС не излезе за Местан Станишев или за някой който е бил подслушван не законно,а излизат само за ГЕРБ.Ето това е червената пропаганда
7
0
 
10
 
! Отговори
bobo преди 10 години
Даааааа,абсолютно си прав !!! Ето,така като него изглежда един представител на едно отровено Общество!!! Един път да си прав!!! Браво !!! Има проблясъци е тунела !!!
6
1
 
13
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 10 години
Пука му на народецът,за...вашите патрашки и ***...сета.Много е сладка...държавната баница,а енедостатъчна за всички...вождове и те се ритат като пощръклели...магарета.Пренапрягате с тях...прокуратурата,която се чуди,как да ги...неглижира тези патрашки.Горките,да ги...ожалиш в усилията им да...направят;хем вълка...сит,хем агнето...цяло,хем Брюксел...блажен.
5
1
 
18
 
! Отговори
Иво преди 10 години
Овчев а когато партията която те назначи взе властта с помоща на компромати, манипулации и флашки, тогава може ли бе овен?
4
0
 
17
 
! Отговори
хи хи преди 10 години
Седем милиона мишлета,изкарват се взаимно ченгета,а котараците подхвърлят досиета,...и си пият кафето!
3
16
 
3
 
! Отговори
Поп Грую преди 10 години
Чакаме записите.Тиквата каза - "Утре ще излязат!"Чакаме си...
2
4
 
13
 
! Отговори
6 преди 10 години
О корабния тракторист изпълзя. Кажи нещо за интерактивната карта бе ***. били да чакаме пак снимки на некоя пребита баба.