Жандармерията тръгва срещу битовата престъпност

Ще се охраняват малките населени места
Обновена: 10 фев 2014 10:02 | 10 фев 2014 08:15, Елка Василева
125
Жандармерията тръгва срещу битовата престъпност
Снимка: архив, Булфото

От днес свободните сили на жандармерията ще охраняват малките населени места с високи нива на битова престъпност.

Още по темата

Седем екипа на Жандармерията участват в специализирана полицейска операция в София-област. За днес операцията ще продължи 13 часа и ще обхване общините Ихтиман, Своге, Костинброд и Сливница, каза пред журналисти комисар Борис Танев.

Специализираната полицейска операция в цялата страна е част от мерките на МВР за борба с битовите престъпления.

МВР определи 15 рискови области в страната, в които ще концентрира силите си за борба с битовата престъпност. "Най-горещите" райони са Видин, Враца, Монтана, Плевен и София-област. Там ще бъдат изпратени денонощни полицейски патрули. На входовете и на изходите на малките населени места ще има допълнителни екипи на пътна полиция.

От полицията организират и профилактика на криминалните структури и проверки на заложните къщи, както и на незаконните депа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


125
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Трябва във всяко населено място да има постоянно полицейско присъствие,аз живея в село с над 3000 души население и нямаме даже участък.Водим се към съседният град,появяват се от дъжд на вятър,добре че селото ни е изцяло българско.Проблемни са ромите,турците не са престъпници,бачкат и си плащат данъците като нас.Това е чисто и просто ПР на управляващите.
29
6
 
9
 
! Отговори
аз преди 10 години
Полицията НЕ охранява селата. Това е показна акция за глупавите червени селяни и пенсии! Няма по-*** народ от Българския. НЯМА! Толкова си може завалията, за това така лесно ви опъва който и да е, с интелект дори на магаре.
28
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Организираната престъпност ще се бори с битовата престъпност.Явно и битовата престъпност ще трябва да се организира,така де,като имаме престъпност по-добре да е организирана.
27
0
 
13
 
! Отговори
капитан Гъзибаров преди 10 години
Абе и ти бившо мъжле на пчеличката Мая ,цяла Европа че и Африка разбраха че ще ходите да ловите *** и айдуци ...Така ли се прави бе аматьори такива ,да биете тъпана демек ..крий те се че идем !!!Само хабите бензина вместо да го използвате по предназначение .Коктейли *** по десетина на коптор и след два часа да дойде булдозера да ги зарине ...да ама кой ще гласува после за бившата ти жена ...
26
2
 
18
 
! Отговори
S преди 10 години
Може ли такава тотална малоумщина.Може ли тия милицоинери да бият тъпана от няколко дена че ще има акции по селата.Може ли да има тв камери,че чак и интервюта дават.Ми тия престъпници и те гледат телевизия,ще се кротнат за една седмица и после отново започват набезите.Такава тотална малоумщина в никоя бяла държава няма
25
1
 
9
 
! Отговори
аз преди 10 години
Червения гласоподавател се радва на прахът в очите и безплодната показна акция, която ще доведе до нулеви резултати.Нулевите резултати и многото приказки са подчерг на червените и турските партии. Ръкопляскайте, стадо! Радвайте се, че като се тегли чертата, нищо няма да се е променило, а вие ще си същите бедни ***, които са били издоени.Акъла ви толкоз обаче, верни към червената пропаганда до гроб, не се чудете защо дори пари за адекватно погребение няма да имате.Народ - ***. Срам.
24
5
 
5
 
! Отговори
като гледам форума.. преди 10 години
такаааааа, сега проблема е защо полицията охранява селата :)))))))))))))))
23
7
 
11
 
! Отговори
аз преди 10 години
От този народ нищо не става.Справка - социалистическите мислители в този форум. Бедни и скъсани цял живот, те упорито и устойчиво гласуват за червените си грабители. То ценностите и мисловните ви процеси изглежда произлизат от задниците Ви!***, по-***, най-***, червен Българин.
22
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Жандармерията да влезе в парламента! Кражбите на тези *** там са хиляди пъти по-големи от тези на ***.
21
3
 
14
 
! Отговори
До Борисовци преди 10 години
Що плюете бе .не искате ли да се хващат престъпниците
20
9
 
20
 
! Отговори
Данаил преди 10 години
Айде сега, герберите започнаха да проклинат защо аджаба се пуска жандармерия по селата:).Ами те хората щяха да я пуснат по рано ама нали полицаите охраняваха "протестиращите", "красивите и интелигентните"!Заради герберите толкова загуби понесохме от извънредни на полицаите, хотели,дето рушаха,вадиха павета, чупиха пейки,казани мачкаха,чупиха стъкла на превозни средства....и т.н..
19
3
 
20
 
! Отговори
ДОЛУ БКП преди 10 години
Зaщо сегa? Тaзи битовa престъпност тормози хорaтa от 24-5 години.
18
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Toва трябваше да стане отдавна. Дори нещо повече - при съкращенията в армията и вътрешните войски (жандармерия) - не трябваше да се закриват поделенията в такива райони, а напротив.... можеше да се закриват поделения в големите градове, където така или иначе има полиция, има СОТ, а по селата да се запази присъствие на армия и жандармерия и дори по време на прибиране на реколта или природни бедствия - да се мобилизират и запасняци....
17
0
 
24
 
! Отговори
Обран преди 10 години
А, сетиха се. От 10 години почнаха и ми обраха къщата на врачанско село, беше "образцов дом". Вече нито е образцов, нито дом. Остана почти на фенер, разграбена, без порти и огради (метални - къде ли са ???). Такива са и къщите наоколо. Хората се отказаха напълно от тях. Ще пазят някой ден и ще си идат, но хората така или иначе няма да се върнат там. Дано поне поуспокоят останалите хорица които са останали, да си доизжвиеят дните, но надали ще е за дълго.
16
1
 
12
 
! Отговори
БРАННИК преди 10 години
Да не съм чул, че има насилвани, ограбени или стресирани хора. Вас полицаите ще държим отговорни. Ханко Брат!
15
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Поредната пушилка за пред червените баби.....
14
5
 
9
 
! Отговори
Сига...Ромлянин преди 10 години
БСП щели да си посегнат на "хххелектората" ...кьорфишеци :)
13
6
 
16
 
! Отговори
Няма угодия преди 10 години
Като не обикалят полицаите селата, защо не обикалят. Като пуснаха сега и дори жандармерия , защо пускат. Ама може ли да се угоди на българина или тези сега които плюят са просто сподвижници на Борисов.
12
5
 
9
 
! Отговори
АТИЛА преди 10 години
Най-Големите Айдуци на Държавна Ясла са Милиционерските СвинеШефката на Пазарджишката Банда Организирани Престъпници-БОП я арестуваха в момента на изпълнение на служебните си задължения, докато правише ФЕЛАЦИО на наркодилъритеНамериха и ДВА КИЛОГРАМА КОКАИН в шкафчетата на подчинените и Мутри от БОП, но я покриха защото е Комунистическа *** завършила РабФак в Москва
11
1
 
10
 
! Отговори
9667 преди 10 години
До Анонимен 2Чоджуум, съвестта и съзнанието на човека са неговият полицай и жандармерист. Полицията и жандармерията са за хора без съвест и съзнание като тебе.