Жандармерията тръгва срещу битовата престъпност

Ще се охраняват малките населени места
Обновена: 10 фев 2014 10:02 | 10 фев 2014 08:15, Елка Василева
125
Жандармерията тръгва срещу битовата престъпност
Снимка: архив, Булфото

От днес свободните сили на жандармерията ще охраняват малките населени места с високи нива на битова престъпност.

Още по темата

Седем екипа на Жандармерията участват в специализирана полицейска операция в София-област. За днес операцията ще продължи 13 часа и ще обхване общините Ихтиман, Своге, Костинброд и Сливница, каза пред журналисти комисар Борис Танев.

Специализираната полицейска операция в цялата страна е част от мерките на МВР за борба с битовите престъпления.

МВР определи 15 рискови области в страната, в които ще концентрира силите си за борба с битовата престъпност. "Най-горещите" райони са Видин, Враца, Монтана, Плевен и София-област. Там ще бъдат изпратени денонощни полицейски патрули. На входовете и на изходите на малките населени места ще има допълнителни екипи на пътна полиция.

От полицията организират и профилактика на криминалните структури и проверки на заложните къщи, както и на незаконните депа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


125
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Поредния ПР на коалицията. От ден до пладне е тая работа, само с реклама по новинарските издания ще си остане.Държавата е безсилна пред *** набези, защото и да арестуват *** - го пускат след няколко часа, а и глоби да му наложат пак е безмислено, защото *** няма имущество. Само немога да разбера защо не отдържат глобите от помощите и майчинските на тия ***. Като му бръкнат веднъж в джоба и като го заболи - тогава ще се замисли преди да краде
9
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Сега герб ще искат вот на недоверие за полицейско насилие ?!
8
4
 
6
 
! Отговори
Малко населено място преди 10 години
Жандарми а?!? Тия управляващите гарбидж-и с фирмички тип СОТ-джии обикалят по селата където нали се сещате, че гласоподавателите тарашат и плашат, и ехидно се подиграват, та обикалят по селата и предлагат срещу скромна 20-30 кинта такса да ти охраняват къщата! Ако откажеш бившето милиционерче се обръща и казва "Абе ти си знаеш, ама не е добре така"! Егати, егати, навремето създадоха ВИСу СИК и други такива да плашат тоя народ и да могат да дозабършат каквото е останало - сега Охранителни фирми..
7
0
 
18
 
! Отговори
.бг преди 10 години
Единственият начин БСП да запази властта е да изведе *** извън България и ги пръсне равномерно из ЕС. Тогава ще се освободят милиарди евро на година, които могат да бъдат използвани в полза на бедните българи. Не го ли направят си отиват скоро.
6
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Има и още един почти невъзможен вариант-*** да започнат да работят.Така няма да са толкова бедни и няма да се налага да крадат.Работа на полето има ,ама много.
5
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Герб освен Гоце и Запалката, от днес ще бранят и пишат добро за ***. Ах, как се върти палачинката с опорните им точки!
4
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Това няма да доведе до резултат. Не могат да ги пазят постоянно и с години. Трябва да се отстрани причината а тя е бедността. Инак, другият вариант е избиването им, което по разбираеми причини няма как да се случи.
3
1
 
14
 
! Отговори
varg преди 10 години
Това е много хубаво.
2
1
 
15
 
! Отговори
онбашията преди 10 години
кое е по-добре - да пречим на престъпниците да извършват престъпления, или да изличим почистим генофонда от дефектното им семе? аз предпочитам второто. ама можело и моето дете да е сред тях. може, случва се. затова мисля да имам повечко деца. днес няма опасност да бъдат обесени на фенера, но за утре не е сигурно, а и има болести, автомобили, всякакви опасности дебнат. живота не е розова градина с пеперудки и сладки понита, набийте си го в кратуните
1
0
 
15
 
! Отговори
Манго преди 10 години
Ан тъй ва.