Аларма от ГЕРБ: Масова сеч в ДФ "Земеделие"

От фонда отричат да тече чистка на кадри
Обновена: 21 фев 2014 17:43 | 21 фев 2014 16:42, Камелия Цветанова
63
Аларма от ГЕРБ: Масова сеч в ДФ "Земеделие"
Снимка: архив, Ройтерс

Масови уволнения на експерти се извършват в момента в Държавен фонд „Земеделие”, алармираха от ГЕРБ.
 
По тяхна информация от сутринта ръководството на фонда връчва заповеди на експерти, които от години работят там.
 
„Служителите сега дори не стоят на работните си места, за да не им бъдат връчени заповедите”, каза депутатът Красимир Ципов от ГЕРБ.
 
По думите му според служители във фонда ставало дума за структурни промени, но това може да стане само с изменения в устройствения правилник, което пък за последно е правено през 2012 г.
 
Цвета Караянчева пък обяви, че сутринта представители на ръководството са влезли в стаите на IT отдела и в правния и външна фирма е поела работата.

Заради това от ГЕРБ искат да знаят кой е разпоредил връчването на заповедите, на какво основание е станало това, как тази външна фирма работи и кой е разрешил това.

От ДФ „Земеделие“ отрекоха във фонда да има масова чистка. Според началника на пресцентъра Дафинка Граховска в IT отдела работят общо 42-ма служители и само един от тях е уволнен поради "преструктуриране".

От фонда уточняват пред БТА, че информационното обслужване на ДФЗ открай време се извършва от външна фирма и от това не произтичат никакви проблеми.

Прекратеният достъп до сайта на фонда е временен и е по чисто технически причини. По отстраняването им се работи.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
0
 
1
 
! Отговори
Свободна Монтана преди 10 години
Боже не ги е срам ГЕРБ да говори за уволнения е това е наглост от тяхна страна, да се замислят те какво направиха.А ГЕРБ какво направи когато дойде на власт уволни всички навсякъде и то професионални кадри ходили на обучения през годините и за 100 дни смени качествени кадри.А кадрите на ГЕРБ се събираха от улицата всеки който нищо не разбира става директор.Тодър Живков назначаваше като ГЕРББЕЛЕНЕ ТРЯБВА ДА ПРОРАБОТИ ЗА ТАКИВА ПОЛИТИЦИ КАТО ГЕРБ
54
1
 
1
 
! Отговори
Кокиче преди 10 години
Българите в по-голямата си част са расисти. Преди четири години уволняваха на етническа основа. Кога ще помъдрее този народ? Кога?????
53
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Крадеца вика дръжте крадеца.Тикви вие що дърва изкрадохте та сега ли го видяхте.С тази магистрала от 70 км изядохте дървесина за една планина .
52
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ГЕРБ не е нормална партия, а по скоро криминална групировка, състояща се от мафиоти, гангстери, наркотрафиканти, престъпници и лобисти. Цялото ръководство на тази престъпна банда трябва да бъде арестувано, начело със мутрата Бойко Методиев Бандита.
51
0
 
2
 
! Отговори
До petko преди 10 години
и откъде това инфо, че само хората на Тодоров са в чистката?
50
1
 
2
 
! Отговори
Кокиче преди 10 години
Време беше октопода да се разбие и да спрат да трупат милиони определини кръгове чрез тези експерти
49
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Цялата информация, която съобщават от ДФ Земеделие е 100% лъжа....уволняват само кадърни хора, работели години наред, професионалисти. Как не ги е срам? Какви са тези зам. изпълнителни директори да бесят и колят?! Дано БОГ ги накаже!!!!
48
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Полицаи обискират автокъща на Орлин Алексиев - общински съветник от ГЕРБ в Столичния общински съвет, председател на постоянната комисия по финанси и бюджет.По информация на БНТ обискът е свързан с акцията, при която българската и френската полиция пресекли канал за трафик на наркотици и задържали рекордно количество от 1 тон и 400 кг чист кокаин на стойност 273 млн. лв.
47
4
 
2
 
! Отговори
Подготовка кражби преди 10 години
Т.е. Подготовка на нови кадри за масирани кражби от фонд земеделие, с цел финансиране на (купуване на) изборите от БСП, ДПС и Атака (ама нея ще я излъжат братята роми) и ЕС ще спре фонда, както спря Околна среда.Та, не се знае. Само дето ще плащаме заплатите на новите бесепейчета и депесейчета, които ще назначат за лудо и на пусто.То, в България всичко вече е на пусто и за лудо.
46
4
 
10
 
! Отговори
1 преди 10 години
До оффф,по времето на управлението на герб,нито БСП нито атака нито дпс алармираха за масовите уволнения в ДФЗ,сега ,като почнаха да махат калинките на тиквата ,вдигат врява чак до небето,но така ще бъде герберуги,колкото да се вайкате.
45
3
 
5
 
! Отговори
оффф преди 10 години
Боли много а.
44
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не знам за калинките ,ама що *** са плъзнали из нета..
43
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ГЕРБ - Уволняват ни калинките!
42
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бял ден да не видите , майка ви комунистическа,и децата ви също,че оставихте турчин да гази бащини ми земи.....
41
4
 
7
 
! Отговори
лове преди 10 години
Това са любовниците на предишните, които са се окопали здраво
40
2
 
7
 
! Отговори
мършата преди 10 години
Миро МЪРШАТА:. През ноември 2009-та от трибуната на парламента бодро рапортува - "С ЕДНА ЗАПОВЕД И В ЕДИН ДЕН УВОЛНИХ ВСИЧКИТЕ 28 ДИРЕКТОРИ НА ОБЛАСТНИТЕ СЛУЖБИ ЗЕМЕДЕЛИЕ!!!"
39
4
 
7
 
! Отговори
геновева преди 10 години
ЕК потвърди: Замразяването на парите по "Околна среда" е заради ГЕРБ.
38
1
 
4
 
! Отговори
зори преди 10 години
От 9 до 14 декември 2013 г. фондът е разплатил 350 865 949 лева.Голямата част от тази сума - 261 млн. лева, е по мярка 214 Агроекологични плащания.
37
0
 
1
 
! Отговори
оля преди 10 години
европейската комисия не извършва плащания към бенефициенти по Програмата за развитие на селските райони, обясниха от земеделското министерство по повод публикации, че ЕК е спряла плащанията към всички бенефициенти в България.Плащанията се извършват от националния бюджет, след което сумите се възстановяват на държавата от ЕК, става ясно от опровержение на министерството.
36
4
 
6
 
! Отговори
кълвач преди 10 години
Калинките на ГЕРБ марш по селата

Спонсорирани публикации