Пенсионерите с добавки и на Великден, ако има пари

Не е лесно да се намери такъв ресурс, посочи обаче Адемов
6 мар 2014 17:48, Надежда Бочева
48
Пенсионерите с добавки и на Великден, ако има пари
Снимка:Булфото, архив

При наличието на финансов ресурс ще се търси възможност надбавките за пенсионерите за Великден и Коледа да станат традиционни. Това каза министърът на труда и социалната политика Хасан Адемов пред журналисти в рамките на провеждащото се днес общо събрание на Националното сдружение на общините в България (НСОРБ), съобщи Investor.bg.

Не е лесно да се намери такъв ресурс, още повече че такива пари не са предвидени в бюджета, заяви Адемов.

Той отрече идеята да е свързана с предстоящите избори.

Още по темата
Такива обвинения винаги ще има, още повече от хора, които са се отказали от социалната политика. Това, че идват избори, не означава да се откажем от правенето на социална политика, заяви Адемов.

Той припомни, че в края на миналата година не е имало вот, но въпреки това е отпусната финансова помощ за пенсионерите за Коледа.

Ако изобщо се отпускат надбавки, това ще засегне единствено пенсионерите с най-ниски доходи, стана ясно от коментара на Адемов. Според него това е правилният подход в условията на криза.

Крайното решение обаче ще бъде взето от Министерския съвет, уточни социалният министър.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
0
 
18
 
! Отговори
ани преди 10 години
До Ревизороне е правилно това раздаване на пари на пенсионерите с ниските пенсии, то не бяха пари за отопление то не беше за коледа и сега пак по 30 лева, трябва да бъде процент за всички това ще бъде правилно нъм приноса на всеки когато е работил към държавата, какво да кажем за хората които са останали сами /вдовиците и вдовците/тях ги забравихте нали,
40
0
 
21
 
! Отговори
ИВО преди 10 години
До Шаран-БГ Когато си писал коментара си,си пропуснал факта,че един ден и ти ще станеш ниеден дъртак.Не забравяй това никога когато тръгнеш да обиждаш възрастните!
39
1
 
19
 
! Отговори
ЦВЕТА преди 10 години
Прах в очите-идват избори!
38
3
 
17
 
! Отговори
Шаран -БГ преди 10 години
Пенсионерите с надбавки за:8ми март, за Благовещение,за 1ви май, за 24ти май, за 1ви юни, за.....,за.......,за........А К О И М А П А Р И !?!?!? Обявете го на 2ри януари, че да се успокоят дъртаците му, ниедни!!
37
0
 
24
 
! Отговори
бивш кандидатпенсион преди 10 години
а ресурс за баварки има,а?
36
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Адемов виж в щатите как има пари, в Турция същата хава. Учете се бе Адемов, учете се! Аз със една печатница, чудеса бих направил!)))
35
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Борисов нямаше само за народа, за будализците имаше и пари и други работи!
34
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Има подписка за референдум за спиране на субсидиите на партиите. Ще се подпиша. Докато ги храним никога за нищо пари няма да има.
33
0
 
33
 
! Отговори
Случаен преди 10 години
Продължавам, че ми е накипяло. Ограбихте държавата, това което бяхме построили ние и нашите родители. Прокудихте децата ни, защото се намериха в безизходица. А сега се подигравате с пенсионерите. *** ви са по-скъпи. За тях има и за отопление и за детски на малките майки ***. За пенсионерите ако има. Срам и позор. Плюете Борисов, но поне беше честен, казваше няма и не обещаваше.
32
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
кирль0
31
0
 
33
 
! Отговори
Случаен преди 10 години
Да, на вас по 300 увеличение всеки месец, защото се преработихте .На пенсионерите по 30 два пъти в годината и то ако има, само на най-бедните. То обещанието не е като даването. По добре без тях. Ще замажите очите на бедняка за да гласува за вас. А този охранения на снимката на държавната копанка. Герб не даваха, но построиха магистрали от които се ползва целия български народ. А вие, управляващи, "вий сте ***" и познайте кой го е казал
30
0
 
22
 
! Отговори
дхсфсхс преди 10 години
МНОГО БЪРЗО ТРИЙШ БЕ ?ОТ ВАРНА ЛИ СИ ?
29
2
 
30
 
! Отговори
Мараба , комшу преди 10 години
Ако няма пари , ще изтеглите заемче бе комшууу ...Вие и без това от една година само това правите , теглите заеми , безработицата расте , но давате социални помощи на ромите и по малко на пенсионерите предизборни.За една година сте теглили 5 млрд нови заеми , за какво говорим , въобще това ако е експертност .Със заеми и аз мога , ще поизтегля още няколко милиарда ще давам не само на пенсионерите , но на всички по 13 заплата, но това ще е година , две , ама после кой ще връща заемите , не знам
28
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Сменят автомобилите на депутатите и не казват "ако има пари". За тях винаги има.
27
3
 
34
 
! Отговори
N преди 10 години
Ай де законното купуване на гласове продължава,все пак избори идват.Вие тази държава ще я съсипете само и само да да лъжите дъртите комунисти и да храните *** и да слугувате на Турция,*** мръсни.
26
0
 
19
 
! Отговори
Tihomir1488 преди 10 години
Ако и някои от тях се събудят , да си ги получат
25
11
 
21
 
! Отговори
Истината е ЕДНА преди 10 години
Е като е ВЪН от НС после пак ли Бобо ВЪТРЕ да ни учи да стягаме коланите дори и тези 30 лева ще вземе на хорицата...нали му ядохме попарата...с мизерни доходи.След Дянков ще е някой още по ЯК ***...като казваш А докарвай и до Я иначе не си от нас НАРОДА които казваме НЕ на всички Управлявали до днес!
24
1
 
41
 
! Отговори
Dinosaurus преди 10 години
Осъзнайте се!!! За "бедните", разбирай ромите, по 30 лв сигурно...щото не са допринесли с нищо за държавните приходи...обаче за пенсионерите "ако има", и то за ниските пенсии (по аналогия с коледните добавки)...щото цял живот са давали - кой повече, кой по-малко...Ама по-ниско квалифицираните или по-малко работилите са давали по-малко...карай да върви, важното е да се декларира, че се дава! За ромите - на всеки; за пенсиите - на най-малко допринеслите! Да живеят БСП-ДПС!!! Вън от НС, лъжци!!!
23
1
 
40
 
! Отговори
Ревизоро преди 10 години
А пари за коли и командировки има ли,мама ви крадлива.
22
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Как няма да има пари, като ще има избори.